Kaupungilla

Voi, mikä ihana lomapäivä, ihan täydellinen!

Vietin sen kaupungilla hyvän ystävän seurassa. Räntää ja vettä tuli, mutta me reippaasti tallustelimme pitkin ja poikin katuja. Meikit levisivät vähän silmille ja kampaus lyttääntyi baskerin alla, mutta mitäs siitä. Välillä poikkesimme syömään, eri kauppoihin ja tietenkin kahville.

Yksi lempikahviloitani on Bulevardin kahvisalonki Bulevardin ja Manskun kulmassa. Se on kätevän matkan päässä, tunnelmallinen ja palvelukin on aina ystävällistä. Siellä vietimme mukavan tunnin ystäväni kanssa jutellen niitä näitä ja päiväkahvia hörppien. En edes muista, milloin viimeksi olen istunut ystävän kanssa kahvilla kaikessa rauhassa.

Vaikka kevät näyttää kiireiseltä, haluaisin silti jaksaa irroittaa aikaa myös vähän kaupungilla kiertelylle, kahvittelulle ja muulle tällaiselle rentoilulle. Se vaan on niin mukavaa ja ajatuksia pois työstä vievää! Oma vaivansa on sinne ryhtyä, mutta on se sitten hauskaakin!

Vähän tuli shoppailtuakin…mutten vielä kerro mitä. ; ) Viimeksi tuli shoppailtua joulureissulla ihan ”livenä”, muuten shoppailu on hoitunut netitse. Oma viehätyksensä kyllä on kierrellä ja hiplailla ihania uutuuksia… Ja sovittaakin. Ja jutella mukavien myyjien kanssa.

Nectarinessa kävin kuvailemassa ensimmäisiä kevätuutuuksia, ja voi että, pari ihanuutta olisin kotiuttanut vaikka heti! Kuvia tulossa myöhemmin tällä viikolla sieltäkin.

Tämän viikon lauantaina blogini täyttää yhden vuoden, jeeee!! Sen kunniaksi järjestän ensimmäisen arvontani – mutta siitä enemmän sitten lauantaina! : )

Ja nyt jumpalle… Mukavaa tiistai-iltaa kaikille teille ihanille!

Share:

4 Comments

 1. Johanna / Omamaamansikka
  21/02/2012 / 5:47 pm

  Varmasti ihana päivä! Mutta pitikin tulla kurkkaamaan postauksesi. Siis nämä leivonnaiset ovat järjettömän herkullisen näköisiä. Meillä on kauniita leivoksia, mutta maku on kerta toisensa jälkeen pettymys. Toisin kuin suomalaisissa herkuissa.

 2. Marjukka
  21/02/2012 / 6:18 pm

  Äläs nyt, minä ainakin raahasin aikanani Tom Thumbista ja Kroegerilta Sara Leen mansikkajuustokakkuja selkä vääränä. Kroegerilta sai lisäksi suklaakakkua, jonka välissä oli minttukreemiä. Läpinäkyvässä purkissa sai annoksittain kakkua, joka välissä oli ihanan esanssista jellya ja kermaa -nami!!

 3. Anonyymi
  21/02/2012 / 7:44 pm

  Ai mikä ihanuuden kaffila. Viikon päästä mekin suunnistamme "maalta" kaupunkiin ja on äipän oma-aika. Pikkumies menee hoitoon ja äippä kampaajalle. Kampaajan jälkeen on ihan pakko päästä kaffille. Taidakin suunnistaa tuohon ihanuuteen omaa hetkeä piristämään. Sit jaksaa taas käydä Stokkan, LV:n…….

 4. Marjukka
  21/02/2012 / 8:06 pm

  Kuulostaapa ihanalta! Nautihan päivästäsi!

Vastaa