Leffaan lähdössä

Eilen kävimme katsomassa Vaarallinen tehtävä 4 Tennispalatsin kakkossalissa. Leffa oli ihan viihdyttävä, ja Tom Cruise loikki hämmästyttävän ketterästi parkour-tyyliin heti alkumetreillä. Kuuntelin muutama viikko sitten Samuli Edelmanin radiohaastattelua elokuvan teosta, ja hän sanoin Tompan todella itse tehneen stunttinsa, mm. sen kuuluisan Dubain Burj Khalifan ulkoseinillä. Samulin rooli oli varsin jäyhä, mutta muutama vuorosanakin oli mukana. Tietenkään tappajan roolissa ei pahemmin irrotella… Kun Samuli näkyi ensi kerran valkokankaalla, yleisössä syntyi pienoinen kuhina. Hyvä Samuli!!!

En edes muista milloin olisin viimeksi käynyt elokuvissa – ehkä katsomassa Sex and the City 2:n…? Avattaren…?

Lauhtuneeseen talvi-iltaan lähti iloinen illanviettäjä:

Yritin lähteä pienen messenger-laukun kanssa, mutta oli pakko vaihtaa suurempaan! Mukaan kun piti mahtua vesipullo, energiapatukka, pussukka täynnä kaikkea pikkusälää, toiset puolisukat (!!), banaani (!!!), lompakko ja ties mitä muuta, niin pakkohan se oli vaihtaa. Luin kerran naurusta kippuralla Anna-Leena Härkösen erästä kolumnia, jossa hän kertoo mitä kaikkea pitää pakata mukaa, jos lähtee illanviettoon. Tunnistin niin itseni siitä!

Pystyttekö te lähtemään illanviettoon tai kaupungille pienen laukun kanssa, vai tarvitsetteko enemmän omaisuutta mukaan, kuten minä?

Mukavaa sunnuntaita kaikille! Täällä meillä tulee vaakana lunta…

Share:

10 Comments

 1. Anonyymi
  12/02/2012 / 12:11 pm

  Ihan on isomman bakaasin kanssa on lähdettävä :).Hommasin BagPodinkin taannoin saadakseni pikkusälät järjestykseen, mutta en ole oikein tottunut käyttämään sitä. Aina sitä sälää löytyy yhä laukun pohjalta. Täytyy varmaan ryhdistäytyä.. :).-Marie-

 2. Riina
  12/02/2012 / 12:54 pm

  Pidän kovasti asustasi ja tuo vaalea neuletakki näyttää todella hyvältä. Itselläni on sama homma, tavaraa tulee yleensä mukaan ja pienellä laukulla ei pärjää. Mukavaa sunnuntaita! 🙂

 3. Marjukka
  12/02/2012 / 3:01 pm

  BagPodia olen minäkin katsellut, mutta en tiedä toimisiko se minulla… Luultavasti sekin olisi täynnä kaikkea!

 4. Marjukka
  12/02/2012 / 3:02 pm

  No sitten meitä on kaksi samanlaista – pitää ostaa isoja laukkuja! ; )

 5. Mrs J.
  15/02/2012 / 7:19 pm

  Riippuu vähän tilanteesta, mutta kyllä mä pystyn ihan lähtemään linjalla, luottokortti-rahaa-kännykkä-henkkarit-huulikiilto. Useimmiten kuitenkin raahaan puoli omaisuuttani mukana, kun lapsillekin löytyy vaikka mitä rusina-askia ja lahjomisaineistoa :).

 6. Marjukka
  16/02/2012 / 8:49 am

  Heh, siis iso laukku olalle!

 7. Preferita
  18/02/2012 / 2:29 pm

  Hei Marjukka! Täällä jälkijunassa seurataan blogimaailmaa, mutta parempi myöhään… Ovatko saappaat Via Vain? Minulla näyttäisi olevan hyvin samanlaiset, ja hyvät ovatkin. Tarpeeksi paksu ja pitävä pohja, ja hyvin lämpimätkin.Yksi laukku ei nykyään enää riitä mihinkään… pitää olla ainakin yksi ihan pieni olkalaukku (vain kännykkä ja rahat) ja toinen iso, ja siinä on ihan kaikki loput. Isosta laukusta kännykän ja avaiminen etsiminen on niin tuskastuttava homma, että olen ruvennut kantamaan niitä erikseen.

 8. Marjukka
  18/02/2012 / 6:36 pm

  Eivät ole Via Vain,ovat Stockalta. Saattavat hyvinkin olla samat saappaat eri merkin alla. Nämäkin ovat lämpimät ja pohja pitävä. En varmasti löydä enää toisia yhtä hyviä.

 9. Anonyymi
  29/02/2012 / 2:26 pm

  HeiLöysin blogisi tänään. On niin kiva katsella oman ikäisen naisen tyylikästä pukeutumista 🙂 Täältä vinkkejä minullekin!!Ja muuten, kylläpä hoikka vatsa nuorentaa 🙂

 10. Marjukka
  29/02/2012 / 5:37 pm

  Hei, kiva kun kommentoit! Jos saat vinkkejä, niin sitten toivottavasti blogi on paikallaan! : )

Vastaa