Uusin kujein uuteen vuoteen!

En malttanut pysyä pois blogiareenalta, vaikka toisin päätin. Ilkeys löi minut hetkeksi pieneksi ja halusin kadota maan kamaralta täysin näkymättömiin. Mutta nyt olen vetänyt henkeä ja avasin blogin uudelleen. Jos sen jonain päivänä suljen tämän blogin, hyvästelen lukijat ja lopetan sen lopullisesti. Mutta nyt ei vielä ole aika. Nimettöminä ilkeyksiä kirjoittavilla ei ole oikeutta lyödä meitä maahan.

Sitten, ISO kiitos ihanalle ”esitaistelijalle” Business Womanille, joka kuulutti katoamistani postauksessaan Missä olet Marjukka. En voinut uskoa silmiäni, kun ystäväni laittoin minulle tekstarin ja kertoi siitä. Luulin poistuneeni jokseenkin huomaamatta… BW, olet tosi (virtuaali)ystävä, aivan loistotapaus!!!

Sitten kiitos teille kaikille ihanille, ihanille blogiystävilleni, jotka Business Womanin kautta kannustitte minua avaamaan blogini uudelleen. Minulla on ruudun tuolla puolen todellisia ystäviä, KIITOS teille kaikille ja halaukset jokaikiselle!!!

Vielä menee aikaa, ennekuin laitan tuoreita asukuvia tms. Kävin nimittäin lääkärissä tänään, ja diagnoosina oli keuhkokuume. Huh… Napsahti kolmen viikon sairasloma ja aika täpäkkä antibioottikuuri. Kun jakselen enemmän kirjoittaa, laittelen juttua joululomastani Gran Canarialla (niin, siellä taas!) ja dramaattisesta lentomatkasta koti-Suomeen, samoin parista todella hyvästä kirjasta, joita lueskelin lomalla. Ostoksia tuli tietenkin tehtyä jonkin verran, samoin uuden vuoden lupauksia vähän enemmän.

Piristäkääpä tätä petipotilasta ja kertokaa minkälaisia uuden vuoden lupauksia olette tehneet! Ja muitakin kuulumisia – onko tehty hyviä alelöytöjä? ; )

Share:

97 Comments

 1. Anonyymi
  02/01/2012 / 2:58 pm

  Hienoa, kun palasit blogiareenalle ikävistä ilkiöistä huolimatta. Olen jo kaivannut kirjoituksiasi. Hyvää alkanutta vuotta sinulle :)-Miia

 2. M-K
  02/01/2012 / 3:03 pm

  Kiva kun tulit takaisin :-)!

 3. Johanna
  02/01/2012 / 3:21 pm

  Hei. Kommentoin varmaan ensimmäistä kertaa mutta KIVAA KUN PALASIT! Harmitti todella näin 40 miinuksena kun just olin "sinut" löytänyt ja sitten yhtäkkiä hävisitkin. Tämä oli minulle päivän piristys. Juuri työterveystarkastuksesta palanneena olen luvannut kaikki kliseet; painon pudotus, stressittömämpi asenne elämään, terveellisempi ruokailu ja lisää liikuntaa! Eiköhän se verenpaine noilla tule alas… ja se paino kanssa. Parantele rauhassa! Ja kun jaksat kirjoitella olisi mukava kuulla lisää kahvakuula harjoittelustasi.

 4. Malia
  02/01/2012 / 3:23 pm

  Marjukka, en voi uskoa että aikuiset ihmiset lähettelevät ilkeitä kommentteja. Uskomattoman ikävää! Toivon kuitenkin ettet niistä lannistu, pää pystyyn vaan. Olet kaunis, raikas, iloinen ja kannustava – vain kateellinen voi ilkeillä sinulle!Kiva kun tulit takaisin 🙂

 5. Anonyymi
  02/01/2012 / 3:24 pm

  Ihanaa, että olet palannut sulostuttamaan päiviämme! Älä anna ikinä ilkeiden kommenttien lannistaa itseäsi. Toivon Sinulle hyvää uutta vuotta ja pikaista paranemista.

 6. Anonyymi
  02/01/2012 / 3:27 pm

  Moikka!Halusin vaan huikata, että olen tässä syksyn mittaan lukenut blogiasi ja saanut mielettömän paljon ideoita omaan pukeutumiseeni. Kiitos paljon sinulle, toivottavasti jatkat kirjoittamista!

 7. Anonyymi
  02/01/2012 / 3:47 pm

  Hienoa että palasit takaisin! Olen lukenut blogiasi helmikuusta asti ja täytyy sanoa että olen todella iloinen paluustasi! Blogisi on todellinen helmi. Pikaista paranemista ja menestystä vuodelle 2012!t.vakitaustailija

 8. Business Woman
  02/01/2012 / 3:57 pm

  Ihanaa! Maailma on entisellään;) Melkein kansanliikehän siitä "etsintäkuulutuksesta" tosiaan syntyi, olet tosi suosittu!Ilkeät nettikirjoittelut toki seuraa suosiota, se on tämän homman kääntöpuoli. Ja niistä siis myös tunnistaa blogin suosion. Muistan, kun eräs ystäväni joutui yllättäen julkisuuden suunnattomaan valokiilaan ja voi sitä nettikirjoitusten määrää. Jotkut niistä oli ihan Järkyttävän ilkeitä ja niin totaalisen epäoikeudenmukaisia. Nettikiusaamisesta vielä sen verran, että kaikki typerä käytöshän kumpuaa ihmisen elämänkatsomuksen suppeudesta ja huonosta kotikasvatuksesta. Ja se suomalaisten kansantauti – kateus! Sen kun saisi kitkettyä ja siihen käytetyn energian suunnattua sen vastavoimaan, niin Suomikin nousisi ihan uudelle tasolle. Ei anneta kateuden voiman puhua, eikä anneta ylivaltaa niille, jotka käyttävät sitä säälittävällä tavalla aseenaan! Tervetuloa takaisin ja voimaannuttavaa uutta vuotta Sinulle!!

