Cos Helsinkiin!

Uusi Elle tuli tänään, ja heti, kun lehden aukaisin, silmiin osui juttu Cosin rantautumisesta Suomeen. Cos avaa liikkeen Helsingin Kämp Galleriassa toukokuun lopussa. Tätä on odotettu, minäkin myöhäisherännäisenä Cosin suhteen iloitsen uutisesta kovasti!

Muitakin tuttua liikkeitä muuttaa uusiin tiloihin. Näitä uutisia on aina kiva lukea! Linnun blogista luin Laduréen avanneen ovensa Tukholmassa. Pariisissa kävin ko. konditoriassa, mutta macaron-leivokset ostin muualta. (En muuten ole kovin suuri macaron-fani, mutta pakkaukset ovat aivan ihania… Ja onhan siellä muutakin hyvää tarjolla.)

Mitä muita merkkejä toivoisitte Suomeen?

Jee, tämä viikko on hieman kevyempi torstaivapaan ansiosta! Toivon hyvää ilmaa, sillä pihatyöt jäivät kesken eilen! Huhkin pihalla istutusten kimpussa ja illalla vielä kävin lenkillä. Aamulla kellon soidessa tuntui siltä kuin olisi herännyt aamuyöstä – niin jäivät unet kesken!

Mukavaa maanantaita!

Share:

8 Comments

 1. Rilla
  14/05/2012 / 5:48 pm

  Kivakiva!! Mulle kelpaisi myös esim Massimo Dutti. Saas nähdä. Lisäksi mua jaksaa ihmetyttää, ettei Zaralla ole verkkokauppaa Suomeen.Hyvältä kuulostavat myös nuo sinisen sävyt. Täytyypäs käydä lehtihyllyn kautta kaupassa :)COSilta tarttui mukaan mm juurikin tuota sinistä!

 2. Hanna
  14/05/2012 / 6:16 pm

  Kiva kun tulee uusia liikkeitä 🙂 Ainakin Massimo Duttia kaipailisin.

 3. Marjukka
  14/05/2012 / 7:01 pm

  Niin minullekin, edes vaikka verkkokauppana. Tiffany voisi olla myös kiva.

 4. Marjukka
  14/05/2012 / 7:02 pm

  Se olisi minunkin toiveeni…:)

 5. ania
  15/05/2012 / 8:58 am

  Massimo Duttia kai aika moni meistä toivoisi Suomeen. Ei hyvältä näytä: Kauppalehti OPTIOssa nro 9 on iso artikkeli ZARAsta, joka tuli vuonna 2001 Stockmannin hoitoon franchising-sopimuksella. ZARAhan kuuluu Inditexiin, johon kuuluvat myös mm. Bershka (lähin Tallinnassa) ja Massimo Dutti. Kiinteistöyhtiö Citycon (omistaa suurimmat kauppakeskukset Suomessa) on kertonut, että sen tiloissa aloittaisi vuoteen 2016 mennessä Massimo Dutti, mutta Stockmannin tavarataloryhmän johtaja Maisa Romanainen pitää sitä hyvin epätodennäköisenä. Romanaisen mukaan eivät he eikä kukaan muukaan ole tuomassa Massimoa Suomeen. Vähän tilastotietoa tammikuulta 2012: ZARAlla on myymälöitä 1631 ja Massimo Duttilla vain 573. Joten ainakin toistaiseksi meillä on hyvä syy käydä Tukholmassa shoppailemassa.COSin vanhana ystävänä toivotan myymälän tervetulleeksi Suomeen. Käyn Kämpissä kuitenkin vähän useammin kuin Tukholmassa 😉

 6. Marjukka
  15/05/2012 / 12:29 pm

  Kiitos näistä tiedoista, Ania! Toivotaan, että MD aloittaisi ainakin nettikaupan Suomeen. Laittelin sinne joku aika sitten s-postia ja kysäisin, aikovatko he jossain vaiheessa avata nettikaupan Suomeen. Sain vastaukseksi luettelon maista, joihin MD toimittaa. Hmm, ei ihan sitä mitä kysyin!

 7. ania
  15/05/2012 / 2:24 pm

  Ehkä postiisi vastannut henkilö ei vaan tiennyt (tai ei halunnut sanoa "ettei koskaan"), mutta halusi kuitenkin vastata sinulle jotain.Vastasin joku viikko sitten Stockan asiakaskyselyn kohtaan, missä tiedusteltiin "mitä naisten vaatteitten tuotemerkkejä toivoisit Stockmannille", että Massimo Duttin! En kauheasti jaksa uskoa, että pieni toiveeni toteutettaisiin, mutta tietävät nyt ainakin, mitä minä toivon 🙂

 8. Marjukka
  16/05/2012 / 6:30 am

  Niin voi olla, suomalainen vaan haluaa suoria vastauksia… ; )Jos vaikka Stockmann repäisisi MD:n suhteen?

Vastaa