Päivän asu 1.3.2012

Jihuu, virallisesti kevätkuukaudessa ollaan! Tuntuu siltä, että pikkuhiljaa aletaan voiton puolella olla tämän talven kanssa.

Halusin aamulla pukea rennon siistiä. Tämän virallisempi en töissä oikein voi ollakaan! Niinpä päädyin seuraaviin vaatteisiin: Paitis Esprit, bleiska InWear, kengät Unisa, farkut MAC (saksalainen merkki), vyö Boomerang ja laukku jämäkkä Mulberry. Kuvat on otettu alkuillasta, joten pitkästä työpäivästä hivenen rähjääntyneen näköinen nainen siinä poseeraa.

Ylihuomenna ratkeaa arvonta, vielä ehtii käydä laittamassa puumerkin tänne!

Viikonloppuna toivoisin ehtiväni kuvailla yhden ihanan Zaran hankinnan, joka on odottanut lämpimämpiä kelejä jo jonkin aikaa… Nimittäin ihana silkkipaita, jossa on tietenkin lempivärini – no eipä ole vaikea arvata mitkä, jos noita ylläolevia kuvia katsoo!

Hei ja sitten vielä kaikille uusille lukijoille / kommentoijille: KIITOS! Mahtavaa, että olette löytäneet tienne tänne!

Huomenna on perjantai, kyllä odotan… Nyt pitäisi jaksaa vielä sauvakävelyllä, vaikka kuinka tekisi mieli heittäytyä sohvalle töllöttämään Ruotsin miljonääriäitejä ja Totuuden anatomiaa… Jep jep, täydellinen päännollaus siis myöhemmin luvassa! Lupasin alkuvuoden keuhkokuumeessa itselleni, että sellaista tekosyytä ei ole, joka estäisi minua liikkumasta, kun voin. Vielä en ole sitä unohtanut!

Mukavaa torstai-iltaa kaikille!

Share:

10 Comments

 1. Dahlia
  01/03/2012 / 5:22 pm

  Taas on niin hyvän näköistä asua että. Kyllä se simppelin tyylikäs kokonaisuus vaan täällä ainakin viehättää silmää suuresti.

 2. annu
  01/03/2012 / 5:31 pm

  Olet kyllä aina niin iloisen ja onnellisen näköinen kuvissa! 🙂

 3. Rilla
  01/03/2012 / 6:09 pm

  Heh, et kyllä rähjääntynyttä ole nähnytkään :DIhana setti ja nuo kengät pitäisi tulla meille ihan just heti. Täydellisen sävyiset, korko ja kaikki kohdillaan. Miten Unisan kenkien mitoitus sun mielestä? Mulla hankala välimallikoko ja aina vähän arvuuttelua, mihin suuntaan pitäisi valkata.(Terkuin eräs, joka just joutui pistämään paluupostiin eräät Michael Korsin ihanuudet… onneksi kokoa pienempää taitaa vielä löytyä)

 4. Marjukka
  01/03/2012 / 7:49 pm

  Kiitti! Vähän tummissa mentiin, mutta se oli tämän päivän fiilis…

 5. Marjukka
  01/03/2012 / 7:50 pm

  Niin, jos on vakava, niin kyllä naama roikkuu… ; )Ei vainen, kyllä mä olen iloinen luonnostani!

 6. Marjukka
  01/03/2012 / 7:52 pm

  Kiitto blogisisko, minusta Unisa yleensä on just eikä melkein se "oikea" koko. Eli jos 37 löytyy, niin se sopii mulle. Tosin – joulumatkalla olisi 36:n nilkkuri ollut parempi koko, onneksi ei sitä kokoa enää löytynyt, muuten olisin nyt onnellinen ruskeiden mokkanilkkurien omistaja.Voi ei, jouduitko palauttamaan…: (

 7. Tuija
  02/03/2012 / 4:56 pm

  Uutena lukijanasi jätän puumerkkiä. Olen 40+ todella huono pukeutuja ja laiska vaatteiden ostaja. Mutta vuorotteluvapaan jälkeinen työhönpaluu odottaa ja mieli tekisi uusia vaatevarasto. Täältä sain todella paljon kivoja vinkkejä.Postaustoiveitani olisi vaatteiden ja asusteiden huolto ja säilytys sekä stylistin vinkit lyhyelle (160) ja pyöreälle, isorintaiselle, tummahiuksiselle naiselle. -Tuija-ps. kahlasin koko blogisi kahdessa päivässä läpi, sen verran mielenkiintoinen oli

 8. Marjukka
  02/03/2012 / 5:23 pm

  Hei Tuija, kiva kun löysit tiesi tänne ja ihan kirjauduitkin! Olet muuten samanpituinen kuin minä! Laitan postaustoiveet korvan taakse. Olen tosi otettu tuosta ps-kommentista, sittenhän tälle on tilausta! Kiitos!

 9. Aija
  02/03/2012 / 10:51 pm

  Ihanat nuo kengät!

 10. Anonyymi
  08/03/2012 / 11:57 am

  niin onkin ihanat!

Vastaa