And the Oscar goes to…

Niin jaettiin taas Academy Awardit, ja tietenkin nenä ruudussa katselin pukuja. Moni tähti hehkui oikein vanhanajan glamouria – ja sitten oli virityksiä, joista ihmetteli, että mitä IHMETTÄ…

Oma suosikkini oli ehdottomasti Gwynet Tom Fordin puvussa! Puvussa oli kaikki kohdallaan, ja yksinkertainen kampaus luonnollisen meikin kera täydensivät kokonaisuuden. Toinen Tom Ford-pukuinen oli ihana Tom Hanks, oma lempinäyttelijäni! Jennifer Lopezin kampaus teki oikeutta Zuhair Muradin asulle.

Michelle Williams oli kuin karamelli Louis Vuittonissa. Milla Jovovich taasen kuin entisajan filmitähti Elie Saabissa.

 Piiat-elokuvan vaikuttava lady Octavia Spencer näytti miten rehevämpi nainen on todella tyylikäs, puku Tadashi Shoji. Pidin Kristen Wiigin J.Mendelin puvusta, mutta homssuinen kampaus ja tummat kynnet pilasivat kokonaisuuden.

 Glenn Close kantoi upeasti dramaattista Zac Posenin pukua, tämä ei ole edes paras kuvakulma puvusta! Sandra Bullocin Marchesasta ei joillain saitella pidetty, mutta minä pidin, puvun avonainen selkä oli todella kaunis.

Oih, äkkiä kuulen Tom Hanksin äänen  – and the Oscar goes to Marjukka!!

Olisipa se mukavaa! No, haaveillessa… ; )

Share:

12 Comments

 1. Mia
  28/02/2012 / 6:45 am

  Oih ja huoh miten kauniita pukuja! Minustakin Gwyneth on elegantein. Viileä vaaleus ja yksinkertaisuus vaan on niin kaunista. Olisipa ihana edes kerran hienostella Oscar-gaalan tyyliin…

 2. Mussu
  28/02/2012 / 7:16 am

  Olipas hauska loppuhuipennus postaukselle! Kiitos aamun piristyksestä, tuli tosi hyvä mieli. Hymy korvissa 🙂

 3. Marjukka
  28/02/2012 / 12:12 pm

  Eikö olisikin! Ylipäätään iltapukujuhlat olisivat kivoja edes silloin tällöin. Viimeksi olen pukeutunut iltapukuun, kun Sibelius-Akatemian oppilaskunta juhli satavuotista taivaltaan vuonna x ja y…

 4. Marjukka
  28/02/2012 / 12:13 pm

  Hehheh, haaveita saa olla – ja T.Hanks niissä. Rakastan Marchesan pukuja, ne ovat niiiiin naisellisia!

 5. Rilla
  28/02/2012 / 6:52 pm

  Ojjjj… Iiiihana setti sulla :)Enää ei tarvisi kuin tilaisuus ja paksuakin paksumpi lompakko! Käyttäisin!Gwyneth munkin suosikki. Ehdottomasti!

 6. Mapsin muotia
  28/02/2012 / 7:21 pm

  Minäkin pidin Gwynethin puvusta tosi paljon, mutta myös Sandra Bullockin puku oli kaunis, mutta yläosa ehkä vähän liian suuren näköinen? Muistatko hänen punaisen pukunsa parin vuoden takaa? Ah, ihanuus!Olispa se ihana päästä joskus noin hienoihin juhliin 😉 Minä se voisin vaikka kulkea punaista mattoa punaisessa iltapuvussani George Clooneyn kanssa, hih!

 7. Marjukka
  28/02/2012 / 8:19 pm

  Niinpä! Ei noita iltapukujuhlia pahemmin ole…

 8. Marjukka
  29/02/2012 / 5:35 pm

  Voi, Sandra on kaunis vaikka säkissä. Minustakin puvun etuosa olisi saanut olla vähän muotoillumpi, mutta selkäosa oli niin kaunis, että annoin anteeksi… : )George Clooney – ou jee!

 9. Preferita
  29/02/2012 / 5:39 pm

  Hei Marjukka, sinä tosiaan ansaitsisit aikuisbloggareiden Oscarin! Täytyykin laittaa tästä Tom Hanksille pyyntö vetämään ensi vuodeksi!

 10. Marjukka
  29/02/2012 / 7:32 pm

  No voi että, ihana kohteliaisuus! Kuule Preferita, mä antaisin sen kyllä Sulle. : )

 11. travellover
  01/03/2012 / 1:15 pm

  Minusta Sandran puku on aivan ihastuttava. Yläosan pussimaisuus on minusta lähinnä virkistävän erilainen tyylittömyyteen asti paljastavien pukujen joukossa. Gwynethin puvussa on uljasta veistoksellisuutta ja hän kantaa pukua kauniisti. "Viitan" ideaa en oikein ymmärrä. Pitäisin puvusta enemmän ilman sitä. Miksi muuten Angelica Jolien laihuus nousi niin monessa paikassa esille, vaikka minusta esim. juuri Gwyneth on ihan samaa kokoluokkaa?

 12. Marjukka
  01/03/2012 / 4:52 pm

  Viitan sai pois, joissakin kuvissa G poseerasi ilman sitä. Viehättävä oli niinkin!Jaa-a, kyllä Angelina oli tosi laihan näköinen, ei ollut käsivarsissakaan muuta kuin jänteet. Ehkä musta puku ja se puvun helmoista esiin työnnetty sääri korostivat sitä entisestään.

Vastaa