Avainkoru

Työavainnippuni tarvitsi kovasti siivousta. Vuosien aikana yhä painavammaksi käyneeseen nippuun on kertynyt jos minkälaista avainta, yleisavaimen lisäksi kaappien avaimia, rumpujen virittäjää, kehärummun viritysavainta, ja sekalainen kokoelma sellaisia, joista en tiedä mihin ne edes käyvät! Halusin jonkin naisellisen ja kauniin systeemin, koska avaimet roikkuvat kuitenkin aika paljon kaulassa.

Tilasin ihanalta lukijaltani ja blogittareltani Maatilta avainkorun. Maati loihti kauniin ketjun, jossa tummat helmet ovat kahvijaspista, kullanhohtoiset ovat brontsiittia, lisäksi raikastamassa vaaleaa jokikiveä. Värit ovat tosi kauniit, ja ihailin sitä tovin, ennen kuin siivosin nippuni ja laitoin ne uuteen ketjuun.

Sellaiset avaimet ja virittäjät, joita en tarvitse päivittäin, jäivät vanhaan nippuun ja nippu penaaliin.

Kaunis, vai mitä! : ) Suurkiitos Maatille!

Share:

4 Comments

 1. Amanda
  17/04/2012 / 4:07 pm

  Kaunis on! Blogisi mainittiin minun blogissani ja täytyi tulla tutkimaan. 🙂 Ihanan tyylikäs ja nuorekas pukeutumistyyli sinulla!

 2. Johanna / Omamaamansikka
  17/04/2012 / 4:53 pm

  Kaunis. Minulle oli ystäväni tehnyt myös kauniin avainkorun ja sain sen Suomen-matkalla. Tykkään pitää avainta kaulassa etenkin kävelyillä. Naapuri sitten jo kysyi, että miksi avain on kaulassa…

 3. Marjukka
  17/04/2012 / 5:08 pm

  Kiitos, kiva, kun tulit tutkimaan!

 4. Marjukka
  17/04/2012 / 5:08 pm

  Hih, miksi ei!? Siinähän se kulkee mukavasti! : )

Vastaa