Happy Birthday to FFS! – ja arvonta

Blogini täyttää tänään vuoden!

Kun viime vuoden helmikuussa aloittelin, en ollut erityisemmin ajatellut miten tätä lähtisin viemään. Ajatus oli ”tehdä tyyliblogi samanikäisille”. Bloggerin käyttö oli aluksi aikamoista opettelua. Ahkerasti vakoilin suosittuja blogeja, ja sain sieltä ideoita esim. rakennella kollaaseja, tehdä copycat-postauksia tai muuta mukavaa. Aika pian sitä alkoi mielikuvitus juosta ja ideoita tulvia postausaiheiksi. Toisaalta on taas jaksoja, ettei keksi mitään ihmeempää sanottavaa.

Kun lähtee omilla kasvoillaan ja nimellään mukaan nettiin, pistää itsensä peliin kyllä 6-0. Aluksi postauksissani ei ollutkaan päätäni näkyvissä, mikä sekin oli hassua, koska bannerissa oli. Huhtikuussa sitten postaukset saivat kasvot, mikä oli kyllä hirvittävän jännittävä juttu! Aivan mahtavaa on myöskin se, että blogin nimestä huolimatta lukijoissani on myös  nuoria aikuisia. Olen myös halunnut pitää blogini kevyenä, arjen pakopaikkana ja hengäshdystaukona. Sitä se on ollut minulle, toivottavasti teillekin!

Parasta bloggailussa on mielestäni kaksi asiaa: visuaalisuuden luominen ja lukijapalaute. On mahdottoman mukavaa kuvata ja käsitellä otoksiaan (Picasalla). Ryppyjäni en ole mennyt softaamaan tai kaksoisleukaani poistamaan, vaan värien ja valojen käsittely on kiehtovaa. Vielä en tunne järkkärini ominaisuuksia, mutta täältä tullaan!

Meni aika kauan ennenkuin aloin saada kommentteja, mutta aika pian vakikommentoijat löytyivät, ja teitä on tullut pilvin pimein uusia! On kiva huomata samojen nimimerkkien palaavan kommentoimaan, ja rohkaisisinkin teitä anonyymejä laittamaan nimimerkin alle, jotta profiloituisitte paitsi minulle, myös muille lukijoille! Lisäksi tunnen saaneeni toisista bloggaajista ”blogiystäviä”, varsinkin heistä, jotka myös omilla kasvoillaan esiintyvät!

Hauskaa on myös seurata Googlen kautta blogiini löytäneitä, heitä, jotka ovat hakeneet jotain tiettyä ja päätyneet tänne. Ylivoimaisesti haetuimmat ovat lyhyet hiukset (ja kerran lyhyet hiukset vanha nainen, jota nauroin hartaasti), lisäksi huivin sitominen, nahkatakki, ja Maija Lehmusvirta (!!).

Viime aikoina olen mietiskellyt blogini visuaalista ilmettä kovasti. Monilla on blogi valkoisella pohjalla simple-mallilla, mutta minä taidan edelleen pitää FFS:n värillisellä. Bloggerin ominaisuuksilla leikin silti edelleen. Välillä kokeilen myös valkoista taustaa, mutta sitten palaan taas kellertävään. Väri on kai kotoinen, sillä kotimme joidenkin huoneiden tapetit ovat samaa sävyä! Mutta jos blogini näyttää jonain päivänä vähän oudolta, niin älkää ihmetelkö: olen taas innostunut leikkimään…

Nyt on myös FFS:n historian ensimmäinen ARVONTA – JEE!!! Kipaisin Nectarinessa hakemassa pikku palkinnon – kahdet puhallettavat Azzezon saapastuet. Voittaja saa molemmat parit. Kaikki voivat osallistua jättämällä kommenttiboksiin pienen puumerkin, ja kertokaapa mikä vaate tai asuste tekee teille kevätfiiliksen! Muistathan niminmerkin! Arvontaan voi osallistua viikon ajan, ja voittajan kerron ensi viikon lauantaina.

Kurkkaa saapastukijuttu täältä!

Haluan kiittää teitä ihania lukijoita kommenteistanne, tuestanne ja mukana kulkemisesta! Tahdon edelleen tehdä mahdollisimman laadukasta ja marjukannäköistä blogia – postaustoiveita otetaan vastaan tietenkin!

