Kahdeksan paljastusta

Sain Dahlialta haasteen, jossa pitää paljastaa itsestään kahdeksan asiaa. Kiitos haasteesta! ; )
No, tässä ne tulevat:

1. Minulla on laktoosi-intoleranssi, ja ehkä siitä johtuen voisin elää jäätelöllä. Jäätelönhimo iskee nimenomaan kesällä. Joskus kadehdin heitä, jotka voivat herkutella Ben & Jerry´sillä, minä en voi… Ostan ehkä jäätelökoneen, jotta voin tehdä kaikenlaisia sekotuksia!

2. Olen tunneihminen vähän liikaakin.

3. Olen aidosti innoissani, kun saan paketin. Minusta on niin hauska avata käärepaperi! Ihan sama, mitä sisällä on, kunhan voi hetken jännittää ennen paperin avaamista!

4. Olen iloinen ja ulospäinsuuntautunut luonne, mutta paljastan sisimpäni vain lähimmille ihmisilleni.

5. Rakastan nukkumista.

6. En erityisemmin pidä saunomisesta.

7. Jos olisin sarjakuvahahmo, olisin tenavien Salli, joka puhuu koulutalolleen.

8. Olen onnellisimmillani, kun on lämmin kesäilta, alla on pyörä ja pitkä lenkki kulkee.

Share:

4 Comments

 1. Marika
  06/02/2012 / 12:55 pm

  Näitä on aina niin hauska lukea! Ja hauska oli myös huomata, että yhtymäkohtia löytyy…voisin noista valita omikseni ainakin kohdat 2,4,5 ja 6!Myös ensimmäinen ja viimeinen kolahtivat, vaikka laktoosi-intoleranssista en kärsikään. Polkupyörän tilalla minulla voisi olla omat jalat, jotka ottavat nopeampia tai hitaampia askeleita.Kesää odotellessa ihanan kaunista talvipäivää!

 2. Marjukka
  06/02/2012 / 2:40 pm

  Niin on, ja jotkut kertovat varsin henkilökohtaisiakin juttuja. Minä taidan pysyä ihan hupilinjalla… Oli pakko saada jätskiä viikonloppuna. Mies söi sitä pullan välissä – haloo…; )

 3. BagMiss
  06/02/2012 / 2:44 pm

  Nämä ovat kivoja! Meillä on paljon yhteistä. 😉 1-5 allekirjoitan.

 4. Mapsin muotia
  06/02/2012 / 8:28 pm

  Hauskaa! Heh, naurattaa tuo 6. kohta. Itsekään en pidä erityisemmin saunomisesta ja näin Suomalaiselle se on joskus vähän "häpeä" tunnustaa. No.. ja komppaan myös kolmosta :DOnnistuneita työpäiviä!

Vastaa