Lahjakassi

…jonka sain Evita-lehdestä, oli tosi mieluinen. Pääsen kokeilemaan Biothermin ja Acon tuotteita: Biothermilta Age Fitness-voide ja käsivoide, Acolta kosteuttava naamio ja No7:lta Beauty Serum. Kosteutusta ihoni kyllä kaipaakin talven jälkeen. Kiva kokeilla uusia juttuja, olen itse tosi laiska ostamaan kosmetiikkaa. Lisäksi sain SATC II-dvd:n ja lehtilahjakortin.

Pääsiäisloma tulee enemmän kuin kohdalleen. Alkaa kieltämättä kevätväsymys painaa. Pyhät aion vain olla ja toivottavasti ulkoilla, jos tämä flunssanpoikanen asettuu. Blogikin lepäilee pääsiäisen yli. Varmasti jokainen bloggaaja tarvitsee välillä pienen luovan tauon. Lisäksi on ihan hyvä pitää breikki tietokoneesta, sähköposteista ja joo, internetistäkin. Facebookista olen irroittautunut kokonaan jo aikapäiviä, kun jostain syystä tietsikkani junnaa ja junnaa Fb:n avaamista.

Eli mitään mullistavaa ei pääsiäislomalla täällä tapahdu!

Lomaa odotellessa…

Share:

6 Comments

 1. Sara
  04/04/2012 / 12:46 pm

  Ihana lahja! Minä tykkään kovasti Acon sarjasta. Sarjan vartalovoide nimeltään Rich care body lotion on aivan loistavaa. Täälläkin odotellaan kovasti pääsiäislomaa. Tänään pakotan itseni kahvakuulatunnille, mutta sen jälkeen aion keskittyä hyvään kirjaan, vuokraleffoihin ja oleiluun. On ihanaa, kun saan talon itselleni vähäksi aikaa. Suunnitelmissani on käydä läpi kaikki vaatteeni, kenkäni ja asusteeni ja heittää pois/myydä kaikki sellainen, jota en ole käyttänyt parin viime vuoden aikana. Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä, Marjukka! Toivottavasti saat taltutettua flunssanpoikasesi.

 2. Marjukka
  04/04/2012 / 5:00 pm

  Kuulostaa niin hyvältä, ettei tosikaan. Mitäs aiot katsoa? Inventaario vaatekaappiin on paitsi hyödyllistä, myös hauskaa! Rentoa pääsiäistä sinulle, Sara!

 3. Sara
  04/04/2012 / 5:30 pm

  Kiitos. Ajattelin katsoa Piiat-leffan. Pidin nimittäin kovasti kirjasta.

 4. Maati
  04/04/2012 / 6:05 pm

  Onpa hieno lahja! Uusia ihonhoitomerkkejä täytyis kokeilla, mulla tuppaa aina olemaan noita samoja.

 5. Marjukka
  04/04/2012 / 6:48 pm

  Niin minäkin pidin, ja leffakin on hyvä. : )

 6. Marjukka
  04/04/2012 / 6:49 pm

  Niin mullakin, ostan aina niitä samoja…

Vastaa