 9. Soccermom
  02/01/2012 / 4:01 pm

  Pakko jättää puumerkki nyt, kun se on mahdollista! Hurjasti tsemppiä bloggailuun 🙂 Olen lueskellut blogiasi aina silloin tällöin, mutta nyt laitan sen ihan kirjanmerkkeihin. Oikein hyvää alkanutta blogivuotta ja toivottavasti ilkeilijät ymmärtävät pysyä poissa.

 10. Anonyymi
  02/01/2012 / 4:06 pm

  Ihanaa! TERVETULOA TAKAISIN ja hyvää uutta vuotta, Marjukka! Asia on juuri niinkuin sanoit; ilkeyden ei saa antaa voittaa! Luot omassa blogissasi paljon iloa ja positiivisuutta meille kaikille ruutuystävillesi. Olet meille tärkeä! Pikaista paranemista! Odottelen jo innolla uusia kuulumisiasi. Terveisin ammattisisaresi – (kohta) Fab Fifty…P.S. Se uudenvuodenlupaus: hoidan itseäni ja panostan itseeni. Olen muita ihmisiä unohtamatta itseni paras ystävä.

 11. Helena
  02/01/2012 / 4:20 pm

  Ihanaa, kyllä sinua kaipasinkin!!!!!!Hyvää alkanutta vuotta ja hoida itsesi kuntoon ja palaa sitten tänne taas jakamaan iloisuuttasi, hyväntuulisuuttasi ja lämpöäsi.

 12. Anonyymi
  02/01/2012 / 4:23 pm

  Voi kuinka mukavaa kun palasit! Löysin blogisi vasta pari kuukautta sitten ja olen sitä innolla selaillut. Monia vinkkejäkin olen sieltä itselleni poiminut. Pettymys oli valtava kun olit poistanut blogisi, mutta nyt on taas asiat hyvin. Keuhkokuume on tosi kenkku tauti, joten hoidahan itsesi kunnolla terveeksi.Ai nin, se uuden vuoden lupaus. Tänä vuonna en sellaista tehnyt, koska jo viime vuonna päätin pitää itsestäni parempaa huolta ja antaa aikaa enemmän näille "naisten hömpötyksille" joten jatkan samaa linjaa edelleen.antsuli 50+

 13. Mrs. L
  02/01/2012 / 4:25 pm

  Aivan mahtavaa, kun olet täällä taas! Vasta vähän aikaa sitten löysin ihanan blogisi ja sitten harmikseni huomasin sen kadonneen. Tervetuloa takaisin! Minä en tehnyt mitään varsinaisia lupauksia tälle vuodelle. Muutaman ylimääräisen kilon aion karistaa ja stressata vähemmän, sekä jatkaa sen täydellisen vaatekaapin rakentamista. Oikein hyvää alkanutta blogivuotta 2012 ja pikaista paranemista!

 14. Anonyymi
  02/01/2012 / 4:30 pm

  Tervetuloa takaisin, olikin jo vähän ikävä…Saamasi ikävät kommentit ovat menneet täysin ohi (usein tsekkaan blogit kiireellä ja kommentit jää lukematta..). Tosi tylsää kun ihmisten täytyy päteä anonyymisti ilkeilemällä, mutta se tuntuu olevan blogimaailman ikävä lieveilmiö..Tehdyt lupaukset liittyvät kaikki koiran kouluttamiseen :)Ja aleen en vielä ole kerinnyt, ensi viikolla kun duuni alkaa..nina

 15. Lennu
  02/01/2012 / 4:49 pm

  Tervetuloa takaisin! Olen lueskellut blogiasi vaikka harvemmin kommentoinkaan:(Olin pöyristynyt aamulla Helenan blogin ja häneen kohdistuneita arvosteluja, että kävin ihan kuumana siitäkin! On totta että ikävät sanat satuttavat mutta aina, siis aina näiden ilkeyksien latelijat antavat kuvan juurikin itsestään näin toimimalla.Kommentoinkin Helenan blogiin, että olen säästynyt ikäviltä netti kommenteilta mutta livenä olenkin saanut kuraa niskaani. Mutta nousen sen yläpuolelle ja ajattelen vain että; onpä sääli, kun on niin paha olo toisella.tsemppi Marjukka jatkoonkin. Ihana kun tulit takaisin:)

 16. Anonyymi
  02/01/2012 / 4:59 pm

  Niin ihanaa kun olet palannut 🙂 BW kirjoitti tuossa edellä niin osuvasti ilkeistä ihmisistä ja heidän suppeasta elämänkatsomuksesta… näinhän se on! Voi kun pystyisi tyystin olemaan välittämättä moisista kommenteista. Ne kertovat vain ja ainoastaan sanojastaan!Suosittelen muuten sinulle toipilaana kirjaa The secrets- voima… aivan ihana kirja ja siitä saa voimaa huonoihin hetkiin 🙂 Tuskin maltan odottaa asukuviasi ja reissusta ja ja ja … :)Lupauksia itse en tehnyt yhtikäs mitään, toivon vain, että vuosi toisi tullessaan ennenkaikkea terveyttä ja onnea kaikille rakkailleni ja läheisilleni.Sinulle oikein pikaista paranemista. Vihreää teetä inkiväärillä terästettynä kehiin ja hemmottelua 🙂

 17. Anonyymi
  02/01/2012 / 5:12 pm

  Ihanaa, että palasit! Olisi ollut turhan helppo voitto niille ilkeille kirjoittelijoille, jos olisit sen takia poistanut blogisi. Sinulla on todellakin iso joukko virtuaaliystäviä, jotka haluavat lukea tyylistäsi ja katsella kauniita kuviasi. Toivottavast nämä ikävät kokemukset ovat vain vahvistaneet sinua!Lupasin, etten tee lupauksia, teen vain parhaani. Tänä vuonna keskityn terveelliseen ravintoon, kahvakuulailuun ja vaatekaappini selkeyttämiseen. Koitan myös kasvaa ihmisenä (haha, tää oli ihan pakollinen klisee…mutta totta). Rättialesta koitan nyt pysytellä erossa. Tämäkään ei ole lupaus. Koitan vain tehdä parhaani ;-)t.Marika