Share:

93 Comments

 1. Anonyymi
  25/02/2012 / 8:14 am

  Hei!Onnea vaan blogillesi. Tosi kiva, että jatkat blogisi kanssa. Olen itse samaa ikäluokkaa kanssasi ja alanikin on hiukan samansuuntainen. Tosi kivoja asuja sinulla on ollut. Olen saanut niistä paljon vinkkejä itselleni. Itselleni kevään merkki asusteissa on erityisesti se kun voi ottaa kävelykengät tai avokkaat ulkokäyttöön saappaiden sijaan. Tosin se menee usein melko pitkälle keväällä. TerveisinTalla

 2. Sari
  25/02/2012 / 8:31 am

  Hei,Hyvää blogisyntymäpäivää! On meitä Forty Something -lukijoita näemmä liikkeellä muitakin… On kevät, kun voi jättää saappaat ja nilkkurit kotiin. Kesä taas koittaa päällystakittomuuden myötä. Myös se kertoo kevään tulleen, kun yleensä rakastamani musta väri alkaa kyllästyttää.

 3. Anonyymi
  25/02/2012 / 8:56 am

  Onnea ja iloisia blogihetkiä jatkossakin 🙂 kevään merkkejä alkaa olla jo luonnossa, linut laulaa ja kohta alkaa lumet sulaa. Mulle ehdoton kevään merkki on keväiset kevyet huivit ja kevättakin käyttöönotto, odotan sitä, että paksun toppiksen saa laittaa talvisäilöön. Eilen ostin uudet saapikkaat, joten jos arpaonni osuu kohdalle, niin tuet tulisi heti käyttöön Gaborin konjakinvärisille kengille – mahtavaa kevään odotusta! t.S

 4. Anonyymi
  25/02/2012 / 9:17 am

  Hei!Olen lukenut blogiasi jo elokuusta asti, ja pari kommenttiakin olen laittanut – anonyyminä tosin. Mun mielestä sulla on tosi mukava ja selkeä blogi, tykkään. =) Ja vaikka tämä blogi onkin ehkä suunnattu hieman varttuneemmille, niin kyllä minäkin olen täältä vinkkejä löytänyt ja olen 19-vuotias. 😉 Ja arvontaan osallistun: itselleni ballerinat ovat ehdoton osa kevättä, ja myös trenssi, mitä ei oikein muutoin voikaan käyttää. =)- Viiruska

 5. Dahlia
  25/02/2012 / 9:49 am

  Onnea blogin merkkipäivänä <3Itselleni kevään tuo se hetki kun luovun pitkistä talvitakeistani ja siirry lyhyempiin, silloin ei ole enää pitkä matka avokkaisiin ja mustien paksujen sukkahousujen vaihtamista ohuisiin ihonvärisiin mekkojen alla. Käytännössä siis se, kun noissa talvivaatteissa tulee liian kuuma, siitä alkaa minun kevääni.

 6. Anonyymi
  25/02/2012 / 10:09 am

  Kevätfiilis tulee vaaleista väreistä, ei niinkään mistään tietyistä vaatteista. Syksyisin sitä jotenkin kaivaa esiin kaiken mustan ja harmaan ja se tuntuu oikeinkin hyvältä. Tähän aikaan vuodesta mustat ja muut tummat värit alkavat tuntua tunkkaisilta ja ahdistavilta ja yht'äkkiä sitä huomaa, miten päälle eksyy koko ajan vaaleampaa vaatetta ja asustetta.Mutta jos joku vaatekappale pitää valita, niin kevyemmät kengät. Onhan se mahtava tunne kun voi pakata talvipopot vintille ja kopsutella asfaltilla joillakin pikkukengillä :Dnina

 7. Juhannusruusu
  25/02/2012 / 10:33 am

  Onnea vuoden ikään ehtineelle blogille. Nyt rohkaistun kommentoimaan vasta ensimmäisen kerran, Rillan kautta tänne syksyllä löysin.Itselläni neljäkymmentä täyttyy kesällä ja on mukava löytää meidän aikuisten pitämiä blogeja. Toivottavasti ideoita riittää vielä pitkäksi aikaa.Kevään tai oikeammin kesän tekee sukkahoususta luopuminen. Olen niin viluinen, että siihen menee vielä kauan.

 8. BagMiss
  25/02/2012 / 10:35 am

  Paljon onnea yksivuotiaalle!! <3 Minulle kevään tuovat keveät värikkäät huivit ja pikkukengät! Tulispa kevät jo! 😀

 9. Nella
  25/02/2012 / 11:58 am

  Onnea blogillesi! Olen suht tuore lukija ja löysin tänne muiden blogien kautta ja aion pysyä lukijana jatkossakin.Minulle kevään tekee pikkukenkiin vaihtaminen. Herkuttelen jo ajatuksella kaivaa ballerinat ja korkkarit esiin, kesäsandaaleista puhumattakaan 🙂

