Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.4.2012

Lukijalahja

Täytyy tunnustaa - olen vähän heikkona lukijalahjoihin, tai tilaajalahjoihin, miten sen nyt haluaa sanoa. Tilauksien mukana on tullut kaikkea pientä kivaa. Pari kertaa olen tilannut lehden saadakseni Mariskoolin tai vastaavan.

Tilasin uudistuneesta Evitasta kolmen numeron tilauksen, ja lahjana sain helmet. Tähän lahjaan en oikeastaan kiinnittänyt tilatessani mitään huomiota, mutta olipa kiva yllätys, kun sain kuvan NoraNorwayn helminauhan. Korussa on kiva magneettilukko.

Koru on minulle vähän pitkä, joten ajattelin kiikuttaa sen huomenna lyhennytettäväksi. Katsotaanpa, millainen siitä tulee!

Fiilistelin vähäsen kauniilla helmikuvilla:Tällä viikolla asupostaukset ovat jääneet, sillä olen ollut tosi kiireinen. Huomenna on työpäivä, ja vedän ison konsertin. Illalla on tarkoitus lähteä siipan kanssa sitä juhlistamaan. Sunnuntaina treenaan karonkan lauluja säestäjäni kanssa, mutta toivottavasti ehdin kuvaamaan iltapuvun. Ystäväni lupasi sen minulle huomiseksi, jännää!

Ihanaa viikonlopun alkua, minä ahkeroin vielä huomenna!

8 kommenttia:

 1. Mullekin on tulossa tuo sama koru ;-)

  Ihanaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis, isot helmet! Oikein rentoa viikonloppua sinullekin! : )

   Poista
 2. Tuntuu olevan kiirusta sinulla. Mutta kuulostaa mukavalta sellaiselta! Haaveilen juuri, että olisipa mukava kuulla lauluasi ja lauluääntäsi :) Itse en osaa laulaa tippaakaan, ja ihan kauhea lauluääni. Musiikista ja tanssista (disko sellaisesta) tykkään kovasti! Sain jopa kerran ala-asteella viitosen laulusta. Eikö olekin aika julmaa opettajalta, mitä mieltä olet? Se kokemus lannisti minun lauluintoni loppuelämäksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi julmaa, olen ihan samaa mieltä. Se oli sitä aikaa, kun laulusta annettiin numero. Enää ei sellaista harrasteta, sillä äänet kehittyvät nuorilla eri tahtiin ja äänenmurros sotkee tarkkakorvaisintakin poikaa.

   Konsertin jälkeen on mahtava olo, kun oppilaat ovat esiintyneet (huomenna 150 lasta eri kokoonpanoissa), mutta koska kärsin esiintymisjännityksestä, ennen sitä on ihan kauheaa... Tuollainen karonkka-keikka sen sijaan ei jännitä yhtään.

   Poista
 3. Tsemppiä huomiselle! :) T-R

  VastaaPoista
 4. Onnea konserttiin! Helmet on oikein tyylikkäät.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.