 18. Tarja s
  02/01/2012 / 5:35 pm

  Täällä myös pelästyin, että mihin hävisit?! Juuri blogisi löysin ja melkein siinä samassa blogia ei löytynyt. IHANAA, kun tulit takaisin! Ikävä, että joidenkin pikkumielisten on pakko pilata toisten hyväntahtoisuus. Älä heistä välitä, itse tiedät asioiden oikean laidan. En kyllä ole lukenut kommentteja, en siis tarkemmin tiedä miten sinua on loukattu.Pysy täällä, vaikka ihan kiusallasikin ;)Tiedän kokemuksesta, että keuhkokuume on aikamoinen tauti. Minulla kesti todella pitkään siitä toipuminen, voimat meni totaalisesti. Pikkuhiljaa tulivat takaisin, joten anna itsellesi aikaa parantua.Ihanaa uutta vuotta sinulle ja jatka samaan malliin täällä, jookosta joo?

 19. Mapsin muotia
  02/01/2012 / 5:43 pm

  Hei Marjukka ja ihanaa kun tulit takaisin! JIHUU! Sinua on tosissaan ikävöity täällä, blogisi on niin hyväntuulinen ja raikas tuulahdus tähän pimään talveen. Älä vain lannistu ikävistä puheista. Ihmiset ovat vain joskus niin kateellisia ja ne käytöstavat unohtuvat täysin kun saa anonyyminä kirjoitella, mikä on käsittämätöntä. Mutta ihana kun tulit takaisin ja jään innolla odottamaan uusia postauksiasi. Pikaisia paranemisia Sinulle! Terkuin Mapsi

 20. Anonyymi
  02/01/2012 / 5:45 pm

  Onpa mukavaa, kun olet palannut. Kävin varmaan joka päivä kokeilemassa olisiko blogisi taas toiminnassa. Yritin kovasti miettiä, mitä kautta saisin jotain tietoa poistumisestasi ja sitten näin tuon BW:n kuulutuksen. Luen blogiasi ja ihailen kuviasi aina mielelläni, vaikka olenkin varsinaista kohderyhmääsi vanhempi. Kiitos sinulle ja voimia tervehtymiseen!

 21. Anonyymi
  02/01/2012 / 5:49 pm

  Lämpimästi tervetuloa takaisin! Kyllä ehdin minäkin jo kaivata… Edellisissä kommenteissa on paljon ajatuksiani. Kuulut ehdottomasti lähes jokapäiväiseen blogikierrokseeni! Ja lupauksista… Vaaka näyttää hyviä lukuja ja vaatteet sopivat päälle, mutta kehoni kaipaa ryhtiä ja kiinteytystä, joten juoksua taas tauon jälkeen ohjelmaan ja kenties pilatesta – aikaa itselle! Shopgirl

 22. Rilla
  02/01/2012 / 5:51 pm

  Voi miten kiva, että palasit!! Minäkin olen sua käynyt moneen otteeseen etsimässä jo 🙂 Omaan arvoonsa vaan sellaiset kommentit, niistä on varmaan jokainen saanut osansa.

 23. Anonyymi
  02/01/2012 / 5:58 pm

  Tervetuloa takaisin t. Outi

 24. Tickler
  02/01/2012 / 6:06 pm

  Mahtavaa, että tulit takaisin! Sydämellisesti tervetuloa! Ja jos joskus päätät kadota, kerro se meille etukäteen, jookos? Ettei sitä pahinta tarvitse aina ajatella…Kateelliset ne siellä heittää huonoa läppää, ehkä testaavatkin, että kenet kaikki saavat lannistettua. Mutta ehei, ei "meidän Marjukkaa", eihän?! Siitähän ne p**n puhujat vaan saaavat lisää mielihyvää.Lupauksia ei ole tehty, mutta tavoitteena tietenkin perinteiset kunnon elämän tavat :). Alet ei oo mun juttu, en kestä niitä sotkuisia hyllyjä ja tällä hetkellä en itse asiassa edes tarvitse mitään. Pitäisi omatkin kaapit koluta läpi.Parane pian ja ota iisisti!!

 25. Anonyymi
  02/01/2012 / 6:10 pm

  Ji-huuu! Ihanaa, että olet palannut =)Löysin blogisi syksyllä, ja olen lukenut sitä säännöllisesti, mutta en koskaan ole kommentoinut.Monia hyviä ideoita olet antanut ja olen niistä tosi iloinen=)Älä välitä kateellisten ilkeämielisistä viesteistä.Tsemppiä ja pikaista paranemista.-Pia

 26. Riina
  02/01/2012 / 6:12 pm

  Tämä oli päivän paras uutinen, kun huomasin että olet palannut. Ehdin myös ikävöimään sinua ja niin ihanaa blogiasi. Kateellisten kotkotuksia ilkeät kommentit, joten pää pystyyn ja jatkat blogiasi. Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle blogiystäväiseni! <3

 27. Anonyymi
  02/01/2012 / 6:53 pm

  Hei Marjukka!En ole ikinäkoskaan kommentoinut kenenkään blogiin vaikka vuoden päivät olen säännöllisesti useita blogeja lueskellutkin…mutta nyt kommentoin elämäni ensimmäistä kertaa ja juurikin sinulle Marjukka! Kiva kun olet back! Blogisi on raikas ja muutoinkin vaikutat oikein pirtsakalta leidiltä 🙂 Paranemisia sinulle!