 10. Johanna M
  25/02/2012 / 12:12 pm

  Kevätauringon ja valkean hangen myötä onnittelut 1v blogillesi, Marjukka! Kevään tulon tietää siitä, että saa heittää pitkät kalsarit nurkkaan, luopua huopatossuista ja untuvatakista 😉 Ekat päivät ilman pipoa ja hanskoja ovat aina myös hulppeita, aurinkolaseista puhumattakaan :D. Kevään tuo minunkin mielestä värikkyys, ihanaa kun naiset ilmestyvät katukuvaan iloisen värisissä vaatteissa ja kengissä. Talvi on järkyttävän mustanpuhuvaa aikaa kun katsoo ihmisten ulkovaatetusta esim. junalaiturilla aamuisin…

 11. Mia
  25/02/2012 / 12:18 pm

  Lämpimät yksivuotisonnittelut upealle blogillesi! Juuri nuo keveän ihanat ja naiselliset aihepiirit saavat minut vakiokävijäksi, samaa ikäluokkaa täälläkin. Kivat asuvinkit ja upeat kollaasit ovat parasta antia, mutta muutkin aiheet kirjallisuudesta sisustukseen inspiroivat. Varma kevään merkki on, kun saa heittää jo tunkkaisilta tuntuvat villaneuleet voi heittää kaapin ylähyllylle piiloon!

 12. Marjukka
  25/02/2012 / 12:47 pm

  Kiitos, kyllä aion jatkaa niin kauan kuin tuntuu, että on mukavaa ja juttua riittää! Samoi, on ihanaa laittaa kevyet kengät jalkaan talven raskaiden rönttösten sijaan. : )

 13. Marjukka
  25/02/2012 / 12:48 pm

  Kiitos! Musta tosiaan tekee mieli vaihtaa vaaleimpiin auringon ja valon myötä!

 14. Marjukka
  25/02/2012 / 12:49 pm

  Toppis alkaa pikkuhiljaa tuntumaan raskaalta… Seuraava askel minulla on villakangastakin käyttö, mutta vielä en tarkene. Saappaasi kuulostavat ihanilta! Ihanaista kevään odotusta Sinullekin!

 15. Marjukka
  25/02/2012 / 12:50 pm

  Hei Viiruska, oletkohan lukijakuopus…? Kiva kun luet blogiani! Trenssi odottaa minullakin käyttöään! : )

 16. Marjukka
  25/02/2012 / 12:55 pm

  Nythän on ennustettu erityisen lämmintä kevättä, saapa nähdä pitääkö paikkansa! Kiitos, vuosi on mennyt nopeasti!

 17. Anonyymi
  25/02/2012 / 12:56 pm

  Hei, onnea blogillesi ja kiva, että jatkoit kirjoittelua. Sinulla on kivoja postausaiheita, asupostaukset, pidän myös kirjapostauksista. Minullakin on muutama hyllymetri elämänkertoja (ne vaan on niin ihania). Kommentoida olen tainnut vain pari kertaa, mutta postaukset luen kyllä suurella mielenkiinnolla. kevään tuloa tietää, kun lumi sulaa, piha alkaa kuivua ja kevättakki päälle…terv. Elise

 18. Marjukka
  25/02/2012 / 12:56 pm

  Allekirjoitan tämänkin! Mitenkähän se musta ei tosiaan maistu kevätauringon paisteessa ollenkaan, mutta syksyllä on kiva laittaa välillä mustaa ylle!

 19. Marjukka
  25/02/2012 / 12:58 pm

  Tervetuloa fab forty-ikään! Vuodet kolmestakymmenestä neljään olivat hyviä nekin, mutta kyllä nyt on ollut vielä mukavampaa! Kiva kun kommentoit! Viluinen olen minäkin, ja olen varmaan se viimeinen mohikaani sukkahousuineen… : )

 20. Marjukka
  25/02/2012 / 12:58 pm

  Kyllä, pian pian pian!! Kiitos BagMiss!

 21. Marjukka
  25/02/2012 / 12:59 pm

  Kiva, Nella, kun kommentoit ja tervetuloa lukemaan blogiani! Juuri tänään siivoilin vaatehuonetta ja kesäsandaaleista haaveilin minäkin… : )

 22. Marjukka
  25/02/2012 / 1:00 pm

  Kiitos Johanna M! Ou jee – aurinkolasit!! Komppaan täysin!

