Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.4.2012

Chanel-dokumentti tänään Avalla

Hei, laitanpa tänne linkin: huomasin nimittäin, että Avalla tulee tänä iltana klo 21.00. mielenkiintoinen dokkari Chanel myytin takana. En tiedä, onko tämä tullut ennen, mutta en ole ainakaan nähnyt. Karl Lagerfeld on ainakin menossa mukana.

http://www.avatv.fi/artikkeli.shtml/2012/04/1514389/ava-dokumentti-chanel-myytin-takana

Titanicin neitsytmatkalle lähdöstä tulee tänään sata vuotta. Sen kunniaksi minisarja jatkuu YLE ykkösellä. Taidan tietää miten vietän loppuiltani!

6 kommenttia:

 1. Chanellista tehtiin joku vuosi takaperin pari elokuvaa. Ne olivat ainakin kovin mielenkiintoisia. Ei ollut Cocon elämä ihan helppoa. Siinä timantti tiivistyi paineessa. Olisi kiva nähdä dokkari.

  Meillä olisi melkein kulman takana lauantaina Titanicin viimeinen ateria tarjolla, hintaan $175. Olisi varmasti mielenkiintoinen kokemus. Toisaalta tuntuu aika pahalta ajatus, että se oli todellakin monen viimeinen ateria.

  VastaaPoista
 2. Mitä, oikeinko totta! Kuulostaa vähän hurjalta: Titanicin viimeinen ateria. Olen pitänyt kovasti näistä Titanic-sarjoista, sen sijaan Cameronin leffa jätti kylmäksi... Vaikka se hieno olikin.

  VastaaPoista
 3. Oi, Coco täytyisikin katsoa, upea nainen! Titanic on jäänyt katsomatta, elokuvan kyllä aikoinaan olen katsonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kiehtova CC oli. Tekisi mieli lukea seuraavaksi kirja hänestä ja hänen natsirakastetustaan. Ristiriitainen nainen, upea kylläkin!

   Poista
 4. Voin suositella lämpimästi Axel Madsenin kirjoittamaa Coco Chanel -kirjaa! Se on kiinnostava kurkistus historiaan ja Cocon tarinaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kaksi Chanel-kirjaa löytyy hyllystä ja toinen taitaa olla tämä Madsenin. Elämänkerrat ovat ihan parhaita!

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.