Kosmetiikkahankintoja

Olen vähän laiska seuraamaan kosmetiikkamaailman uutuuksia. Yleensä meikkini vetelevät ihan viimeisiään, ennen kuin vaivaudun hankkimaan uuden tilalle. Yleensä hyviksi havaitsemistani tuotteista en ihan helposti luovu, mutta välillä tekee mieli kokeilla jotain uutta!

Menin Stockmannille ostoksille päämääränäni ostaa kunnon tuotteet. Näin kävi, ja niinhän sitten päädyin jopa pariin tuotteeseen, jota en ole ennen kokeillut:

 Guerlainin meikkivoide kuulemma sopii aikuiselle sekaiholle, on keveä ja levittyvä. Jännittyneenä jään odottamaan. Ensin kuitenkin käytän Diorskin Foreverin jämät pois. Onko jollakin kokemusta tästä tuotteesta??

 Ja sitten: ta-daa, elämäni ensimmäinen valokynä. Vai olisikohan toinen? En oikein ole ymmärtänyt sitä valokynän pointtia, mutta ehkäpä nyt sitten hyvän tuotteen kanssa jaksan opetella käyttämään. (Tänään kyllä väsynyt naamani ei valokynilläkään kaunistu…) Tänä aamuna en muistanut valokynää ensinkään, hienosti alkoi uusi aikani valokynän kanssa!

Tästä tuotteesta en luovu: maailman paras huulipunanpohjustusvoide, jota hamstraan lentokoneesta… Ihan loistavan hyvä tuote!

Taas kerran huomasin, miten asiantunteva palvelu on ihan a ja o kosmetiikkaostoksilla, ainakin minulle. Stockmannin myyjällä oli aikaa auttaa minua, vertailla tuotteita ja esittää vaihtoehtoja. Hyvillä mielin lähdin pikku kassini kanssa kotiin.

Kaivelemaan jäi vielä Biothermin ihonhoitosarja (Age Fitness Power 2), josta sain näytepurkin Evitan lahjakassista. Tykästyin oliiviöljyä sisältävään voiteeseen niin, että teki mieli ostaa koko sarja. Ehkäpä lentokentältä sitten… Myyjä sanoi, että tuote on ennaltaehkäisevä tuote, mutta jos se tuntui sopivan, sitä voi mainiosti käyttää yli nelikymppinenkin. Ainakin ihanan kosteuttava se oli. No, jätetään harkintaan.

Olisi kiva tietää luotatteko omaan tietoonne kosmetiikkaostoksilla, vai tarvitsetteko palvelua minun tavoin?

Kepoista keskiviikkoa!

Share:

26 Comments

 1. Tibs
  24/04/2012 / 8:17 am

  Olen palvelun kannalla! Varsinkin jos olen vahankaan epavarma tuotteesta enka ole sita ennen kayttanyt, haluan ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Harmi vaan ettei sita joka paikasta saa. Toisinaan taas ostan varmoin ottein jonkun tuotteen josta olen lukenut lehdesta. Myonnan myos olevan oiva mainonnan uhri…Seuraavaksi ostan ehdottomasti tuon Guerlainen huulipunanpohjustuspuikon – suuret kiitokset vinkista!

 2. Mape
  24/04/2012 / 9:02 am

  Stockan asiantuntevan myyjän ansiota ovat minunkin luottotuotteeni: Chanel hydramax+ -seerumi ja Shiseidon extra gentle cleansing foam =)

 3. Johanna / Omamaamansikka
  24/04/2012 / 12:12 pm

  Ikääntymisessä on se hyvä puoli, että alkaa saada palvelua 🙂 Nuorempana oli jotenkin erityisen hankala saada etenkin kosmetiikkamyyjien apua. Kai sitä on nykyään niin paljon potentiaalisempi ostaja kaikkine ryppyineen 🙂

 4. Anonyymi
  24/04/2012 / 4:26 pm

  Samaa mieltä Stockan palvelusta, kaikilla osastoilla olen saanut erittäin hyvän palvelun. Käytän kyllä aina palvelua, sieltä saa niin paljon vinkkejä. Uusi meikkivoiteesi on loistava tuote. Minulla on hankala sekaiho ja tuon tuotteen kanssa olen pärjäillyt oikein hyvin. Minulla kulkee puuterilaput myös aina laukussa, niillä korjailen, jos tarvetta on. Valokynäkin kuuluu suosikkeihini. Tuo huultenpohjustusvoide taisi mennä nyt hankintalistalle.antsuli

 5. Marjukka
  24/04/2012 / 4:48 pm

  Ehdottomasti suosittelen, se lisäksi kestää kaunan!