 23. Marjukka
  25/02/2012 / 1:01 pm

  Kiitos Mia! Villaneuleet tosiaan alkavat tuntua jo vähän tunkkaisilta – toivottavasti ne pysyisivät siellä kaapin ylähyllyllä pitkään piilossa tänä vuonna!: )

 24. Marjukka
  25/02/2012 / 1:04 pm

  Kiitos Elise! Elämänkerrat ovat jotenkin inspiroivia… Monilla tulee eteen vaikeitakin juttuja, toisaalta huomaa, että suuruudet ne ovat ihmisiä hekin. Kiva kun luet tätä, kiitos! : )

 25. Anonyymi
  25/02/2012 / 1:05 pm

  Onnitteluja yksivuotiaalle täältäkin! En ole ihan vuotta seuraillut blogiasi, mutta kun sitten tänne löysin en malta pysyä poissakaan. Tykkään aikuisen naisen jutuistasi, tällaisia blogeja saisi olla enemmänkin.Ja kevääseen ja sen odotukseen kuuluu tietty se raitapaita! Ja nythän niitä alkaa näkymään kaupoissakin.-Marie-

 26. Marjukka
  25/02/2012 / 1:14 pm

  Kiitos Sinulle, kiva kun luet ja kommentoit ahkeraan! : ) Nyt on tosiaan raitapaitasesonki! Vielä en tarkene kaivaa trikooraitaa päälle, mennään hetki neulelinjalla!

 27. - Virpi -
  25/02/2012 / 1:29 pm

  Kirkkaammat värit vaatteisiin pitkän ja piemeän talven jälkeen tuovat kevättuulahduksen. Onnea blogillesi, löysin sen sattumalta ja olen sitä seurannut varmaan puolisen vuotta. Mukavaa luettavaa on löytynyt, jatka samaan malliin.

 28. Marjukka
  25/02/2012 / 1:39 pm

  Kiitos Virpi, kiitos kun luet tätä! Pienikin väripilkku tekee kyllä ihmeitä, olkoonkin se vaikka pieni huivi tai vyö! : )

 29. Anonyymi
  25/02/2012 / 2:21 pm

  Onnea 1-vuotiaalle! Tiedätkö, blogisi on minua tasan 30 vuotta nuorempi sillä täytän tänään 31 v :). Välillä kommentoin tänne mutta valitettavan harvoin… Saa sanoa että koka päivä kuitenkin kurkkaan blogiisi!! Kuten olen aiemminlin kommentoinut, on blogisi ihana positiivinen stressinpoistaja:) Anteeksi kirojpitusvirh.,kirjoitan kännykällä enkä osaa korjata miitä.)Kevään tuntua tuo ejdottomasti kirkkaat asusteet!!sekä lintujen laulu ja räystäiden nokkuminen! Ihanaa! Hyvää kevättä!!t.satu

 30. Mapsin muotia
  25/02/2012 / 2:51 pm

  Onnea blogille!Blogisi on tosi kivaa luettavaa ja siitä sain kipinän omankin blogini aloitukseen, kiitos siitä. Kuvasi ovat tosi kauniita ja kirjoituksiasi on tosi mukava lukea. Niin, puhumattakaan kaikista ideoista joita blogistasi löytyy!Itselleni kevään tuo sinivalkoinen, merihenkinen raita. Kun kuosi ilmestyy kauppoihin,tietää jo kevään olevan lähellä!!

 31. lisbet
  25/02/2012 / 2:57 pm

  Kevätfiilis tulee siitä kun uskaltautuu ensimmäistä kertaa ulos trenssitakissa…Onnea 1-vuotiaalle! Itse olen vielä edellisellä vuosikymmenellä, mutta aika samat asiat meitä tuntuu kiinnostavan:) Arvelen, että nelikymppisten ryntäys blogimaailmaan on vielä tuloillaan, joten olet ollut edelläkävijöiden joukossa!

 32. Maati
  25/02/2012 / 3:11 pm

  Onnea yksivuotiaalle! Jatka vaan samaan malliin:) Kevätpukeutumisessa kivaa on se, että voi jättää paksut päällysvaatteet pois, vaihtaa huivit kevyempiin ja käyttää nilkkureita tai avokkaita. Pikkutyttönä oli mukavaa, kun sai talven jälkeen laittaa pikkukengät. Taisi silloin luntakin vielä jossain olla, mutta kivaa niillä oli hyppiä narua:)

 33. Marjukka
  25/02/2012 / 3:25 pm

  Paljon onnea synttärisankarille ja hyvää kevättä! Kiva, kun käyt täällä kurkkimassa!

 34. Marjukka
  25/02/2012 / 3:26 pm

  Kiitos! Bloggailu on tosi koukuttava juttu ja vie tehokkaasti ajatukset pois töistä! Raita on jokakeväinen, ihana juttu! : )

 35. Lilli
  25/02/2012 / 3:26 pm

  Onnittelut yksivuotiaalle blogillesi! Olen itse lukenut tekstejäsi vasta muutaman viikon ajan, mutta tykästynyt kirjoitustyyliisi kovasti. On kiva, että blogimaailmasta löytyy muunlaisiakin kirjoittajia kuin pelkkiä alle parikymppisiä.Tulevaa kevättä odotan kuin kuuta nousevaa. En millään malttaisi odottaa, että pääsee taas pukeutumaan kevyemmin ja käyttämään korkkareita ja ballerinoja. Ehdoton tämän kevään asuste on vaaleankeltainen huivi, jonka yritän yhdistää mahdollisimman moneen asuun.

