Päivän asu 15.2.2012

Olen kuulkaas aloittanut liikunnan, ja olo on sen mukainen: kroppaa väsyttää ja särkee… Sunnuntaina heiluttelin kolmen kilon kuulaa (oli kevyenlainen, mutta päätin aloittaa varovasti), ja venyttelyistä huolimatta kyllä tuntui seuraavana päivänä… Eilen sitten poljin kuntopyörää, kun en viitsinyt lähteä tuonne tuiskuun, ja samalla katsoin tallennettua Downton Abbeyn jakson. Ja voi että on tänään nukuttanut ja ollut koko ajan nälkä. Tervetuloa elävien kirjoihin! Haa!

Pitkät päivät vaativat lämpöiset vaatteet – tässä tämän päivän asua, eri kengissä tosin. Poolo lämpöinen Repeatin, ainut värikäs vaatekappaleeni More&Moren, farkut Filipan ja kengät Unisan, kaulahuivina rakas Daks.

No, paljastettakoon, että huivi ei ollut tänään kaulassa koko päivää, vaan sen alla oli tämä Lindexin koru, joka oli minulla pikkujouluissa kaulassa. Näitä kuvia kun vertaan, omaa silmää miellyttää enemmän huivin pehmeys. Koru oli silti tervetullutta, piristävää blingiä harmaaseen talvipäivään!

Mitä mieltä olette – blingillä vai ilman?

Mukavaa pikkulauantaita kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Olennnainen
  15/02/2012 / 6:09 pm

  Sanoisin, että huivilla! Ehdottomasti. Ei bling-blingiä.Merkillistä, miten huvi tekee asustasi rennomman, nuorekkaamman ja kaikin tavoin kivemman. Mainiot värit!

 2. Marjukka
  15/02/2012 / 7:01 pm

  No eikö! Kultakoru menee minusta paremmin vähän kevyempien paitojen kanssa. Väri teki tänään hyvää (terkut Anne Malialle, joka inspiroi minua)!

 3. Mapsin muotia
  15/02/2012 / 8:59 pm

  Huivi on parempi. Kuten Olennainen sanoi, huivi tekee asustari nuorekkaamman!Ihanan pirtsakka bleiska. Itselläni juuri oranssi säväyttää tänä keväänä 🙂

 4. Mia
  16/02/2012 / 7:07 am

  Minustakin huivilla tuo tyyli kivempi, vaikka koruista kovasti tykkäänkin. Ostin juuri punaiset mokkanilkkurit, uskomaton väripilkku harmaisiin ja ruskeisiin 😉

 5. Marjukka
  16/02/2012 / 8:52 am

  Oranssi on ollut kautta aikain lempivärejäni, mutta tällaisena pihlajanmarjanvärisenä enemmän.

 6. Marjukka
  16/02/2012 / 8:53 am

  Oo, ne ovat varmasti hyvännäköiset! Kyllä tässä vaiheessa talvea alkaa jo kaipaamaan raikkaita värejä. Kenties minäkin vielä repäisen… : )

Vastaa