 28. Anonyymi
  02/01/2012 / 6:54 pm

  …ja jatkoa vielä edelliseen: toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos negatiiviset hörinät 😉

 29. Anonyymi
  02/01/2012 / 6:55 pm

  hei, minäkin ehdin jo kaivata sinua! löysin blogisi Rillan blogin kautta noin puoli vuotta sitten ja sen jälkeen olen seurannut blogiasi säännöllisesti. Sinulla on ihania vaatteita ja hyvä maku, laita ehdottomasti vaatepostauksia. Älä välitä ilkeistä mielipiteistä, kadehtivat sinua, siksi ilkeilevät! Parane pian ja Oikein Hyvää loppuvuotta!! t. Viivi

 30. Taustailija
  02/01/2012 / 6:55 pm

  Ihanaa – tervetuloa takaisin ja toipumista myös 🙂

 31. Anonyymi
  02/01/2012 / 7:05 pm

  Päivittäinen blogikierrokseni alkaa sinusta! Huoli oli kova täälläkin, kun olit hävinnyt. Onneksi päätit jatkaa.Cran Canarialla joulu meni meilläkin. Kuullaan varmaan miten teillä meni ja mitä kivaa löysit.Paranemisia!-Marie-

 32. Riesu
  02/01/2012 / 7:06 pm

  Tervetuloa takaisin ! Kaipasimme sinua ! =)

 33. Tuija
  02/01/2012 / 7:06 pm

  Marjukka on-line! Nice!

 34. Anonyymi
  02/01/2012 / 7:15 pm

  Huomasin Businesswomanin blogista kommentistasi, että olet takaisin ja herkkyys tuli silmiini, voin vain todeta että, Ihanaa kun palasit takaisin jakamaan blogisi kautta ajatuksiasi.Lepoa ja paranemista sinulle Marjukka. Innolla jään odottamaan Kanarian postaustasi.Oikein kivaa alkanutta vuotta!-jaana-

 35. Madeleine
  02/01/2012 / 7:25 pm

  Mäkin ehdin jo huolestua, että mitä on tapahtunut kun blogisi näytti olevan poistettu! Mutta onneksi tulit takaisin!!Jotkut kuvittelevat olevansa oikeutettuja ilkeilemään tai purkavat omaa pahaa oloaan muihin. Niin nähty ja koettu, mutta heidät kannattaa vaan jättää omaan alhaiseen arvoonsa.Kiva kun tulit takaisin, ja oikein onnellista Uutta Vuotta sinulle Marjukka 🙂

 36. Anonyymi
  02/01/2012 / 7:31 pm

  TEERRRRVETULOA takaisin Marjukka! Tosiaan jos olet saanut kateutta osaksesi niin ei kun niska pystyyn!! Paras juttu hakkujille tms on että näyttää niille ettei välitä tippaakaan niiden yrityksestä lannistaaa. Hyvää uutta vuotta, tervettä Sinulle! Ps ikävä itsekin anonyyminä kirjoittaa, mutta jos ei ole omaa blogia, voiko muulla tavalla olla "mukana"?

 37. Anonyymi
  02/01/2012 / 7:37 pm

  Todella ihanaa, että palasit! Blogisi on suosikkiblogeistani se ykkönen 🙂 Oikein ihanaa uutta vuotta Sinulle! t. Sanna

 38. Maati
  02/01/2012 / 7:55 pm

  No kivaa kun palasit! Ihmettelinkin kun en päässyt sun sivuille ja tuli ilmoitus. Ilkeilijöistä älä välitä, ne on kateutta! Nyt paranemista sulle ja hyvää tätä vuotta!

 39. Terhi
  02/01/2012 / 8:21 pm

  Tervetuloa takaisin!! Täällä siis yksi, joka kävi muutamaan otteeseen ihmettelemässä sulkeutunutta blogia ja ajattelin, että josko olet laittanut sen salasanan taa tai jotain. Mukavaa, kun olet taas täällä! Älä anna ilkeiden ihmisten lannistaa – ihmeellistä, miten paljon täällä blogimaailmassa heitä on. On helppo anonyymina kirjoittaa, mitä ensimmäisenä tulee mieleen. Huspois, ilkeydet.

 40. Anonyymi
  02/01/2012 / 8:31 pm

  No kyllä minäkin etsin tätä blogia välipäivinä, poistettu? Onneksi löytyi jälleen,kuulun kohderyhmään:)

 41. BagMiss
  02/01/2012 / 9:06 pm

  Kiitos sinä ihana, että tulit takaisin! 😀

 42. Anonyymi
  02/01/2012 / 9:24 pm

  Ihanaa, että tulit takaisin! Älä anna onnettomien ihmisten lannistaa, olet upea ja blogiasi oli jo ikävä :).

 43. GoneWithTheNails/Mirka
  02/01/2012 / 9:51 pm

  Täällä myös huomattiin poistuminen ja kovasti yritettiin aina välillä, että josko nyt sivu aukeaisi 🙂 Kiitos ja tervetuloa takaisin!

 44. Satu
  02/01/2012 / 10:02 pm

  Ihanaa että olet taas täällä! Minäkin kävin täällä monta kertaa kuikuilemassa josko blogisi olisi avattu. Älä välitä typeristä pikkusieluista, omaa kateuttaan ne täällä purkavat. En ole koskaan ymmärtänyt miksi pitää käydä lukemassa toisten blogeja jos kerran niiden sisältö ei kiinnosta tai tuntuu typerältä – eikö silloin kannattaisi pysyä poissa? Anyway, ihanaa että olet tullut takaisin, jatka samalla tavalla kuin ennenkin! Ja hyvää uutta vuotta!

 45. Anonyymi
  02/01/2012 / 10:05 pm

  Hei Maikku!Kiva, että olet palannut! Luen blogiasi säännöllisesti, on se vaan niin hieno ja kivasti kirjoitettu, vaikken kuulu kohderyhmään. Älä välitä ilkeistä ihmisistä, kateutta vain!Pikaista paranemista sulle ja ihanaa alkanutta vuotta,Lämpöisin terkuin eläköitynyt kolleegasi

 46. Milli
  03/01/2012 / 1:21 am

  HUIPPUKIVA että tulit takaisin…minäkin ajattelin että mitä on tapahtunut? Tekninen vika vai mikä…? Harmi ja TODELLA epäreilua jos joku on ollut sinulle ilkeä, koska sinustahan nyt näkee jo päältäpäin ettet koskaan toivoisi kenellekään mitään pahaa. Päinvastoin, sinusta huokuu ystävällisyys ja hyvyys. I LIKE YOU so much!!Mutta että maailmassa on ilkeitä, ahdaskatseisia, omaan elämäänsä tympäänyneitä ihmisiä…niin se vain on. Minä yritän ajatella että olkoon, jo pienestä sain kokea että koskaan ei voi kaikkia miellyttää. Mutta satuttaa se silti ja siksi haluankin lähettää sinulle lämpimän voimahalin!!! Ja kivakiva kun olet takaisin blogistaniassa:)

 47. Anonyymi
  03/01/2012 / 3:49 am

  Heija tervetuloa takaisin !!! Blogisi on ihana !!Tiina

 48. Anonyymi
  03/01/2012 / 4:47 am

  Hei, kiva kun tulit takaisin – ehdin kaipailla. Lepoa, paranemista ja voimia Uuteen vuoteesi !t. Erika, Vihti

 49. Anonyymi
  03/01/2012 / 5:18 am

  Ihanaa,että olet tullut takaisin!!!! :))))) Tuntuu,että jokainen suosittu bloggari joutuu kokemaan tuon saman asian, eli saa KATEELLISTEN ihmisten ásiattomat ja turhat haukut niskaansa, harmi!!!Tiedän,että on varmasti vaikea ihan vain olkiaan kohauttaa, mutta yritä parhaasi mukaan olla välittämättä typeristä juuri niitten kateellisten ihmisten herjauksista!Minusta olet loistava, ihana, symppis ja kiltti, joten pistää vihaksi että mielesi on pahoitettu. Oikein ihanaa tätä vuotta sinulle!!!

 50. K
  03/01/2012 / 5:29 am

  Tervetuloa takaisin, voi miten mukavaa kun kirjoitit! Yritä unohtaa negatiiviset kommentit; se puoli tässä blogin kirjoituksessa on myös, että nahka kyllä paksuuntuu.Upea, tyylikäs ja fiksu nainen olet – ole ylpeä itsestäsi! Minä ainakin saan täältä pukeutumiseen inspiraatiota.

 51. Anonyymi
  03/01/2012 / 6:04 am

  Myös omasta puolestani SUURKIITOKSET siitä, että jaksoit tosi ikävistä kokemuksista huolimatta palata takaisin ! BW summeerasi täydellisesti virtuaalimaailmassa öykkäröivien ihmisten perimmäiset ongelmat. Olen todella arvostanut raikasta hyvänmielen blogiasi, joka piristää kiireisiä päiviäni ja antaa inspiraatiota pukeutumisen lisäksi moneen muuhunkin asiaan.Pikaista paranemista, lepää ja rentoudu !

 52. Anonyymi
  03/01/2012 / 6:23 am

  Ihanaa, että palasit. Kaipasin niin kovasti tätä blogia. Olen ihan koukussa. Vierailen blogissasi päivittäin, vaikka kommentoinkin harvoin.Uuden vuoden lupaukset on vielä tekemättä, mutta ehtiihän tässä….Mrs. Karambola

 53. Dahlia
  03/01/2012 / 6:49 am

  Täällä kaivattiin sinua myös suuresti, joten tervetuloa takaisin. Antaa kateellisten puhua mitä haluavat, minä ainakin tykkään tätä blogia lukea ja tänne kommentoida.Tervetuloa takaisin siis :)P.S. Ne uuden vuoden lupaukset on niitä perinteisiä: Syö paremmin, liiku enemmän – kuten joka vuosi 😀

 54. Mia
  03/01/2012 / 6:59 am

  Kiitos, että palasit. Blogisi tuo niin paljon iloa ja tyyliä elämääni! Parane pian.

 55. Anonyymi
  03/01/2012 / 7:12 am

  Hei, todella, todella kiva, että palasit takaisin. Myös minä olin juuri löytänyt blogisi ja yllätyin itsekin miten kovasti sinun postauksia kaipasin. Olen suurinpiirtein samanikäinen ja sain jo muutaman viikon aikana inspiraatiota pukeutumiseen ihanasta tyylistäsi. Eli asukuvia ja kuvia uusista hankinnoista toivoisin. Lisäksi kiinnostaa kaikki muukin; yleiset kuulumiset, matkailu, tapahtumat, kirjat yms. En toivo mitään muutoksia, blogi on hyvä entisenlaisena:)Omat uudenvuoden lupaukset, karkkilakko & kevyempi, terveellisempi ruokavalio (=klassikko).

 56. Anonyymi
  03/01/2012 / 7:25 am

  Ihanaa, olet tullut takaisin 🙂 Pikaista paranemista ja tekstejä odotellen.-Tara-

 57. Anonyymi
  03/01/2012 / 7:43 am

  Hei, minua harmitti oikein todella, kun juuri vasta olin löytänyt ihanan blogisi joka sitten katosi. Oikein ihanaa, että et ole antanut nujertaa itseäsi! Ilkeämieliset ihmiset jääköön omaan arvoonsa, toivon että saat positiivista palautetta joka kannustaa sinua jatkamaan! Itse haluan sinua kiittää omannäköisestäsi, ihanasta aikuisen naisen blogista! Paranemisia sinulle ja Hyvää alkanutta Vuotta! Ja vielä vinkki: tähän saa jotenkin sellaisen toiminnon, että kommentti näkyy vasta kun olet sen lukaissut ja hyväksynyt. Ehkä se olisi hyvä olemassa?

 58. Sara
  03/01/2012 / 7:50 am

  Oli suorastaan päivän paras uutinen nähdä, että olet tullut takaisin. 🙂 Bittiavaruuteen on niin helppoa kirjoitella asioita, joita ei ikikuuna päivänä kehtaisi sanoa päin naamaa. Olen iloinen, että et antanut näiden halpamaisten kirjoitusten lannistaa itseäsi. Toivotan sinulle pikaista parantumista ja voimia! Odotan innolla uusia kirjoituksiasi, mutta muista parannella kaikessa rauhassa. 🙂

 59. Anonyymi
  03/01/2012 / 8:06 am

  No löytyihän se blogisi lopulta! Ihmettelin, että mikä tekninen vika on kun sitä ei enää olemassa. Kaverin kautta sain sitten tietää, että uusi osoite on tämä.Käyn päivittäin täällä, joten kiva kun et olekaan lopettanut!Alice

 60. E
  03/01/2012 / 8:07 am

  Tervetuloa takaisin ja pikaisia paranemisia!! Minulla oli pitkä lista toiveita, käväise lukemassa blogistani 😉 Ihanaa ja onnellista alkanutta vuotta sinne!!

