Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

23.4.2012

Blue & beige

Nyt kun vihdoinkin on vähän lämpimämpää, on kiva kaivaa kaapista chinot ja muita kevyempiä housuja. Nämä Zaran chinot ovat ihan lempparini, eikä hinta huimaa. Sininen on mielestäni aina raikas ja klassinen valinta beigen kanssa, näin keväällä tulee vähän sellainen preppy fiilis vaatteiden suhteen! Kesägarderoobini on aika simppeli väreiltään: valkoista, sinistä, beigeä ja mustaa.

Zaran bleiserin ja chinojen kanssa kuvasin kolmea paitaa. Ensimmäinen on Boomerangin, toinen Henry Lloydin raitapaita, kolmas Zaran pellavasekoitteinen valkoinen teeppari. Ballerinat ovat Unisan ja ruskea punosvyö Boomerangin. Ensimmäinen kokonaisuus on myös päivän asu.
Tällä viikolla pitäisi löytää uusi tuulipuku. Ette kyllä usko tätä, - kehtaanko tunnustaakaan- mutta tuulipukuni on vuodelta 1998! Etsinnässä ovat myös  vähän lämpimämmät juoksutrikoot. Niinpä, tarkoitus olisi yrittää vähän juosta. Tosin heti kun lämpenee sinne viiteentoista, alan pyöräillä tosissani. Ehkäpä jo ensi sunnuntaina...?

 Mukavaa maantantaita kaikille!

16 kommenttia:

 1. Oi tuo keskimmäinen kokonaisuus on ehdoton suosikkini! Minulla ei tämä raitavillitys ole vielä mennyt ohitse, joten ahmin kaikki kokonaisuudet, joissa on raitoja.

  VastaaPoista
 2. Ihanan kaunis ja raikas on tuo ensimmäinen yhdistelmä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu ja aivan ihanat ballerinat! Minä olen sinisiä ballerinoja metsästänyt pitkään, tuloksetta. Tai, sinisiä, onhan niitä, mutta niitä just MUN ballerinoja ei :)
  Heh, tiedätkö, jaan tuon tuulipukutilanteen kanssasi. Olisiko edes noin uusi tuo minun vastaava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, et joku muukin on yhtä antiikkinen tuulipukulainen. En kertakaikkiaan enää kehtaa mennä se päällä ulos! Etsiskelin tänään, tuloksetta, kaikki kokoni ovat menneet jo kaupoista...

   Ballerinat ovat kyllä söötit! Tiedän, on vaikeaa löytää niitä omia!

   Poista
 4. Ihana tuo keskimmäinen raitapaita-asu! Raikas ja aivan täydellinen! Tahtoo!

  Itsellni on Crafin vähän paksummat juoksuhousut,juuri tähän ajan kohtaan sopivat. Niissä on sellainen "nukattu" isäpinta, joten lämmittävät talvellakin juostessa ihanasti!
  Tuulipuvun hankkiminen onkin aina vähän haasteellita, ainakin js meinaa pärjätä yhdellä juoksut ja "muun" ulkoilun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin just tänään Asicsin just sellaisia paksumpia, muttein ollut kokoa. Pitäisi olla tosi aikaisin liikekeellä! Kyllä, raidat ovat kivoja, niin raikkaita ja ihania!

   Poista
 5. Antiikkituulipukulainen täälläkin. Taitaa seistä kellarikomerossa, kun ei kehtaa päällensä laittaa.

  Keskimmäinen raitaversio on paras.

  -Marie-

  VastaaPoista
 6. Raitaversio on kivan raikas, mutta alimmainen on lempparini, pehmeä:) Sininen ja beige on kyllä hieno väripari.

  VastaaPoista
 7. Juoksutrikoista olen itse käyttänyt nukkaisella sisäpinnalla varustettua Adidaksen mallia, talvella. Kevääseen ja syksyyn on sopinut hieman ohuempi Asicsin windstopper-versio. Tosin kohta keli on liian lämmin sillekin! Onneksi.

  Jari Suominen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jari, just tällaisia vinkkeja tarvitsin. : )

   Poista
 8. Oi, ihanat unisan balsut! <3

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.