Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

18.2.2012

Laskiaisen paras herkku

Eilen talviloman kunniaksi piti ostaa laskiaispullat! Se on tarkkaa, onko pullan välissä hilloa vai mantelia -minun pullassani pitää ehdottomasti olla mantelimassaa! Huomenna laskiaissunnuntaina tehdään talven viimeiset blinit kaikilla herkuilla.
Kumpi on parempi, hillo- vai mantelimassapulla? (Ihan oikeasti, ei mitään väliä, kunhan on paljon kermavaahtoa...!!)

Nautitaan laskiaisviikonlopusta!

21 kommenttia:

 1. Ihan yhtä hyviä ovat. Pääasia, että on paljon kermavaahtoa ja pullassa kardemummaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä hilloakaan pois sylje! Kardemumma on niin ihana mauste, laitan sitä kahviinkin.

   Poista
 2. Ehdottomasti mantelimassalla! Tänään juuri kävin kahvilassa ja nautiskelin lattea ja laskiaispullaa, nam! Minä voisin vaikka jättää sen kermavaahdon syömättä, kunhan on mantelimassaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on yksi ihana luumutortun ohje, jonka pohjaan tulee mantelimassaa, voi että se on hyvää! Meitä on sit kaksi mantelimassafania..

   Poista
 3. Hillolla ja ilman kermavaahtoa! :)) En tykkää mantelista yhtään ja kermakin on aikalailla no-no-listalla, en tykkää. Ja hillon tulee olla vadelmaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, ei kermavaahtoa... Hauska, kun kaikilla teillä kommentoineella on vähän erilainen pullamaku! Onneksi laskiainen on vain kerran vuodessa!

   Poista
  2. Niinpä, ei tule tappelua kaupan jonossa kun tarttis kaikille olla erilaista pullaa tarjolla. :D

   Poista
 4. Ehottomasti hillo, en tykkää mantelimassasta yhtään :).

  VastaaPoista
 5. Kaikki käy, jos vain on aitoa tuotetta. Eräissä kaupassa myytävissä laskiaispullissa ei kermavaahto ollut kermaa nähnytkään, kuten ei mantelimassassakaan ollut yhtään mantelia vaan mm.perunaa ja vehnäjauhoja (Helsingin Sanomat). Maku tulee sitten keinotekoisista aromeista. No good.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No good indeed. Kunnon kermat ja mantelimassat pitää olla!

   Poista
 6. Kermavaahto ja vadelmahillo, nams. Niitä meinataan meillä sunnuntaina sitten leipoa. :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti hillo!:D Kermavaahdon paljoudesta en niinkään piittaa, mutta itse laittaisin hilloa isot määrät :)

  VastaaPoista
 8. Mulla menee molemmat. Meinas mennä ihan huomaamatta koko laskiassunnuntai, kurkkasin blogit aamupäivällä ja täällähän rouva herkutteli:) Onneksi on lähellä ihana kahvila, josta hain muutaman laskiaspullan. En viitsinyt alkaa leipomaan, kun ei ollut yhtään kaardemummaa kaapissa. Jospa tiistaina sitten omatekoista. Mukavaa talvilomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin teki! Pakkohan se on yksi pulla vuoteen mahduttaa. Mutta ensi vuonna teen itse, että saan enemmän mantelimassaa!

   Poista
 9. Hei!
  Nyt on ihan pakko kysäistä että mikä ihmeen salaisuus sinulla on syömisissä? Olet nimittäin aivan upean hoikka, ja silti herkuttelet pullilla, blineillä ym. Heti jakoon sellainen salaisuus! Ei saa pitää itsellä! :-)
  -vakitaustailija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt täytyy todeta, että alkutalven olen herkutellut, ja se näkyy ihossa. Saan nimittäin tosi helposti finnejä, ja blinit lisukkeineen, juustot, runebergintortut ja suklaa tunkevat nyt läpi.

   Tätä minulta on kysytty ennenkin, ja kai se vähän geenit ja työ. Muistutan kuulemma paljon mummiani, joka oli ikänsä hoikka. Työni on liikkuvaista, ja muutenkin olen tekeväistä sorttia. Mutta kiinteytymisen puolella olisi työsarkaa ja paljon!!

   Poista
 10. Semla...niitähän syödään Ruotsissa melkein koko talvi ja itsekin olin odottanut semla-kautta kuin kuuta nousevaa. Täällä on ICA:ssa paikkakunnan paras leipomo, se on ihan tosi. Pääleipuri onkin joku palkintoja saanut. Ja semloissa on valtavasti mantelimassaa...se on ihan must. Mutta niin myös kerma. MUMS
  Muuten pulla(t) oli pikkuisen kuiva, mutta ei auta tänä vuonna edes haaveilla kotileivonnaisista...Tosi vaikee nimittäin yhdellä kädellä.
  Hyvää laskiaistiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Ahaa, onko laskiaispulla Ruotsin-tuliasia?! Mantelimassa on varmaan sellainen, että siitä joko tykkää tai sitä inhoaa. Voi sinä et tosiaan voi leipoa nyt! Kurjaa! Toivottavasti kevät tuo helpotuksen käsiasiaan.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.