Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.2.2012

Talven viimeinen alehankinta

Jumbon reissulla löysin Biancon alesta nämä ihanat nilkkurit, ja vielä 50% alesta. Olin Zaran kevätuutuuksia katselemassa, ja todellakin vain katselemassa. En ole koskaan ostanut Biancosta mitään - eikä siihen ole mitään suurempaa syytä, ei vain ole osunut mitään sopivaa kohdalle. No nyt osui. Värejä oli tarjolla neljänlaista, mutta valitsin nämä vihertävät mielessäni vähän Peutereyn toppikseni. Nyt ei tarvitse koko ajan pitää saappaita.

Fiilistelin vielä vähän rennoilla talvivaatekuvilla:Talvessakin on puolensa... Mutta lumentulo saisi jo loppua!

Mukavaa torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Upeat kengät, näyttävät tosi mukavilta. Kauniiden ja mukavien talvikenkien etsiminen on kyllä kamalaa tuskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi tuskaa. Minä en tarkene tavallisilla vuorettomilla saappailla talvikeleillä, vaan pitää olla lämpöä ja pohjaa. Odotan innolla näiden pitämistä!

   Poista
 2. Ne mun kengät on kuule melkein samanlaiset mutta pidemmällä varrella, myös Bianosta:) Ja ainakin 50%...en ole ihan varma.

  VastaaPoista
 3. Upeat! Minä tilasin eilen Heppon alesta Sorelin Caribout, olin niitä joskus vilkuillut mutta päättänyt jättää kumminkin hankkimatta, mut nyt jotenkin vaan sormet liikkui näppiksellä ihan itsestään.... taisi eiliset lämpöasteet katolta romahtavine lumineen tehdä tehtävänsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se orastava aavistus keväästä teettää! Lunta muuten tuli katolta niin kovalla ryminällä, että luulin tiilien lähtevän mukana...

   Poista
 4. Miten pystyit vain katselemaan Zarassa? Itse olisin voinut ostaa puoli kauppaa! Onneksi oli pojat mukana jarruna, ne ei oikein diggaa äipän sovitushetkistä, joten säästyy pitkä penni kun ei ikinä saa katsoa rauhassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, kävin tänään keskustan Zarassa, jossa oli Jumboa isommat valikoimat kevätuutuuksia... Kun ei mitään etsi, tuli vastaan vaikka mitä!! No, en ostanut mitään tälläkään kertaa...

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.