Päivän asu 29.3.2012

Vielä varsin paksuissa vaatekerroissa mentiin tämä torstai. Kun oli ohut paitis alla, oli pakko pukea villatakki päälle! Paitis Zara, neule ja farkut Esprit, kengät Ash ja vyö Abro = rento opeasu. Kevyemmillä saappailla onneksi jo tarkenee tällainenkin vilukissa kuin minä.

Eilen joukkoon liittyi sadas kirjautunut lukija, ja oli hauska, että sadas oli mies. Lueskelin hänen blogiaan nimeltä Private Blend, oikein tyylikäs blogi! Kiva saada lukea välillä miesnäkökulmastakin muodista ja muusta mukavasta! Kiitos, M, vinkeistä: YSL:n ja Guccin nettikaupat toimittavat jo Suomeen, ja Herméskin tänä vuonna laajentaa nettikaupansa toiminnan tänne päin.

Lindex-paketti tuli, mutta aion palauttaa kaikki. Laatu ei vastannut odotuksiani, mutta koot olivat yllätyksekseni oikein sopivat. No, tulipahan kokeiltua niitäkin.

Huomenna onneksi on perjantai, ja kyllä tulee taas viikonloppu hyvään saumaan! Aikeissa olisi sporttinen viikonloppu: kunnon sauvakävelylenkki sykemittarin kanssa ja punttitreenit ovat suunnitelmissa. Ja nukkuminen… Lauantaina tapaamme ystäviämme illallisen merkeissä. Mukava ja rento viikonloppu siis tulossa.

Mukavaa illanjatkoa kaikille, kohta relataan!

Share:

6 Comments

 1. Johanna / Omamaamansikka
  29/03/2012 / 10:42 pm

  Voi harmi, että Lindexin tuotteet eivät laadultaan olleet hyviä. Mietin näiden tähtien mallistojen kanssa usein, että tietävätköhän mallistolle kasvonsa antaneet mitä loppujen lopuksi tulee myyntiin. Kuvissa olivat kyllä kivat.

 2. M
  30/03/2012 / 4:39 am

  Kiitos Marjukka mukavasta postauksesta 🙂 Kiva seurata myös sinun blogiasi!

 3. Marjukka
  30/03/2012 / 6:51 am

  Niinpä. Kuvat eivät valitettavasti ole aina sitä miltä näyttävät.

 4. Marjukka
  30/03/2012 / 6:51 am

  Hih, kiitellään puolin ja toisin!: )

 5. Tuija www.muotisalonki.com
  30/03/2012 / 7:27 am

  Edullisten vaateketjujen kanssa saa olla tarkkana. Kuvakäsittelyn vuoksi tuotteet näyttävät mainoskuvissa upeilta, mutta se ei ole tae. Itse en uskalla tilata Lindexiltä, KappAhlista HM:ltä, en edes Zaralta, nettikuvien perusteella, vaan haluan nähdä ja sovittaa tuotteen ennen ostopäätöstä. Aika usein kuva ja todellinen tuote ovat ihan eri maailmasta. Valokuvaan itse tuotteet liikkeessä, niin Muotisaloingin lukijat näkevät miltä ne oikeasti näyttävät. Ystäväni Pian ostama, saman Lindex-kampanjan palmikkoneule oli kyllä livenäkin nätti pusero.

 6. kirsi
  30/03/2012 / 6:05 pm

  Kävin sovittamassa ko malliston vermeet; näyttävät upealle ja sopivat kollegalle muttei minulle. Harmi. Se ihana raitaneule on ihanan näköinen.

Vastaa