Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Cupcakes

Koko viikon menestyksekkään namilakon (no… pienen viinerin puolikasta ei lasketa) ostin Stockmannilta kuppikakut. En olekaan aikaisemmin tätä herkkua syönyt. Täytyy sanoa, etten pettynyt – mitä makeampaa, sen parempaa! Minä en ole niitä ihmisiä, jotka sanovat: ”Olipa hyvää, kun ei ollut liian makeaa.” En silti syö sokeria kovinkaan paljon, paitsi jäätelöä kesällä. Ja sitä kuluu sitten todella paljon… ; )

Nyt on aika nostaa jalat ylös ja rentoutua! Huomenillalla sitten arvotaan FFS:n synttäripalkinto, ja olisi kiva ehtiä esitellä pari juttua…

Nautitaan perjantaista!

Share:

6 Comments

 1. Maati
  maaliskuu 2, 2012 / 5:41 pm

  Oi kuinka herkun näköisiäkin! Voi vitsi kun kadehdin teitä naisia, jotka pystytte korkkareissa kävelemään ja olemaan. Edellisen postauksen asu on tosi rennon tyylikäs ja noi kengät, oih. Jotenkuten pystyn 8 cm:n koroissa päivän olemaan, mutta jalat ja selkä on sit sen jälkeen kipeät. Hyvää viikonloppua!

  • Marjukka
   maaliskuu 2, 2012 / 6:58 pm

   Olivat, voi sentään…: ) Kengissä on platoa, joten niillä on paljon tukevampi kävellä kuin ohutpohjaisilla.

 2. Johanna / Omamaamansikka
  maaliskuu 2, 2012 / 6:20 pm

  Kauniita ovat. Ja varmasti herkullisia! Uskon, että näissä on enemmän aitoa makua kuin meidän vastaavissa, jotka toki ovat kauniita.

  • Marjukka
   maaliskuu 2, 2012 / 6:58 pm

   Oli hyvää, nami nami!

 3. Mapsin muotia
  maaliskuu 2, 2012 / 7:26 pm

  Nami nami. Miten pystyisikin herkuttelemaan vain kerran viikossa :-/ Olen sellainen sokerihiiri, että namia menee joka päivä… Ihanan näköisiä nuo pikku kakkuset. Oliko tuon "kuoren" alla jotain muuta, vai oliko koko kupillinen samaa tavaraa? Itse en niin leivonnaisten perään ole, mutta sitäkin enemmän salmiakin. Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

  • Marjukka
   maaliskuu 3, 2012 / 12:03 pm

   Siellä oli hilloa… *kuolaa*. Minä taas en niin välitä karkeista, mutta just leivonnaisista: juustokakut, piirakat ja kakut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *