Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

17.4.2012

Avainkoru

Työavainnippuni tarvitsi kovasti siivousta. Vuosien aikana yhä painavammaksi käyneeseen nippuun on kertynyt jos minkälaista avainta, yleisavaimen lisäksi kaappien avaimia, rumpujen virittäjää, kehärummun viritysavainta, ja sekalainen kokoelma sellaisia, joista en tiedä mihin ne edes käyvät! Halusin jonkin naisellisen ja kauniin systeemin, koska avaimet roikkuvat kuitenkin aika paljon kaulassa.

Tilasin ihanalta lukijaltani ja blogittareltani Maatilta avainkorun. Maati loihti kauniin ketjun, jossa tummat helmet ovat kahvijaspista, kullanhohtoiset ovat brontsiittia, lisäksi raikastamassa vaaleaa jokikiveä. Värit ovat tosi kauniit, ja ihailin sitä tovin, ennen kuin siivosin nippuni ja laitoin ne uuteen ketjuun.

Sellaiset avaimet ja virittäjät, joita en tarvitse päivittäin, jäivät vanhaan nippuun ja nippu penaaliin.Kaunis, vai mitä! : ) Suurkiitos Maatille!

4 kommenttia:

 1. Kaunis on! Blogisi mainittiin minun blogissani ja täytyi tulla tutkimaan. :) Ihanan tyylikäs ja nuorekas pukeutumistyyli sinulla!

  VastaaPoista
 2. Kaunis. Minulle oli ystäväni tehnyt myös kauniin avainkorun ja sain sen Suomen-matkalla. Tykkään pitää avainta kaulassa etenkin kävelyillä. Naapuri sitten jo kysyi, että miksi avain on kaulassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, miksi ei!? Siinähän se kulkee mukavasti! : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.