Hempeitä värejä Cosilta

En olisi vielä vuosi sitten uskonut, että katselen ihastellen Cosin verkkokaupan tuotteita, mutta niin vain nykyään teen. Kokosin toivelistaan lempikappaleitani, ja hups – siitä tuli aika pitkä lista!

Aluksi vierasti Cosin vaatteiden muotoja, ne ovat väljiä ja pyöreitä, ja minä koen omakseni hieman slimmimmät linjat. Lomavaatteina kesämallisto olisi soma, ei purista, eikä kiristä.

Nettikauppa on täynnä ihania vaalean keltaisia, nudea, kyyhkyn- ja helmenharmaita, valkoisia: vaaleita, ilmavia sävyjä kaikenkaikkiaan. Olisi ihana täyttää lomagarderobinsa näillä ja matkustaa liihottelemaan jollekin Välimeren saarelle… No hei, minähän matkustan muutaman viikon päästä, mutta viimeaikaisen kenkähulluuden jälkeen en liihottele kuin viime kesän vetimissä…

Kollaaseissa joitakin poimintoja toivelistaltani:

 Keltaiset shortsit ovat somat, ja niihin on helppo yhdistää shifonkia, silkkiä tai ohutta puuvillaa.

 Keltainen mekko on suosikkini, olisi lämpimiin kesäiltoihin kevyiden sandaalien seuraksi mitä sopivin. Valkoinen mekko menisi taas flip-flopien kanssa kivasti.

 Nupukkikengät ovat kivat, shortsien kaveriksi rentoa yläosaa ja simppeli kaulakoru.

 Aina rennot chinot, nupukkikengät ja väljiä neuleita. Pikku paidan juju on selän rusetissa.

 Hame oli jo lähes loppuunmyyty. Harmaa neule on suosikkini neuletarjonnasta.

Vaalea harmaa ja keltainen sopivat niin ihanasti yhteen, siihen vähän vaaleaa kamelia… Kaunista!

Käykäähän kurkistamassa, mitä pidätte Cosin kesämallistosta?

Share:

6 Comments

 1. Rilla
  11/05/2012 / 7:22 pm

  Minäkin yllätyin todella positiivisesti COSista Tukholman visiitilläni. Tiesin tuon nettikauppamahdollisuuden aiemminkin, mutta oli jäänyt samoissa ajatuksissa vähän vähemmälle. Ja mitä tein. Ostin sieltä muutamat paidat ja ihanaisen nuden värisen clutchin. Tykästyin kovasti. Sun kokoelmasi myös miellyttävät silmää, täytyypä tutkia tuo verkkokauppakin!

 2. Anonyymi
  11/05/2012 / 7:47 pm

  Todella ihania värisävyjä, koskakohan se Kämpin myymälä avautuu? Tietääkö kukaan, vai pitääkö vielä tilata verkkokaupasta näitä ihanuuksia..

 3. Mapsin muotia
  12/05/2012 / 5:34 am

  Oi, tämä onkin ihan uusi tuttavuus minulle! Ehkä – kuten sanoit – nuo väljät ja pyöreät muodot eivät ihan ole ainakaan minulle sitä ominta juttua, mutta sivuilta löytyi tosi paljon kivoja vähän "slimmimpiäkin" vaatteita! Yllätyin positiivisesti, kiitos vinkistä!

 4. Marjukka
  12/05/2012 / 7:48 am

  Verkkokaupan valikoimat ovat mielestäni oikein hyvät, noh, wish lististäni päätellen. Koska H&M:n koot ovat oikein passeleita, luulisin COSinkin olevan. Kivoja ostoksia varmasti teit, näemmekö niitä blogissasi? : )

 5. Marjukka
  12/05/2012 / 7:49 am

  Ei mitään tietoa, siitähän on ollut puhe jo aika kauan…

 6. Marjukka
  12/05/2012 / 7:49 am

  Olepa hyvä, on kiva löytää uusia juttuja, ja ihmetellä sitten, että miksi en ole tätä aikaisemmin huomannut!

Vastaa