J.Crew toimittaa Suomeen!

Luin Hertan Lilou´s Crush-blogista ilouutisen kaikille J.Crew´n ystäville: Amerikan nettikauppa alkaa toimittaa Suomeen. Kurkkasin nettikaupan sivulle, ja niin todella oikeassa yläkulmassa tervehti pikkuruinen Suomen lippu! (Net A Porterhan myy myös tätä merkkiä, joten sieltäkin kannattaa kurkkia.)

Samoin kuin Shopbopissa, tullit sun muut lisätään ostovaiheessa lopulliseen maksuun. Helppoa!

Ikkunanettishoppailu on hauskaa, joten keräsin mutamaan kollaasiin muutamia kivoja juttuja, jotka huolisin kesäksi vaikka heti. Kesävärini ovat valkoinen, sininen, beige, musta ja konjakki: niihin en vain kyllästy koskaan! Mutta katsokaas väripilkkua: vihreät housut! (What´s the matter with me…?)

Hassua katsella kesävaatteita, kun ulkona on ”vain” -14. Tiet olivat tosi liukkaat. Tästä on kevät kaukana…

Samantyyppisiä vaatteita löytää esim. Boomerangilta, jonka mitoitukset sopivat omalle kropalleni hyvin. Milloinhan Boomerang alkaa toimittaa Suomeen? Laitoin jokunen aika sitten sen customer serviceen kyselyä, ja sain ystävällisen vastauksen, että Suomesta on tullut paljon kyselyitä ja toiveita. Eletään toivossa!

Mukavaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa kaikille!

Pictures J.Crew net shop

Share:

13 Comments

 1. Johanna / Omamaamansikka
  03/02/2012 / 3:28 pm

  Kauniita ja upealaatuisia tuotteita. Myös lasten vaatteet ovat mielestäni hintansa väärtejä. Michelle Obaman lempparikauppoja 🙂

 2. Marjukka
  03/02/2012 / 4:02 pm

  Michelle O. onkin edukseen ko. merkin asuissa!

 3. Anonyymi
  03/02/2012 / 4:05 pm

  Heippa Marjukka,Kiitos J.Crew. uutisesta…täytyy tutkailla nettisivua. Boomerangista sen verran, että olen Boomerangin todennut sopivan itsellenikin. Harmi vain, ettei Suomesta saa heidän koko repertuaariaan. Laitoin viime elokuussa itsekin heidän asiakaspalveluunsa viestiä, kun eivät toimita Suomeen nettikaupastaan. Sain itsekin ystävällisen ja varmaankin samantyyppisen vastauksen, että Suomesta on tullut paljon kyselyä. Joten toivotaan, että lähiaikoina olisi se "onnen" päivä, että toimitus Suomeen alkaisi.Ihanaa ja pakkasen purevaa viikonloppua!-jaana-

 4. Marjukka
  03/02/2012 / 4:33 pm

  Samaa täälläkin toivotaan. Boomerangin tuotteissa on todella hyvä hinta-laatusuhde!

 5. Anonyymi
  03/02/2012 / 5:46 pm

  Mahtista!J. Crew on hyvä merkki. -Marie-

 6. Marjukka
  03/02/2012 / 6:57 pm

  Tosi mahtista! Nettikauppavalikoimamme laajenee…

 7. travellover
  04/02/2012 / 12:06 am

  Boomerangia olen ostanut Espoosta Sellon URBista, joka aina käy mun kohtaloksi. 🙂 J. Crewilla olen käynyt New Yorkissa, mutta mun makuun se on amerikkalainen Kappahl. Yhdet naisten bokserit olen ostanut pyjamaksi.

 8. Anonyymi
  04/02/2012 / 5:32 am

  Voih, kiitos vinkistä, pitääkin kurkistaa pikimmiten 🙂 Hei, voi olla ihan hassu kysymys, mutta kuitenkin; muistelin, että olet kertonut olevasi värianalyysissä syksy ja kun itsekin omaan syksyn värikartan, niin käykö meille siis sininen? Olen karttanut syksyä, koska olen ajatellut, että se ei minulle sovi ollenkaan…. Tosin mun analyysin teosta on kulunut sellanen 20vuotta, mut ei kait se siitä mihinkään muutu?Muuten, täällä pakkasta just nyt 27.4!

 9. Lennu
  04/02/2012 / 6:53 am

  Mie olen myös tykännyt Boomerangin vaatteista, tosin housujen mitoitukset eivät ole minulle sopivat. Mutta neuleet, trikoot ovat ok. juurikin katselin uusia keväisiä neuleita:) Tällä Duetto myy aika kattavasti ko.merkkiä.

 10. Marjukka
  04/02/2012 / 7:49 am

  Siellä on tosiaan, samoin Nectarinessa. Onko Amerikkalainen KappAhl Gap? ; )

 11. Marjukka
  04/02/2012 / 7:51 am

  Ei se muutu. Toki voi käyttää sinisiä: riikinkukonsininen, murrettu laivastonsininen, murretut laguuninsininenja merensininen, syvä kissankellonsininen ja lämmin petrolinsininen ovat syksynaiselle sopivia värejä.

 12. Anonyymi
  04/02/2012 / 7:16 pm

  Suuren suuri kiitos valaistuksesta! Tää tyttö lähtee avarammin silmin kevätvaate ostoksille; ihanien murrettujen sinisten sävyjen metsästykseen siis, saan itselleni aivan uuden värin! Miten olen voinutkaan olla niin kaavoihin kangistunut… Mulle on iskostunut siitä mun värianalyysistä (vuonna nakki), että sinisestä käy ainoastaan ja vain lämmin petroolinsininen 😉

 13. Marjukka
  04/02/2012 / 7:22 pm

  Noo, en mäkään niin hirveän tarkka jaksa aina olla. Talven kirkkaita sinisiä ja vaaleansinistä välttelen, mutta en kyllä itsekään niistä pidä.

Vastaa