Cupcakes

Koko viikon menestyksekkään namilakon (no… pienen viinerin puolikasta ei lasketa) ostin Stockmannilta kuppikakut. En olekaan aikaisemmin tätä herkkua syönyt. Täytyy sanoa, etten pettynyt – mitä makeampaa, sen parempaa! Minä en ole niitä ihmisiä, jotka sanovat: ”Olipa hyvää, kun ei ollut liian makeaa.” En silti syö sokeria kovinkaan paljon, paitsi jäätelöä kesällä. Ja sitä kuluu sitten todella paljon… ; )

Nyt on aika nostaa jalat ylös ja rentoutua! Huomenillalla sitten arvotaan FFS:n synttäripalkinto, ja olisi kiva ehtiä esitellä pari juttua…

Nautitaan perjantaista!

Share:

6 Comments

 1. Maati
  02/03/2012 / 5:41 pm

  Oi kuinka herkun näköisiäkin! Voi vitsi kun kadehdin teitä naisia, jotka pystytte korkkareissa kävelemään ja olemaan. Edellisen postauksen asu on tosi rennon tyylikäs ja noi kengät, oih. Jotenkuten pystyn 8 cm:n koroissa päivän olemaan, mutta jalat ja selkä on sit sen jälkeen kipeät. Hyvää viikonloppua!

 2. Johanna / Omamaamansikka
  02/03/2012 / 6:20 pm

  Kauniita ovat. Ja varmasti herkullisia! Uskon, että näissä on enemmän aitoa makua kuin meidän vastaavissa, jotka toki ovat kauniita.

 3. Marjukka
  02/03/2012 / 6:58 pm

  Olivat, voi sentään…: ) Kengissä on platoa, joten niillä on paljon tukevampi kävellä kuin ohutpohjaisilla.

 4. Marjukka
  02/03/2012 / 6:58 pm

  Oli hyvää, nami nami!

 5. Mapsin muotia
  02/03/2012 / 7:26 pm

  Nami nami. Miten pystyisikin herkuttelemaan vain kerran viikossa :-/ Olen sellainen sokerihiiri, että namia menee joka päivä… Ihanan näköisiä nuo pikku kakkuset. Oliko tuon "kuoren" alla jotain muuta, vai oliko koko kupillinen samaa tavaraa? Itse en niin leivonnaisten perään ole, mutta sitäkin enemmän salmiakin. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

 6. Marjukka
  03/03/2012 / 12:03 pm

  Siellä oli hilloa… *kuolaa*. Minä taas en niin välitä karkeista, mutta just leivonnaisista: juustokakut, piirakat ja kakut!

Vastaa