Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

19.2.2012

Uusi puhelin

...tai monitoimihärpäke, kuten nykypuhelimet ovat. Valintani oli Nokian N9. Minulla ei ole ennen ollut kosketusnäyttöpuhelinta, joten tatsin löytäminen on ollut uusi haaste. Nyt, muutaman tunnin harjoittelun jälkeen, puhelimen toiminnot alkavat olla hanskassa, mutta ajan kanssa sitä varmasti löytää uusia juttuja. Minä kun olen vähän laiska lukemaan käyttöohjeita... Toiminnot löytyvät tyyliin "oho, mitäs minä teinkään..."

Ensimmäinen kännykkäni oli Nokian 5110 vuonna 1999. Siinä oli pieni antenni ja kuorena oli mustavalkoinen, musiikkiaiheinen. Känny oli minulla monta vuotta, ja tämä on vasta neljäs omistamani.

Ja värinä valkoinen...Tämä laskiaissunnuntai vietetään sisällä, ei tuonne ulos viitsi lähteä! Iltapäivällä laitetaan blinitaikina kohoamaan...ja illalla herkutellaan, namnam!

Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

13 kommenttia:

 1. Hieno nokialainen! Minunkin eka kännykkäni oli Nokian 5110, sain sen aikanaan ylioppilaslahjaksi. Hankin siihen keltaiset vaihtokuoret ja pelasin ahkerasti matopeliä. Ovat hieman pelit muuttuneet siitä lähtien.

  VastaaPoista
 2. Eikä! Eka kännykkä on kova juttu ja muut tulevat perässä, olkoot miten hienoja tahansa. Matopeli oli ainoa puhelinpeli, jota olen koskaan pelannut!

  VastaaPoista
 3. Hieno on :) Mulla ollut kosketusnäyttö reilut 2v ja nyt onkin vaikeaa, jos joutuu tavallista käyttämään. Mulla oli IPhone, mutta se alkoi vedellä viimeisiään, niinpä mies yllätti viikko sitten Nokian Lumialla :) Mukavaa laskiaissunnuntaita! Kohta lähdetään vanhemmilleni hernekeitolle ja laskiaispullille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumia onkin hyvännäköinen, ja vielä Windows-käyttärillä. N9:ssähän on Meego, joka myös minusta on erittäin käyttäjäystävällinen.

   Poista
 4. Onnea uudesta puhelimesta. Itelläni oli vuosikaupalla Nokian puhelimia jo siitäkin syystä, että halusin tukea kotimaista teollisuutta. Uusin on kuitenkin mieheni ylipuhumana iPhone ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Muutamia Noksun ominaisuuksia kaipaan, mutta käyttöjärjestelmä on hyvä ja helppokäyttöinen. Jos puhelin joskus menee rikki, niin satasella saa aina uuden tilalle :). Peleistä tykkään eniten Bejeweled Blitzistä, jota pelaan päivittäin, toki Angry Birdsejäkin on pitänyt kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään suosia tässä tapauksessa suomalaista. Mutta täytyy tunnustaa, että iPad-kuume on aika kova...

   Poista
 5. Viime syksynä tuli hankittua MacBook ja iPhone ja olen ollut todella tyytyväinen. En vaihtaisi pois kumpaistaakaan. Nyt tammikuussa hankimme iPad (muka) kolmi-vuotiaalle pojallemme kun matkustelemme paljon. On helpottanut arkea sekä reissuja. Tällä on niin helppo lukea lehdet, blogit , s-postit siis ihan kaikki!! Siis tykkään ihan helmi!!! Suosittelen todella lämpimästi ja viel tällä 3G hommalta niin hyvä on!! Äippä 40++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä applelaiset vannovat Applen nimeen, eikä varmaan syyttä. Muutama hyvä tuote, jotka toimivat.

   Poista
 6. Kiva puhelin! Itse hiukan vierastan kosketusnäyttöä, mutta luulen että "joudun" vaihtamaan sellaiseen vielä tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän siinä meni opetellessa, mutta kyllä se tatsi alkoi löytyä pikkuhiljaa. Minkähän puhelimen aiot valita?

   Poista
 7. Mulla tuon edeltäjä, N8 käytössä! EI tosin tuollaisena tyylikkäänä valkoisena, vaan hopean harmaana. Ihan toimiva peli :) Ja en kyllä tulisi toimeen ilman kaikkia mobiilisovelluksia. Kännykkäriippuvainen olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. N8:a odotettiin kovin. Olen ollut kyllä tyytyväinen tähän muutaman päivän harjoituksen tuloksena, tosi käyttäjäystävällinen tämä vempele on! Joo, eikö ole kumma miten kännykkään jää koukkuun. Tultiin just sukulaisreissulta, ja surffasin akun tainnoksiin!

   Poista
  2. ...siis automatkalla kotiin, piti lisäämäni!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.