 36. Marjukka
  25/02/2012 / 3:29 pm

  Niin minäkin arvelen… Totta, eihän ne kiinnostuksen aiheet ole iästä kiinni – samoja ballerinoja, korkkareita, meikkejä, trenssejä ja laukkuja tunnutaan kaikki haluavan! : ) "Nainen on nainen aina vaan", lauletaan Saku Sammakossakin… ; )

 37. Marjukka
  25/02/2012 / 3:31 pm

  Kiitos! Mäkin muistan tunteen, kun sai lapsena laittaa pikkukengät ja kevyemmän lakin. Kevään tuoksu valoisina huhtikuun iltoina on jäänyt mieleen…

 38. Marjukka
  25/02/2012 / 3:33 pm

  Hei Lilli, ihana kuulla teistä uudemmistakin lukijoista! Sama täällä, olen kuolaillut eräitä tiettyjä ballerinoja… Vaaleankeltainen huivi tuo varmasti kevään! : )

 39. Anonyymi
  25/02/2012 / 3:53 pm

  Onnea Suomen parhaalle blogille!Hannele

 40. Anonyymi
  25/02/2012 / 3:58 pm

  Onnea 1-vuotiaalle FFS:lle! Tämän kevään ensi merkkejä, kun tänään aamulla bussipysäkillä bussia odotellessa sain kuulla linnunlaulua. Lisäksi raikkaan pirteät värit asusteissa ja vaatteissa…mustat ja harmaat ovat jääneet viime viikolla jo kaappiin ja väriä olen kaivanut kaapista päälleni aamuisin! -jaana-

 41. Diva
  25/02/2012 / 4:56 pm

  Vaatteissa kevään ensimerkkejä mulle on värikkäämmät tai sinivalkoraitaiset huivit! Tällä viikolla on kyllä ollut kevään tunnetta ilmassa, kun aamuisin on täällä Turussa ollut pakkasta, mutta iltapäivällä jo plussaa. Ja räystäistä tippuu vesi. Se on kevät se!

 42. Marjukka
  25/02/2012 / 5:14 pm

  Hih, kiitos! : )

 43. Marjukka
  25/02/2012 / 5:15 pm

  Kiitos! Linnunlaulua olen kuullut jo minäkin, ja ostoslistalla on jotain vaaleaa… Tulisipa kevät pian!

 44. Marjukka
  25/02/2012 / 5:15 pm

  No niin on! Ensi viikolla ollaan jo maaliskuussa, mikäs sen mukavampaa!! : )

 45. Anonyymi
  25/02/2012 / 5:30 pm

  Onnea synttärisankarille! Päädyin blogiisi vasta jokunen viikko siten, sillä on kai tunnustettava itselle, että ikävuosissa 40 on lähempänä kuin 30. Onneksi olen huomannut, ettei elämä ole vielä ohi :)Sooppo

 46. Marjukka
  25/02/2012 / 5:39 pm

  Kiitos Sooppo!: ) Ei toki ole ohi, miksi olisikaan – nainenhan on kuin laatuviini, paranee vanhetessaan!

 47. Anonyymi
  25/02/2012 / 6:57 pm

  Kiva, että jatkoit blogiasi pienen joulubreikin jäljiltä. Onnittelut blogin vuosipäivästä. Löysin blogisi syksyllä ja käyn tsekkaammassa päivitykset säännöllisesti. Iso plussa hyvistä kuvista + että jutuissa muodin lisäksi ruokaa&reissua&leffoja jne..Kevääseen kuuluu ehdottomasti aurinkolasit ja korkkarit.Minde

 48. Marjukka
  25/02/2012 / 7:12 pm

  Kiitos kommentista! Teen varmaan sellaista blogia mitä itsekin haluan lukea. Ja kyllä – ehdottomasti sekä aurinkolasit että korkkarit!

 49. Sara
  25/02/2012 / 7:46 pm

  Onneksi olkoon 1-vuotiaalle blogillesi. En muista, milloin päädyin tänne ensimmäisen kerran, mutta minusta on tullut vakituinen lukijasi. Vastauksena kysymykseesi: minulle kevään tekee eräs ihana ohuehko villakangastakki. Kun sillä tarkenen, on se varma kevään merkki.

