Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

12.1.2012

Kanarian tuliaisia 3/3: Aloe vera-voiteita

Aloe vera -tuotteet ovat Gran Canarian ikioma tuote. Kaktusviljelmiä näkyy rinteillä siellä täällä. Raahaan voiteita purkkikaupalla mukaan aina siellä käydessäni! Monet turisteille tarkoitetut kosmetiikkakaupat myyvät aloe veraa, myös monen hintaisena. Minä sen sijaan ostan omat purkkini ihan marketeista, ja olen tosi tyytyväinen ollut. Kokeilen vähän eri merkkejä, ja nyt tuli taas ostettua uutta.

Aloe vera-voidtta on ihanaa auringonoton jälkeen, ja lievä aurinkoihottumakin on hoidettu sillä. Talvi-ihoa se on ihan omiaan kosteuttamaan!

Piti vielä ostaa aloe vera -saippuoita, mutta unohtui... Testailin jo näitä voiteita. Kasvovoide oli tosi ihanaa, vartalovoiteen tuoksu oli minun makuuni hivenen voimakas. Levittyi silti hyvin ja iho oli hyvännäköinen jälkeenpäin.

 Ovatko aloe vera-tuotteet teille tuttuja?

5 kommenttia:

 1. Koirille olen juottanut joskus sitä juomaa, itse en ole uskaltautunut juomaan :D. Palovammoja yms. varten meillä on kaapissa emergency sprayta.

  VastaaPoista
 2. Minullekin lähti Aloe veraa mukaan reissulla. Ostin niitä sekä paikallisesta apteekista, että marketista. Ja jos voiteet jäisivät ostamatta joskus, kentälläkin niitä oli mukavasti tarjolla.

  -Marie-

  VastaaPoista
 3. Pauska: Juomista mulla ei ole mitään kokemuksia.

  Marie: Totta, jos unohtuu!

  VastaaPoista
 4. Voi kun hyvä, kun muistutit! Olenkin tässä miettinyt, että iho tuntuu vähän kuivalta ja jotenkin pitäisi kosteuttaa. Aloe-tuotteet ovat yleensä toimineet hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Iho on tosiaankin näin talvella kovilla... Mä olen vähän laiska rasvaaja, olisiko tässäkin lupauksen paikka?

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.