Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

21.4.2012

Päivän asu 21.4.2012

Tänä lauantaina olin töissä: teimme sisään yhden syyslomapäivän. Olen luvannut itselleni, etten työjuttujani tänne blogiin kirjoita, mutta kerrottakoon nyt sen verran, että vedin teemallisen yleisökonsertin, jossa esiintyi 150 meidän koulun lasta ja nuorta eri kokoonpanoissa. Olen tehnyt tätä konserttia pari kuukautta, ja tähän se huipentui. Olen lievästi sanottuna tööt...mutta onnellinen.

Koska tiesin, että tunnin aikana hikoan ihan hirveästi ja liikun kuin kärppä, varustus oli sen mukainen: H&M:n farkut, Conssit ja Massimo Duttin silkkipaita, päällä Filipan neule, joka lensi nurkkaan heti alkuunsa.

Tiedättekö, nyt on sellainen olo, että sanon itselleni: hyvä minä! : )

Saimme illaksi kyläilykutsun ystäviltämme, joten iltaa istumaan mennään tänään! Tiedossa siis hyvää ruokaa ihanassa seurassa, hyviä keskusteluita, naurua ja mukavaa oloa.

Iltapuku valmistui, mutta unohdin sen töihin, joten kuvailu jää ensi viikkoon...

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille!

17 kommenttia:

 1. Onpa kiva koulupäiväidea. Minulle lauantain koulupäivät tai veso-päivät ovat yleensä yhtä myrkkyä.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut siitä, että rankka päivä on ohi!! Meilläkin oli tällä viikolla musaluokkien konsertti, siinä oli musaluokkien opettajilla valtava työrupeama! Huh. Respect! :D

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä rankan päivän jälkeen! Kiva kun saitte kyläilykutsun, niin ei tarvitse alkaa laittaa ruokaa =) Niin vaikka sinä taidat tykätä siitä puuhasta toisin kuin allekirjoittanut, hih!
  Mutta taas niin nättinä ja pirtsakkana. Ja kiva idea yhdistää Conssit siistimmän yläosan kanssa, tulee kivaa vastakohtaa ja rentoutta asuun. Taidanpa kopsata joskus, vaikkei consseja olekaan, mutta vastaavilla!

  Ihanaa lauantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Conssit tuntuvat sopivan vaikka minkä kanssa, tuovat rentoutta asuun kuin asuun. Mukavaa sunnuntaita sinne!

   Poista
 4. Oi kun kiva asu! Ja toi konjakin varinen Bayswater piste i:n paalle! Hyva!

  Mukavaa iltaa ystavien parissa!
  Tibs

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää! Miten kaikki sun vaatteet näyttää siltä, että ne olisi kaivettu suoraan paketista? Nuo kengätkin hohtavat valkoisuuttaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät olivat itse asiassa eka kertaa jalassa, joten ne ainakin hohtavat toistaiseksi!

   Poista
 6. Et näytä yhtään rasittuneelta! Meillä on kans aina harrastettu musiikkia jossain muodossa, se on niin ihanaa! Oispa mahtava kuulla sinun joskus laulavan! Onko sulla mitään levytyksiä, YouTube tms?

  VastaaPoista
 7. Hattua nostan, sillä tiedän omastakin kokemuksesta, minkä valtavan työmäärän olet tehnyt. Itsekin olin ekassa työpaikassani musaopena ja silloin teimme äikänopen kanssa reilun puolen tunnin musiikkinäytelmän, jonka hän ohjasi ja minä hoidin orkesterin, solistien ja kuoron kanssa musapuolen. Hauskinta taisi olla, kun koulumme rehtori esitti reksiä :). Olen myös ollut paljon mukana useammassa luokanopemieheni säveltämässä ja kirjoittamassa musiikkinäytelmässä, lähinnä tekemässä tanssiesitykset, koska se on enemmän meikeläisen kuin hänen alaansa. Hurjasti sitä aina jännittää oppilaitten puolesta, mutta ihana on katsoa sitä silmien loistoa ja lasten riemua, kun he onnistuvat ja niitä ylpeitä vanhempia. Se, jos mikä palkitsee!

  Kiva, että teillä oli kiva ilta, niin saa sitten toivuttua kunnolla. Asuun en osaa sen kummempaa kommentoida, kuin että hyvin käytännölliseltä vaikutti. Itselläni oli aina esityksissä hame tai mekko ja pikkukengät, sama linja tuntuu olevan meidänkin koulun naismusaopeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se iso rutistus, mutta kyllähän lopputulos oli upea ja oppilaat mahtavia! Asun pitää nimenomaan olla käytännöllinen, sen verran tulee liikuttua ja muuta, että korot eivät sovi lavalle. Muistatko sä mua Jkl:n ajoilta?

   Poista
  2. Tuollainen vaatii opelta tosi paljon, toivottavasti muut kollegat auttavat käytännön järjestelyissä, ettei nekin kaadu sinun päälle.
   Sitä en muista, ollaanko me ikinä varsinaisesti tavattu, mutta onhan meillä muutama yhteinen ystävä kuten kummipoikani äiti, joka on ollut samassa koulussa kanssasi yläasteella ja eräs toinenkin :)

   Poista
  3. Niinpä tosiaan! ; )Hehheh... Kyllä kollegat auttavat, mulla on mahtavat työkaverit.

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.