 61. ania
  03/01/2012 / 8:15 am

  Pahat sanat satuttavat, kovastikin. Kun muistaisi, että usein nämä siipensä levittävät pahanilmanlinnut voivat itse huonosti, purkavat kateuttaan ja pahaa oloaan kohdalleen sattuvaan. Olen hurjan pahoillani, että olet joutunut kokemaan ilkeyksiä, ja hirmu iloinen, ettet anna sen lannistaa. Sinulla on vankka, innokas ja sinua kunnioittava lukijajoukko täällä ruutujen takana.Kuten monen muunkin, uudenvuodenlupaukseni liittyvät mm. oman hyvinvointini ylläpitämiseen edelleenkin. Kun itsellä on hyvä olla, heijastuu se ympäristöönkin. Näin uskon. Ainakin sinun iloisuutesi ja hyväoloisuutesi tarttuu ruudunkin välityksellä. Kiitos siitä. Erityisesti loppuvuotena kohdalleni sattuneet useat erittäin ystävälliset ja huomioivat asiakaspalvelutilanteet ovat ryhdistäneet minut henkilökohtaisen kiitoksen lisäksi välittämään myönteisen palautteen ihan kirjallisesti (että pomotkin tietää). Tämän aion pitää mielessäni jatkossakin. Alet on käyty ja kivoja juttuja on tarttunut mukaan: Malene Birgerin mekko (tai joku), Nilsonin nilkkurit (hyväksi todettu lesti innosti hankkimaan toisetkin), Korsin trenssi, COSin neulemekko, Dieselin farkut, perusneuleita… Filippa K:n sukkiksia (en tiennyt, että sellaisiakin on!). Olen säästänyt ihan kauhean monta euroa 😉 …pitäisiköhän perustaa "muotiblogi" ;)Pikaista paranemista ja erityisen hyvää tätä vuotta Marjukka!

 62. Anonyymi
  03/01/2012 / 9:04 am

  Kiitos Marjukka, että olet piristänyt meidän lukijoiden päiviä! Meitä anonyymejä kävijöitäkin täällä riittää. Hyvää alkanutta vuotta!

 63. Anonyymi
  03/01/2012 / 9:21 am

  Hei!Hyvä kun palasit, ilkeitä ihmisiä ei voi välttää jos ihmisten kanssa on tekemisissä. Ilkeitä löytyy niin virtuaalimaailmasta kuin "oikeista" ihmisistäkin. Mutta paras keino nujertaa ilkeys on olla välittämättä siitä, vaikka se välillä sattuukin tosi kovaa kun tahalliseen mielen pahoittamiseen törmää.Pikaista paranemista!T: VanhaNainen55

 64. Anonyymi
  03/01/2012 / 10:51 am

  Hei,ensinnäkin pikaista paranemista sinne petipotilaalle! Ja hienoa että jatkat blogin pitämistä. Tyylisi on kaunis, klassinen – tykkään. Itse lupasin UudenVuoden lupauksena juoda töissä enemmän vettä kuin kahvia päivän aikana. Veden juominen tahtoo unohtua ja kuitenkin se olisi niin tärkeätä. Ihanaista Vuotta 2012 Sinulle!SM (klassinen pukeutuja, reilu kolmekymppinen, uraäiti)

 65. Anonyymi
  03/01/2012 / 11:42 am

  Mahtavaa, että olet palannut! Löysin blogisi hetki sitten ja jäin koukkuun. Onneksi jatkoin vilkuilua josko bloigisi aukeaisi uudelleen!Minäkin toivoisin postausta kahvakuulailustasi kun itselläkin sellainen tuolta kaapin perukoilta löytyy.Omat lupaukset tälle vuodelle liittyy oman hyvinvoinnin lisäämiseen.Lepäile ja parantele itsesi kunnolla! Olet ihana ja toivon kovasti, että jatkat kirjoittelua ilkeistä ihmisistä huolimatta.

 66. Anonyymi
  03/01/2012 / 12:00 pm

  Kiitos, että tulit takaisin. En tiedä mitään muuta paikkaa, josta nelkyt plussa nainen löytää niin loistavia pukeutumisvinkkejä kuin sinun blogisi. On ollut todella kiva lukea blogiasi. Monet ankeat arkipäivät olet pelastanut.Pikaista paranemista!

 67. Anonyymi
  03/01/2012 / 12:26 pm

  Hei,ehdin jo itsekin kaipailla blogiasi. Älä todellakaan anna ilkeiden kommenttien lannistaa. Olen saanut todella hyviä ideoita asusteiden ja vaatteiden yhdistelemiseen jutuistasi. Jatka samaan malliin : ) Katariina

 68. Anonyymi
  03/01/2012 / 12:55 pm

  Täällä myös iski shokki, kun vastalöydetty ihana blogi katosi. Blogisi tyylikkäät asukuvat kun ovat näin kolmikymppisenkin mieleen. Mahtavaa siis, että teit comebackin. Pikaista paranemista myös täältä ja kiitos Malene Birger-vinkistä, jossain postauksessasi. Tilaus on sinne vetämässä, josko vielä kotiutuisikin.-Anki-

 69. Anonyymi
  03/01/2012 / 12:58 pm

  Hei Marjukka- mahtavaa, että avasit blogin uudelleen, KANNATAN!! Edellä on tullut hyviä kommentteja, olen niin samaa mieltä. Lisään vain: Jatka täysillä vaan kirjoittamista ja hyvän mielen jakamista- teet meidät järkevät lukijat iloisiksi ja annat hyviä vinkkejä. Kyllä ilkeys aina haukkujan omaan nilkkaan kopsahtaa- ei voi olla hyvä olo ihmisellä, jolla on tarve toisia millään tavalla lannistaa.. Innolla uusia tekstejäsi odotellen & Hyvää vuoden 2012 jatkoa & paranemista toivottaen! e

 70. Johanna / Omamaamansikka
  03/01/2012 / 1:10 pm

  Tulin ensimmäisen kerran poikkeamaan ja ihan siksi kun Business Woman Sinua kaipaili 🙂 Kivaa, kun näin vuoden alkajaisiksi löytää inspiroivan blogin. Onnellista alkanutta vuotta!

