Toivelistaa kesäksi

Sain inspiraatiota Style Plazan Sofian postauksesta, kiitos inspiraatiosta!! Olen ollut huono panostamaan kesävaatteisiin, noh, jotenkin on tuntunut siltä, että kun kesä on niin lyhyt ja kuluu pääasiassa kotona, niin mitäpä sitä hirveästi panostamaakaan. Mieluummin on satsannut syksyn ja talven kamppeisiin.

Toivelistani yksi asia onkin toteutunut, eli ”kesäkassi”, hehheh, joka on jo käytössä! Muita kamppeita olen ajatellut katsoa kesän ensimmäisestä reissusta, eli lähdemme ystäväni kanssa viikoksi Mallorcalle Palman kupeeseen heti loman aluksi. Siitä sitten myöhemmin enemmän, mutta olemme tosi innoissamme. En ole aikapäiviin ollut ”tyttöjen lomalla”, joten hauskaa varmasti tulee.

Ainakaan nettikaupoista en ole löytänyt mieleisiäni vaatteita, joten tässä tulee Massimo Duttin valikoimista. Nude bleiseri on ollut minun toivelistallani jo viime vuodesta, mutta eipä ole sopivaa tullut vastaan. Nykyiset konjakinväriset loaferini ovat jo niin kuluneet, että uusi pari olisi tervetullut. Keveille paituleille olisi aina käyttöä.

Katselin viime laukunhankitareissullani LV:n passinsuojusta. Tilaa oli passin lisäksi korteille. Ihastuin kovin tähän malliin. Simppeli sininen mekko on niinikään MD:n, valkoinen Henry Lloydin. Mulberryn sandaalit ovat ihanat! Ne olivat nettikaupasta jo koossani loppu…

Palmassa on hyvät shoppailumahdollisuudet ja puolen tunnin päässä Palmasta on Outlet-keskus nimeltä Festival Park. Saari on tosi tuttu, olen autoillut siellä neljä viikkoa mieheni kanssa. Tästä aiheesta saisi varmaan oman postauksen, ehkä teenkin. Palmassa on useampikin Massimo Dutti, ehkäpä löydän sieltä jotain kesäkivaa!

Haaveilu on ihanaa, eri asia sitten löytyykö sitä mitä toivoo! : ) Haaveillaan, vaikka on tiistai!!

Share:

4 Comments

 1. Eliisa
  13/03/2012 / 11:37 am

  Odotan innolla postausta Mallorcan ostosmahdollisuuksista! 🙂 Olen menossa saarelle ensimmäistä kertaa ensi kesänä.

 2. Marjukka
  13/03/2012 / 2:44 pm

  Se on ihana saari, kannattaa ottaa auto ja kierrellä!

 3. Anonyymi
  13/03/2012 / 4:50 pm

  Mulla on ollut kyllä vähän päinvastoin, että kesäkamppeita on paikat pullollaan, mutta talvivermeet ovat vähän vähissä. On kai johtunut siitä, että kesäkamppeita on ollut niin paljon kivempi ostaa. No pari viime talvea olen kunnostautunut ja hankkinut laadukkaampaa vaatetta kaappien täytteeksi. Kiva, että pääset reissuun!-Marie-

 4. Marjukka
  13/03/2012 / 4:55 pm

  On kyllä, en ole mikään himomatkustaja, mutta hyvän ystävän kanssa on hauska mennä! Voi, mun kesäkamppeet ovat surkeat, mutta nyt aion asiaan paneutua!

Vastaa