Työn touhussa

…olen ollut koko päivän, aamu puoli yhdeksältä aloitin ja iltakuudelta lopetin. Hyvä vaan, että työtä riittää. Työn alla on kevätkonsertin arrit, eli sovitukset eri kokoonpanoille. En ole juuri muoti- tai vaateasioita seurata. Lisäksi tähän pakkaseen ei tunnu edes olevan kivoja vaatteita… Sitä samaa farkkua, saapasta ja villatakkia… : ( Odotan ilmojen lämpeämistä, että saisi nakata talvivarusteet hornan tuuttiin.

Eli tylsällä peruslinjalla töissä: Nudien farkut, Filipan merinovillatakki ja Tigerin huivi, jalassa Liverpoolin loaferit.

Onneksi tuli tallennettua eilen ehdoton suosikkini: Ruotsin miljonääriäidit ja ihana hattarapää Maria Montazami, joka on aivan huippu tyyppi! Kuinka moni teistä katsoo ko. sarjaa? Kyllä sitä itse elääkin jalat maassa…ihan luomuna! ; ) Sarjaa katsoessa kyllä pää nollaantuu!

Nyt kotivaatteet niskaan, ja huomenna on perjantai…. Ihanaa!!

Relaa torstai-iltaa!

Share:

14 Comments

 1. Anonyymi
  26/01/2012 / 4:52 pm

  Heh, täytyy ihan tunnustaa, että eilen tuli katsottua se Ruotsin miljonääriäidit. Katsoin viime syksynä jonkun jakson ja nyt ihan ihmettelin, kun kritisoivat toisiaan siinä ihan avoimesti. Kyllä nauratti :).-Marie-Ps. Muistitko kurkata sinne Cyrillus.comin sivuille? Olisi kiva kuulla sun mielipide vaatteista. Kaunista ja klassista minusta. Olen vuosien varrella tilaillutkin sieltä.

 2. BagMiss
  26/01/2012 / 4:56 pm

  Mitäs biisiä soitat/sovitat? Todella kauniita kuvia!

 3. Maati
  26/01/2012 / 6:03 pm

  Voi harmi kun jäi taas katsomatta, Maria Montazami on niistä "blondeista" mukavin, ainakin sen vaikutelman olen saanut muutamasta katselukerrasta. Teepäs tänne video kun soitat, että mekin kuullaan:)

 4. Marjukka
  26/01/2012 / 6:38 pm

  Katsoin, oikein kauniita ja klassisia vaatteita, innostuin kovasti! Miten kuvailisit kokoa? Onko pientä/suurta tms.? Onko tämä ranskalainen nettikauppa? Tykkäsin kovasti valkoisesta mekosta, sinisestä puolihameesta esimerkiksi. Kiitos kovasti tästä uudesta tuttavuudesta, Marie! : )

 5. Marjukka
  26/01/2012 / 6:38 pm

  Shakiran Waka Wakaa viimeistelin…

 6. Marjukka
  26/01/2012 / 6:39 pm

  Heh… Maria on kerrassaan mainio, hänen takiaan katson sarjaa.

 7. Business Woman
  26/01/2012 / 6:57 pm

  Tiedätkö, katsoin eilen ko. sarjaa ensimmäistä kertaa. En tosin kokonaan, vaan viimeiset 30 minuuttia. Kylläpä naiset oli ilkeitä toisilleen heti kun selän käänsivät.. Ja tsiisus sitä yhtäkin naista, jonka nassussa oli vain jäänteet luojan luomasta ja luomusta.. Aika koukuttava sarja.

 8. Anonyymi
  26/01/2012 / 7:24 pm

  Hei vielä Marjukka,Olen lyhyenläntä, 156 cm vain. Paidoissa olen tilannut kokoa 1. Vastaa noin kokoa 36-38. Alaosia en ole uskaltanut tilata. Kuvissa on niin hoikat mallit :). Veikkaan, että sinulle sopisi Cyrilluksen housutkin hyvin. Tuotteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Ja alesta tekee tosi hyviä löytöjä. Pariisista löytyy muuten C:n kauppojakin. Varmaan muualtakin.Mukavaa iltaa!-Marie-

 9. Marika
  27/01/2012 / 4:14 am

  Taas jäi katsomatta tuo sarja…sain näppylöitä siitä suomalaisesta versiosta, jota katsoin kerran. Apua mitä tyyppejä!Olen muuten katsellut tuota sinun Filipan neuletakkia…se on kaunis ja aika monet ovat kehuneet hyvälaatuisiksi Filipan neuleita. Olen pettynyt niin moneen neuletakkiin, kun ovat nyppääntyneet ihan heti. Viimeksi Jakpot-merkki tuotti pettymyksen. No, tilasin siis Stockan verkkokaupasta Filipan neuletakin beigen värisenä. Se tuli eilen ja väri oli todella pettymys. Sellainen mummon kalsareiden värinen vähän punertava vaalea beige. Koko M tuntui vähän reilulle, mutta ilmeisesti tämän mallin, joka sinullakin on, kuuluu olla vähän väljä. Lähetin siis takaisin ja tilasin harmaanruskean version. Koon pidin sittenkin samana. Tämä on juuri hankaluus näissä nettitilauksissa, sillä olisi ollut kiva kokeilla s-kokoakin.

 10. Marjukka
  27/01/2012 / 7:00 am

  Juu, Agnes-Nicole on aka barbie. Tosi hassu sarjahan se on!

 11. Marjukka
  27/01/2012 / 7:01 am

  Kiitti tiedoista! Pitää katsoa ajan kanssa vielä tarkemmin sivuja.

 12. Marjukka
  27/01/2012 / 7:03 am

  Neule on tosiaan väljä, mutta tietenkin oikeassa koossa hihat ovat sopivan pitkät. Se on hyvälaatuinen, suosittelen! Totta, nettikaupasta kun ostaa, ei ihan varma voi olla tilaamastaan väristä. Se on sellaista seilaamista joskus!

 13. Mia
  27/01/2012 / 8:45 am

  Oih, Maria on aivan hurmaava, ei sarjaa muuten viitsisi edes katsoa! Onneksi kauppoihin alkaa jo tulla kevätvaatteita, ei jaksaisi enää tätä mustaa, harmaata ja ruskeaa villavaatetta käyttää.

 14. Marjukka
  27/01/2012 / 11:03 am

  Sama fiilis täällä, inhoan talvikenkiä, mutta en tarkene ohuilla saappailla, kun on lunta. Vielä kun jaksaisi pari kuukautta, ehkä ei sitäkään tarvitse talvikengissä tarpoa… : )

Vastaa