 71. sonja
  03/01/2012 / 2:06 pm

  Kiitos, että tulit takaisin!

 72. Anonyymi
  03/01/2012 / 2:28 pm

  Tervehdys, hyvä Marjukka!Kiitos Sinulle, kun avasit blogisi jälleen! On surullista, että jotkut ihmiset purkavat pahaa oloaan ilkeillä kommenteilla. Toivottavasti nämä ihmiset ymmärtävät hakea ulkopuolista apua itselleen.Sinun blogisi on ollut alusta alkaen positiivinen ja tyylikäs; sitä on ollut ilo seurata. Toivottavasti tämä minun sekä kymmenien muiden lukijoiden kannustus auttaa Sinua jättämään asiattomuudet omaan arvoonsa.Kaikkea hyvää Sinulle vuodelle 2012!T:Pia

 73. Anonyymi
  03/01/2012 / 2:40 pm

  Kiva että palasit kuin palasitkin ilahduttamaan päiviämme – sydämellisesti tervetuloa :)Seijahannele

 74. Kutri
  03/01/2012 / 3:07 pm

  Löysin tänne Helenan blogin kautta, ilmeisesti kreivin aikaan, kun olit päättänyt sittenkin jatkaa bloggailua. Hyvä päätös!Jaa uudenvuodenlupauksia? Haluatko oikeasti tietää? – Siis, minustahan on nyt yhdessä yössä tullut ihan älyttömän organisoitu, siisti, järjestelmällinen ja kaiken muistava ja hoitava yksilö, joka ei suin surminkaan enää hukkaa autonavaimiaan moneksi viikoksi, etsi kadonneita sanakoekasoja pyykkikopasta tai löydä ällistyksekseen hukkaamiaan käsineitä lapsen urheilukassista. POIS SE MINUSTA! ;-)(Oikeestaan, joku vois lyödä rahoiksi kun alkais nyt pyörittää jotain sellaista vedonvälitysjuttua, missä sais lyödä vetoa siitä, kuinka kauan multa menee ensimmäiseen katastrofiin)

 75. Anonyymi
  03/01/2012 / 3:11 pm

  Pikaista paranemista Sinulle!Mukavaa että avasit blogisi jälleen.Terveisin Tuija

 76. Anonyymi
  03/01/2012 / 3:20 pm

  Aivan huippuhienoa että olet palannut kirjoittamaan! Kiitos siitä ja blogistasi tähän asti, se on toiminut inspiraation lähteenä ja hyvän mielen tuojana. Toivon että sinäkin saat hyvää mieltä blogistasi, meidän lukijoiden tapaa. Uuden vuoden lupauksena aion panostaa omaankin ulkoasuuni, liian usein jostain repsottaa ja hapsuttaa. Terveisin J, työelämässä ja kohta 40.

 77. Helga
  03/01/2012 / 4:04 pm

  Ihanaa kun palasit! Hulluja on moneen junaan, niiden on vain annettava olla, raukat on raukkoja. Kaikkea Hyvää Alkaneeseen Vuoteen ja paranemisia!

 78. Salli
  03/01/2012 / 4:30 pm

  Hei!Kiva huomata, että olet palannut! Olen tosi innolla seurannut blogiasi, tykkään tyylistäsi! Jatka vain entiseen malliin! En tehnyt uudenvuoden lupauksia, enkä ole tehnyt alelöytöjäkään -vielä =)Toipumista sinne!t. Salli

 79. Riina
  03/01/2012 / 6:30 pm

  Unohdin eilen toivotella sinulle pikaista paranemista ja voimia sairastamisen keskelle. Taisin olla niin innoissani paluustasi blogiareenalle! Jään mielenkiinnolla odottelemaan postauksiasi, mutta nyt parantele itsesi kuntoon. <3

 80. Anonyymi
  03/01/2012 / 7:36 pm

  Oikein hyvää uutta vuotta ja pikaista paranemista! Olen niin iloinen, kun jatkat ihastuttavaa blogiasi.:)-M-

 81. Angel
  03/01/2012 / 8:25 pm

  Kiva, että tulit takaisin, Marjukka! Minäkin olin vallan ihmeissäni, kun en löytänytkään enää sinua.-Piia M

 82. Pauska
  03/01/2012 / 9:00 pm

  Paranemista ja paljon veden tai mehun juomista :). Hienoa, ettet antanut pahansuopien ihmisten lannistaa, Sinulla on paljon blogiystäviä ja hieno blogisi onkin! Parempaa vuoden jatkoa 🙂

 83. Anonyymi
  03/01/2012 / 9:09 pm

  Innolla jään odottelemaan tulevia postauksiasi! Pidä hyvä huoli itsestäsi! terv. T-R

 84. Anonyymi
  03/01/2012 / 9:11 pm

  Hei, kommentoin minäkin ensimmäistä kertaa. Pitkään olen blogiasi taustalta seurannut ja siitä on muodostunut jo päivittäinen tapa kurkata josko olisi jotain uutta luettavaa ja ihasteltavaa :)Jatka ihmeessä blogin kirjoittamista samaan tapaan kuin ennenkin. Älä missään nimessä anna joidenkin ilkeämielisten ihmisten solvausten vaikuttaa sinun elämääsi. Blogillasi taitaa olla todella paljon enemmän tyytyväisiä lukijoita kuin olet osannut arvatakaan!!! Minä pysyn lukijanasi ehdottomasti ja lupaan myös jatkossa kommentoida :)Kiitos blogistasi ja pikaista paranemista sinulle!

