Kanarian tuliaisia 3/3: Aloe vera-voiteita

Aloe vera -tuotteet ovat Gran Canarian ikioma tuote. Kaktusviljelmiä näkyy rinteillä siellä täällä. Raahaan voiteita purkkikaupalla mukaan aina siellä käydessäni! Monet turisteille tarkoitetut kosmetiikkakaupat myyvät aloe veraa, myös monen hintaisena. Minä sen sijaan ostan omat purkkini ihan marketeista, ja olen tosi tyytyväinen ollut. Kokeilen vähän eri merkkejä, ja nyt tuli taas ostettua uutta.

Aloe vera-voidtta on ihanaa auringonoton jälkeen, ja lievä aurinkoihottumakin on hoidettu sillä. Talvi-ihoa se on ihan omiaan kosteuttamaan!

Piti vielä ostaa aloe vera -saippuoita, mutta unohtui… Testailin jo näitä voiteita. Kasvovoide oli tosi ihanaa, vartalovoiteen tuoksu oli minun makuuni hivenen voimakas. Levittyi silti hyvin ja iho oli hyvännäköinen jälkeenpäin.

 Ovatko aloe vera-tuotteet teille tuttuja?

Share:

5 Comments

 1. Pauska
  12/01/2012 / 3:03 pm

  Koirille olen juottanut joskus sitä juomaa, itse en ole uskaltautunut juomaan :D. Palovammoja yms. varten meillä on kaapissa emergency sprayta.

 2. Anonyymi
  12/01/2012 / 7:34 pm

  Minullekin lähti Aloe veraa mukaan reissulla. Ostin niitä sekä paikallisesta apteekista, että marketista. Ja jos voiteet jäisivät ostamatta joskus, kentälläkin niitä oli mukavasti tarjolla.-Marie-

 3. Marjukka
  12/01/2012 / 7:53 pm

  Pauska: Juomista mulla ei ole mitään kokemuksia.Marie: Totta, jos unohtuu!

 4. Johanna / Omamaamansikka
  13/01/2012 / 2:15 am

  Voi kun hyvä, kun muistutit! Olenkin tässä miettinyt, että iho tuntuu vähän kuivalta ja jotenkin pitäisi kosteuttaa. Aloe-tuotteet ovat yleensä toimineet hyvin 🙂

 5. Marjukka
  13/01/2012 / 8:38 am

  Iho on tosiaankin näin talvella kovilla… Mä olen vähän laiska rasvaaja, olisiko tässäkin lupauksen paikka?

Vastaa