 50. K
  25/02/2012 / 7:52 pm

  Syntymäpäiväonnitteluhalaus bloggaajalle!Minulle kevätmielen tuovat kyllä aurinkolasit; juuri nappasin nuo eteisen lipaston päälle viedäkseni ne maanantain vapaapäivänä pika-vuosihuoltoon; ne löystyvät ruuvit ja nenätyynyt..

 51. Marjukka
  25/02/2012 / 8:20 pm

  Kiitos! Toivotaan, että pian tarkenee ohuilla takeilla! Jo odotan minäkin päälleni sellaista. 😀

 52. Marjukka
  25/02/2012 / 8:21 pm

  Kiitos K! Hyvä, kun muistutit: aurinkolasien huolto alkaa olla ajankohtainen.

 53. Mrs. L
  25/02/2012 / 8:24 pm

  Oikein paljon onnea ihanalle blogillesi! Olet tyylikäs nainen ja postauksesi ovat laadukkaita, juuri sellaisia kuin 40+ nainen toivoo luettavakseen. Toivottavasti jaksat jatkaa pitkään.Kevääseen kuuluu kevyempi pukeutuminen ja aurinkolasit. Lisäksi tulee tarve pestä autoa useammin kuin talvella.

 54. Anonyymi
  25/02/2012 / 9:28 pm

  Synttäri onnittelut blogillesi! Enpä ole ennen kommentoinut, mutta tuo arvonta houkuttelee, olisi mukava käyttää saapastukia sanomalehden sijasta :)Kevään tulon huomaa ensimmäisenä jalkojen keveydestä, tosi paljon kävelevänä raskaat talvikengät vaihtuvat kevyisiin jalkineisiin:) Ja kuinka ihanaa onkaan vetään ylleen kevättrenssi, valkoiset housut, balleriinat… oi tulisipa kevät jo :)Terveisin, Aava

 55. Laapa
  26/02/2012 / 7:21 am

  Hih, taidanpa liittyä lukijaksesi – mielenkiintoinen blogi. Ja toki osallistun arvontaankin. laapalaura(a)gmail.com<3 Laapalaapalaura.blogspot.com

 56. Marjukka
  26/02/2012 / 7:43 am

  Kiitos onnitteluista! : ) Apua, auton pesu… Se ei ole järin mukavaa puuhaa!

 57. Marjukka
  26/02/2012 / 7:44 am

  Kiva kun kommentoit, Aava! En malta odottaa kevättä minäkään!

 58. Marjukka
  26/02/2012 / 7:45 am

  Tosi kiva, tervetuloa!! : )

 59. annu
  26/02/2012 / 10:23 am

  Onnea 1-vuotiaalle! Leikisti kevät alkaa siitä kun "joutuu" laittamaan aurinkolasit ja aurinko lämmittää poskia lenkillä. Aitoa kevätonnea on silloin kun balleriinat pistää ekan kerran jalkaan ja niissä saa (ja voi) teputtaa pitkin asfalttia!40 ja risat on varsin mainio ikä! 🙂

 60. Anonyymi
  26/02/2012 / 11:45 am

  En ole aikaisemmin blogeja seuraillut, mutta tänään löysin sinun blogisi ja jäin pitkäksi aikaa sitä lukemaan 🙂 Onnea vielä 1-vuotiaalle! Kiva blogi!Minulle kevään tekee se kun saa kotona vaihtaa uudet verhot. Asusteista ihana kevättakki tekee kevään :)Terkuin,Martsu

 61. Marjukka
  26/02/2012 / 1:31 pm

  Kiitos Annu! Allekirjoitan kaikki nämä samat asiat! Tänään oli jo aika keväinen fiilis, kun harvinainen valoilmiö nimeltä aurinko näyttäytyi!

 62. Marjukka
  26/02/2012 / 1:32 pm

  Kiitos, kiva kun olet löytänyt tiesi tänne! Uudet verhot pariin huoneeseen on minullakin mielessä, mutta vasta tapetoinnin jälkeen… : )

 63. Marika
  26/02/2012 / 1:34 pm

  Onnea 1-vuotiaalle ihanalle blogille!Minulle kevään tuo lopullisesti vaalea trenssi! Muutenkin väriskaala muuttuu kevään koittaessa vaaleammakasi ja myös rohkeampia värejä tulee mukaan pieninä yksityiskohtina. Usein myös hiukset vaalenevat kesää kohti mentäessä.

 64. kirsi
  26/02/2012 / 2:04 pm

  Onnea yksivuotiaalle blogille ja bloggaajalle! Kevään merkki on se, kun tarvitsee aurinkolaseja. Tänä vuonna sellainen tapaus on tänään; lomailemme Kolilla, ja täällä aurinko häikäisee ihanasti. Tykkään. Kovasti.