 6. Marjukka
  24/04/2012 / 4:48 pm

  Kaikki kosteuttava tekisi hyvää minunkin iholleni, kiitti vineksitä. : )

 7. Marjukka
  24/04/2012 / 4:49 pm

  Tiiätkö, olen huomannut ihan saman! Mitäs sitä nyt siloposkille ryppyvoiteita myymään… ; )

 8. Marjukka
  24/04/2012 / 4:50 pm

  Ihana kuulla, ettei ihan metsään mennyt uudessa meikkivoiteessa. Sävy on hivenen lämpimmpi kuin omani, joten menee varmasti mukavasti nyt, jos vähän päivettyy. Sain puuterilappuja näytteenä, kiva kokeilla niitä!

 9. Marjukka
  24/04/2012 / 5:33 pm

  …vineksitäpä hyvinkin… Vinkeistä siis!

 10. Anonyymi
  24/04/2012 / 5:35 pm

  Ehdottomasti suosin palvelua, viimeksi tänään minulle ehdotettiin kosmetiikkaosastolla valokynää. Öö…minulla oli sitä eli olen ehkä väsynyt :)Täysin ohi aiheen eli tietääkö kukaan mihin Run o the Mill -blogi hävisi? Näyttää sulkeutuneen 🙁 Hyvä blogi…-Aada

 11. Marjukka
  24/04/2012 / 5:48 pm

  Helena lopetti viiden vuoden jälkeen. Ihana mahtava blogi, ikävä tulee…: (

 12. Mapsin muotia
  24/04/2012 / 6:10 pm

  Luotan asiantuntijaan näissä jutuissa. Yksi ystäväni on sen alan asiantuntija ja häneltä saan hyviä vinkkejä. Yleensä teen kosmetiikkaostokseni laivalta ja silloin niitä tuleekin hankittua "tukkumäärä". En le kovin merkkiuskollinen vaan vaihtelen ihonhoitotuotteita vuodenajan mukaan. Lisäksi olen huomannut, että jos pitkään käytän samaa tuotetta se ei enää "auta", van iho tottuu siihen. En tiedä voiko näin olla, mutta sen takia tulee vaihdeltua merkkejä.Vai on Helena lopettanut? Byää, ensin lähti Business Woman ja nyt Helena. Älä sinä nyt vaan häviä mihinkään!! =)

 13. Anonyymi
  24/04/2012 / 6:13 pm

  Nopeesti kommentoin nyt että tää Blogspot ikävästi päättää päivittää sivun kun kommentointi kesken. Taas meni sanomiset hukkaan. Näin käy tosi usein sun blogiin kommentoidessa, siis yrittäessä 🙁

 14. Anonyymi
  24/04/2012 / 6:19 pm

  Uusi yritys:Kyllä palvelu vaan on poikaa 🙂 Useimmiten Stockalla luotan kosmetiikkamyyjien ammattitaitoon. Joskus, jos olen kuullut tuotteesta etukäteen, vertaan mielessäni tietojani myyjän antamaan infoon. Jos menee pahasti ristiin, tuote jää hyllyyn 😉 Muuten, vinkkinä kaikille, erityisesti rasvoista ja meikkivoiteista kannattaa pyytää testiannos tuotetta kotiin kokeiltavaksi. Tämän kun hokasin, virhehankintojen määrä on pienentynyt huomattavasti :DParure on todella hyvä. Itselläni talvikäytössä Parure Aqua. Ohut, helposti levittyvä, silti tosi peittävä. Ainakin meikäläisen pintakuivalle sekaiholle napakymppi!-Marjuli

 15. Anonyymi
  24/04/2012 / 6:54 pm

  Heips,kyllä apuja tarvitaan täälläkin kosmetiikkahankinnoissa. Meikkivoiteen sävyä ei itse voi valita minun mielestäni. Putsarit ostan tarjouksesta tai halvemmista sarjoista. Niihin ei mielestäni kannata tuhlata. Rasvoihin sitten kyllä. Käytin edellisen talven tuota Guerlanin meikkivoidetta. Muistaakseni sitä mainostettiin juuri "vanhemmille" ja että se sisältää vettä tms. Oikein hyvä oli, hivenen paksua ehkä. Kesäksi vaihdan aina sävyttävään päivävoiteeseen ja olen kovin ihastunut tähän L'orealin BB-voiteeseen. Tekee minkä lupaa. Sillä mennään koko kesä. Hyvä hinta-laatusuhde.-Marie-

 16. Marjukka
  25/04/2012 / 4:14 am

  Sellainen ystävähän on kullanarvoinen. Niinhän sitä sanotaan,e ttä iho tottuu. Itse huomaan, että eka kertaa talven jälkeen iho suorastaan huutaa kosteutta.Sääli, että Helena lopetti, hän oli mainio kirjoittaja ja ihana persoonallisuus. Kyllä mä vielä täällä roikun… ; )

 17. Marjukka
  25/04/2012 / 4:15 am

  Joo, niin käy välillä, se on tosi ärsyttävää, kun on kirjoitus ei mene perille. Yhtä ärsyttävää on, jos Blogger päättää vaihtaa koko ulkoasun, kuten tapahtui viikko sitten… Mutta sille ei taida mahtaa mitään.

