Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

14.3.2012

Päivän asu 14.3.2012

Nyt se on virallista: on liian kuuma olla villapaidassa! Auton mittari näytti neljää astetta ja aurinko helotti täydeltä terältä, kun ajelin kotiin viiden maissa. Aamulla tietenkin oli sen verran viileä, että päätin laittaa villapaidan, mutta nyt - tadaa - nyt ne taitavat siirtyä kesälomille tuuletuksen kautta!

Päivän asuni oli tänään tämä: tuunatut Filippa K:n housut, Sandin paitis, KappAhlin neule, kaulassa Naturan silkkihuivi kravattisolmulla. Jalassa kuvausrekvisiittana kivasti töpöjalkojani pidentävät Unisan korkkarit, töissä oli vähän maltillisemmat popot. Arvatkaa vaan, pystynkö opettamaan tällaisesssa asussa: iltapäivän edetessä huivi ja villapaita lensivät tuolille ja hihat käärittiin, kauluksen napit avattiin. Huh!!

Olen niin innoissani näistä housuista - ne saivat totaalisesti uuden elämän. Teimme ystäväni kanssa hyvän diilin, hän korjasi muutamia vaatteitani, minä puolestaan tulen laulamaan hänen sisarensa karonkkaan huhtikuussa. Hyvä diili, vai mitä!

Huomenna etsin päälle jotain viileämpää, jokohan sinisen Zaran bleiserin voisi kaivaa esiin? Tarkenisinko?

Kivaa keskiviikkoa kaikille!!

10 kommenttia:

 1. Onpa kiva yhdistelmä, just mun makuuni!

  Terv. Alice

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista, Alice! Valkoinen,musta ja harmaa toimivat aina!

   Poista
 2. Hyvännäköinen yhdistelmä ja mulle ihan uusi juttu (tuokin) huivin sitominen tuolla tavoin:Aivan loistava! Ja teitkö tuon krakasolmun miten? Köh, jos kertoisit :). Mies laittaa itse krakansa, joten mulle ei ole kokemusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan tehdä oma postaus krakasolmusta...? Pyydähän miestä opettamaan, ei ole vaikea! : )

   Poista
 3. Voi kuinka nätti asu!!
  Saako kysyä myös mikä on karonkka? ja on hyvä diili, olet onnenlapsi kun osaat noin laulaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Milli! Karonkka on väitöstilaisuuden jälkeen järjestettävä juhla vastaväittäjän kunniaksi. Joo,laulaminen on kivaa, on sitä opiskeltukin vuosia!

   Poista
 4. Hauska juttu tuo huivikraka! Ja muutenkin taas niin chic :)
  Minkälaiset housut olivat ennen tuunausta? Nyt ainakin näyttivät tosi kivoilta. Näenkö oikein, että lahkeissa upslaakit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei tullut otettua ennen-kuvaa, ihan tavalliset suorat housut olivat. Pyysin upslaakeja, pidän niistä kovasti. Kiitti kauniista sanoistasi!

   Poista
 5. ajatko autoa koroissa? tai mikä on raja kuinka korkeissa voit ajaa? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajanhan minä. Juhlakorkkareissa en aja, korotkin menisivät pilalle. Jaa-a, en ole mitannut korkojani, kyllä ajaminen onnistuu arkikengilläni. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.