 65. Marjukka
  26/02/2012 / 2:16 pm

  Kiitos ahkeralle kommentoijalle! : ) Hei hiuksia kukaan ei olekaan vielä maininnut, minulla ainakin taitaa väri vaalentua jo seuraavalla kampaamokäynnillä!

 66. Marjukka
  26/02/2012 / 2:18 pm

  Kiitos Kirsi!! Onpa hauska, että lomallenne osui hienot aurinkosäät! Nauttikaahan! : )

 67. Petra Pauliina
  26/02/2012 / 3:33 pm

  Onnea Marjukka ja FFS, ja skål blogisynttärin kunniaksi! :)Minulle tekee kevätfiiliksen ehdottomasti trenssitakki ja keväinen huivi! Se on ihana tunne, kun saa vaihtaa paksun talvitakin kevyempään ja paksun kaulaliinan keveään huiviin! Nyt äkkiä lumet pois, lämpötilat ylös ja kevät tänne :DVielä kovin talvisesta Turusta terkuin,Petra

 68. StarAnna
  26/02/2012 / 3:52 pm

  Blogillesi oikein ihastuttavat 1-vuotissynttärionnittelut! Yhtä ihastuttavat kuin blogisi itsessään on! 🙂 Tykkään valoisista ja iloisista kuvistasi, niistä tulee hyvälle mielelle. Kevät alkaa, kun kauppoihin ilmestyvät myytäväksi ensimmäiset tulppaanikimput. (Ne nyt eivät ole vaatteita eikä asusteita, mutta kuitenkin.) Toinen kevään merkki on, kun saa laittaa korkokengät jalkaan, eikä tarvitse pelätä liukastuvansa joka askeleella!

 69. Marjukka
  26/02/2012 / 3:56 pm

  Kiitos Petra!! Terveiset Turkuun, olen käynyt syntymässä siellä. Kevättä odotellaan täälläkin!

 70. Marjukka
  26/02/2012 / 3:57 pm

  Kiitos ihanasta kommentista! : ) Kyllä tulppaanit antavat jo ensi aavistuksen keväästä! Minäkin odotan korkkarikelejä kuin kuuta nousevaa…

 71. Helga
  26/02/2012 / 8:27 pm

  Onnea 1-vuotiaalle ihanalle blogille! Nuo sinun uutukaiset valkoiset Converset on niin kevättä niin kevättä! Ja uusin asupostaus Converseissa, tosi tyylikästä ja kaunista! Aurinkoista kevättä sinulle, täällä blogissa on aina niin mukava käydä visiitillä!

 72. Anonyymi
  29/02/2012 / 9:19 am

  Moi,löysin tämän blogisi puolisen vuotta sitten ja seuraan säännöllisesti.Onnittelut 1 vuotiaalle siis.Olen tällainen neljä lasta kasvattanut lähes 50-kymppinen nainen ja elän aikaa, jolloin olisi yllättäen hiukan aikaa antaa itselleni. Olen alkanut enemmän kiinnittää huomioita pukeutumiseen blogisi ansiosta, ja saanut sieltä monia vinkkejä. Blogisi on ihana ja piristävä – itse odotan eniten sandaaleja, sandaletteja – sitä tunnetta kun varpaat pääsevät viimein "päivänvaloon".

 73. Anonyymi
  29/02/2012 / 7:13 pm

  Onnittelut! Aurinkoiset kevätpäivät, ahh… Terv. ingrid

 74. Marjukka
  29/02/2012 / 7:36 pm

  No niin ovat, kyllä on sitten kiva ne eka kertaa saada jalkaan, samoin kuin korkkaritkin! Kiitos, kyllä bloggailu on koukuttava ja kiva harrastus!

 75. Marjukka
  29/02/2012 / 7:36 pm

  Kiitti Ingrid! Tänään, kun ajelin töistä kotiin, niin auton ulkolämpömittari näytti jo viittä, mahtavaa!!

 76. Pauska
  01/03/2012 / 10:28 am

  Onnittelut mahtavan hienosta ja kivasta blogistasi, toivottavasti vuosia tulee vielä monta kymmentä 🙂 Kollaasin tekeminen olisi kiva oppia, saisi kuvia paremmin kasaan eikä tarvitsisi jokaista ladata erikseen.Minulle varsinainen kevät alkaa siitä, kun saa 😉 laittaa ekan kerran kumpparit jalkaan ja pääsee koirien kanssa metsään ensimmäistä kertaa lenkille eli lumet sulavat ja purot virtaavat. Sitä tassujen ja mahanalusten kuivaamista en suuresti rakasta, mutta eipä sitä rospuuttoa onneksi kovin kauaa kestä. Veden tippuminen räystäiltä ja ensimmäiset plusasteet päivällä auringon lämmittäessä kuistilla ovat myös kevään merkki ja se, että voi ottaa hanskat kourista ja pipon päästä :).

 77. Marjukka
  01/03/2012 / 4:57 pm

  Koiristakin on varmaan ihanaa haistaa kaikki uudet hajut! Kiitos onnitteluista, tämä on kyllä ollut kiva vuosi FFS:n kanssa. Ainakin nyt suunnitelmissa on jatkaa! Kollaasin teen Picasalla, jossa on siihen tarkoitettu toiminto.

 78. Riina
  01/03/2012 / 6:45 pm

  Onnea blogille hienosta vuodesta! 🙂 Minusta ihanaa kevätfiilistä tulee, kun voi vaihtaa kevyempiin vaatteisiin ja vaaleampiin sävyihin. En malttaisi odottaa aurinkoisia kevätpäiviä, kun kadut alkavat olla paljaat ja jalkaan voi sujauttaa kevyet kengät. 🙂

 79. Milli
  01/03/2012 / 6:50 pm

  Osallistun minäkin arvontaan. Ja ONNEA yksivuotiaalle & kiitos ihanasta blogista.Mieleni on ilosta mutkalla on kun saa vaihtaa talvitakin keväisempään versioon!

 80. Anonyymi
  01/03/2012 / 8:39 pm

  Hei Marjukka,Kevätfiilis tulee siitä, kun saa vaihtaa vaaleampaa ja ehkä värikkäämpää ylle – aurinko antaa kasvoille väriä. Linnut laulaa, on lutuinen sää eikä pakkastaKiitos blogijutuistasi!Alice

 81. Marjukka
  02/03/2012 / 4:06 pm

  Kiitti Riina!! Nyt on tuntunut vähän keväisemmältä, ja tänään mietinkin milloin voisi laittaa kevyemmät saappaat jalkaan. Toivottavasti pian!

 82. Marjukka
  02/03/2012 / 4:07 pm

  Sitä odotllaan todella!

 83. Marjukka
  02/03/2012 / 4:07 pm

  Ihanasti sanottu – lutuinen sää! Aurinko tosiaan tekisi ainakin tälle kalpeanaamalle hyvää!

 84. Anonyymi
  02/03/2012 / 4:43 pm

  Lämpimät synttärionnittelut 🙂 Kiva että jatkoit jouluisen breikin jälkeen.Ohuemmat vaatteet, iloisemmat värit ja aurinkolasit tuovat kevään.T. Seijahannele

 85. Marjukka
  02/03/2012 / 5:26 pm

  Kiitän lämpimästi! Totisesti – valkoiset, ohuet puuvillapaidat saavat sydämen lepattamaan… : )

 86. Marja
  02/03/2012 / 7:13 pm

  Onnea täältäkin suunnalta yksivuotiaalle 🙂 Kivasti kirjoitit bloggaamisesta yms. Kunpa ennättäisin kommentoida tänne useammin – lähes kaikki postauksesi käyn kyllä lukemassa… Ihanaa kun löytyy meitä nelikymppisiäkin bloggaajia!Mikä tuo kevätfiiliksen… no ainakin kun ensimmäisen kerran lähtee kaupungille ballerinat jalassa talvisaapikkaiden sijaan 🙂 Tai vaihtaa talvitakin nahkatakkiin…

 87. Tuija
  03/03/2012 / 8:46 am

  Kyllä se kevät tuntuu keväältä silloin, kun saa takin heittää käsivarrelle ja kulkea pikkukengissä.-Tuija-

 88. Anonyymi
  03/03/2012 / 11:13 am

  No kevyet kesäkengät tietenkin, ja sitten vähän myöhemmin ensimmäiset shortsi-ilmat. Ah, aurinkoa. Kiitos iloisesta ja ihanasta blogistasi, Marjukka.t. Stella

 89. Marjukka
  03/03/2012 / 12:05 pm

  Samat sanat, käyn lukemassa kaikki postauksesi ja ihailemassa sisustuskuvia. Pääsisipä pian vaihtamaan kevyempiin kenkiin!

 90. Marjukka
  03/03/2012 / 12:05 pm

  Sitä odotellessa!!

 91. Marjukka
  03/03/2012 / 12:05 pm

  Kiitos itsellesi, kun käyt lukemassa tätä!

 92. Anonyymi
  03/03/2012 / 12:25 pm

  Hei!Löysin juuri blogisi ja ihastuin.T. Uusi lukijasi.

 93. Marjukka
  03/03/2012 / 2:38 pm

  Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! Kiva, kun löysit tiesi tänne!

Vastaa