 18. Marjukka
  25/04/2012 / 4:17 am

  Kiva, kun jaksoit kirjoittaa uuden. Ilahduin kovasti tuosta Parure-kommentista. Pieni testianoshan kuulostaa hyvältä, en ole tiennytkään, että sellaisia saa kotiin kokeiltavaksi. Minunkin ihoni on pintakuiva sekaiho, herkkä sellainen vielä, joten odotan nyt meikkivoiteelta paljon!

 19. Mape
  25/04/2012 / 4:48 am

  Ole hyvä =) Vineksitä…

 20. Anonyymi
  25/04/2012 / 6:35 am

  Minulla on ehkä parin vuoden ajan ollut käytössä Parure Aqua, ja olen tykännyt todella paljon. Nelikymppiselle sekaiholle sopii oikein mainiosti 🙂 Peittää sopivasti, mutta ei ole liian paksua. Ja tämä oli Stockmann Beautyn myyjän ystävällisellä avustuksella löydetty, eli minäkin turvaudun mielelläni palveluun ja asiantuntemukseen meikkiostoksissani. Kerran myyjä löysi minulle tosi kivan huulipunasävyn, jota en itse olisi osannut valtavasta valikoimasta poimia. Nykyisin useimmiten turvaudun myyjän apuun kosmetiikkahankinnoissa.Nyt kevään tultua olen laittanut kasvoille hiukan Guerlainin itseruskettavaa, ja päivisin sitten käyttänyt Garnierin BB-voidetta ja siitäkin olen ihan tykännyt, vaikkei se pikku maksaläiskiäni peitäkään… Haluaisin kokeilla jonkin laadukkaamman merkin (olikohan Helena Rubinsteinilla BB-voide?) vastaavaa voidetta, löytyneekö eroa tuollaiseen halpaan.-Sanna

 21. Tiina
  25/04/2012 / 7:26 am

  Ilman valokynää ei selviä ja nimenomaan YSL:n, eli hyvän ostoksen teit : ) Mukavaa viikon jatkoa!Tiina

 22. Marjukka
  25/04/2012 / 9:50 am

  Putsarit ovat minullakin Lumenea, ja ihan toimivat hyvin. Meikkivoiden on tänään ensi kertaa yllä ja hyvältä näyttää edelleen. Kiva, kun sinäkin pidit siitä, en ihan sitten hakoteille mennyt!

 23. Marjukka
  25/04/2012 / 9:51 am

  Tuota pitääkin kokeilla, että antaa myyjän valita huulipuna, voi tulla iloinen yllätys! Valaiskaa minua tietämätöntä, mikä on BB-voide??

 24. Marjukka
  25/04/2012 / 9:52 am

  Tänään sitä varovaisesti laittelin juonteisiin ja silmän sisänurkkiin, hyvältä näytti!

 25. Anonyymi
  25/04/2012 / 10:59 am

  BB-voiteen väitetään peittävän, kosteuttavan, häivyttävän, heleyttävän ja suojaavan. Eihän se toki mikään taikavoide ole, mutta hiukan väriä saaneelle naamalle ihan kiva. En laita alle erikseen kosteusvoidetta, ja jonkin verran tuo BB tasoittaa ihoni väriä, ja eniten tykkään sen antamasta "heleydestä". Ei se meikkivoidetta korvaa, mutta on kiva kesäajan sävyttävä kosteusvoide. -Sanna

 26. kirsi
  28/04/2012 / 6:42 pm

  Olen koukussa Biothermin Aquasource-sarjaan. Löysin sen kosmetiikkamyyjän avustuksella, kun atopiani oli oikein pahana. Erehdyin tänä talvena "käymään vieraissa" saatuani muutamia voiteita testattavaksi. Pakko oli tunnustaa virhe = ostin taas Aquasource-voiteen. Siipalle juuri hehkutin, että tuntuu kuin iho kiittäisi.Olen myös tehnyt loistavia huulipuna ja rajauskynähankintoja avuliaan kosmetiikkamyyjän opastuksella. Lentokentän myyjätär suositteli Sensain suihkutettavaa kasvovettä. Ihanaa!

Vastaa