 85. Pauska
  03/01/2012 / 9:29 pm

  Vastauksena kysymykseesi olen luvannut itselleni soittaa läpi Bachin Inventiot (2-ääniset), venytellä kunnolla liikunnan jälkeen ja opetella enemmän hollantia :).

 86. Aatulan Äiskä
  04/01/2012 / 7:13 am

  Hyvä, että palasit! Pikaista toipumista ja Hyvää alkanutta Uutta Vuotta.-Marjut

 87. kirsi
  04/01/2012 / 10:15 am

  Ihanaa kun avasit blogisi uudelleen. Olen saanut monta ihanaa vinkkiä ja ajatusta täältä, niin muodin kuin lukuelämystenkin osalta.Keep it going, äläkä anna ilkimysten pilata päivääsi.

 88. Anonyymi
  04/01/2012 / 11:05 am

  Todella, todella ihanaa, että palasit. Olen seurannut blogiasi ja saanut paljon tyylivinkkejä, kun yli 40 vuotiaana liike-elämässä toimin. Kommentoin minäkin ensi kertaa ja uskon, että meitä samanlaisia hiljasia:-) ihailijoita ja uskollisia seuraajia on paljon. Kateellisia ihmisiä tähän maailmaan mahtuu, joten ilkeilyt kannattaa jättää omaan arvoonsa.

 89. Marjukka
  04/01/2012 / 11:10 am

  Sydämellinen KIITOS teille kaikille ihanille ihmisille, jotka niin lämpimästi toivotitte minut tervetulleeksi jälleen! Kommenttivyöry löi minut ällikällä, niin moni vaivautui ilahduttamaan minua. Sain todellakin voimia ja intoa jatkaa blogiani edelleen. Olin tosi iloinen myös kommentoivien anonyymien lukuisasta joukosta! Olen lukenut kaikki tulleet kommentit monta kertaa läpi, ja iloinnut joka ainoasta! Olette tehneet hienoja uudenvuoden lupauksia – ihan samoja minäkin olen täällä mietiskellyt: kuntoilu, terveellisyys jne. Kiitos myös kannustuksesta jatkaa. Varmasti joka ainoa bloggari jollain tapaa joutuu ruodittavaksi, joku enemmän, joku vähemmän. Olen kai niin naiivi ja lapsellinen, että kuvittelen ihmisten, ja varsinkin naisten haluavan toisilleen vain hyvää. Mielestäni naisten tulisi vetää yhtä köyttä, kannustaa ja tsempata ruotimisen ja arvostelun sijaan. Kuinka paljon enemmän maailmassa saataisiin hyvää aikaan!Nyt yritän olla kitti potilas ja pysyä pois koneelta… Tämä on kurja ja heikoksi vetävä tauti, ja minunlaiseni elohopean on tosi vaikea vain olla ja levätä. Vähintään pitää sängyssä pyöriä, jos ei muuta voi…Oikein hyvää loppiaisviikonloppua kaikille, ja ymmärtänette, jos en vastaile nyt kommentteihin, vaan julkaisen vai niitä.Virtuaalihalit teille kaikille!!! : )

 90. Anonyymi
  04/01/2012 / 3:32 pm

  Paranemista ja mukavaa kevättä. Laadukas blogi ei vaadi päivityksiä 10 kertaa päivässä vaan vinkin silloin tällöin oman jaksamisen mukaisesti. Smilla, joka tapaa iltaisin aloittaa blogirundansa sivusi kautta.

 91. Anonyymi
  04/01/2012 / 7:24 pm

  Ihanaa kun palasit!! Rohkea veto 🙂 Parane pian, ja kirjoittele paljon! terv. ingrid ps. J. Kennedy odottaa lukujonossa!

 92. syystuuli
  04/01/2012 / 8:04 pm

  Ihanaa, että tulit takaisin! Ja otahan iisisti. Olen itsekin vielä sairaslomalla keuhkokuumeen takia ja kannattaa todella levätä tuo sairasloma, ettei joudu lepäämään lasarettiin 🙁

 93. Marjukka
  04/01/2012 / 8:14 pm

  Anon: Mulla melkein lopussa!Syystuuli: Otan, olo jo vähän parempi. Kiitos, kun luet tätä blogia!

 94. Johanna M
  04/01/2012 / 8:35 pm

  Moi Maikkutervetuloa takaisin & rauhallista oleilua + toipumista!Jätä ihmeessä omaan arvoon tuollaiset ilkeät kommentit. Jotkut ihmiset vaan purkaa omaa tyytymättömyyttänsä ja huonoa oloansa ala-arvoisesti. Positiivisella mielellä & iloisella asenteella vaan eteenpäin uuteen vuoteen & uusiin postauksiin kunhan paranet!

 95. Anonyymi
  04/01/2012 / 9:00 pm

  Hei!Upeaa että olet täällä taas. Olet monet kerrat tuonut minulle hyvän mielen kun olen lueskellut juttujasi. Kiitos siitä! Uusia kivoja juttuja odotellen,RL

 96. NYC Fashionista
  05/01/2012 / 3:13 am

  Bloggailen niin epasaannollisesti etten ollut huomannutkaan etta olit ollut poissa, mutta olisi tosi ikavaa jos lopettaisit. Meita kypsemman ian tyyli-bloggailijoita kun ei ole niin kovin paljoa.. Minua ei jaksa kiinnostaa parikymppisten blogit – oma elamantilanteeni on niin kaukana siita biletyksesta ja tyo vaatii vakavampaa tyylia – joten luen innolla sinun blogiasi. Ja nyt loysin tata kautta myos toisen kivan blogin Business Woman'in jota jaan myos seurailemaan epasaannollisen saannollisesti.

 97. Anonyymi
  05/01/2012 / 6:18 am

  Ihanaa, että tulit takaisin! Ehti tulla niin "orpo" olo ilman sinun blogiasi. Ihana piristys meille kaikille 40+ tuleville tyylitaitureille! Toivottavasti voit pian paremmin!Terveisiä Ruotsista, Minna

Vastaa