Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10.5.2012

Lukunautinto

Sain loppuun aivan mainion romaanin: ranskalaisen Katherine Pancolin Krokotiilin keltaiset silmät. Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi hyvien romaanien ystäville!

Kirjan päähenkilö Josephinéssa oli jotain hyvin samanlaista kuin tv:ssä pyörivässä Mildred Pierce-sarjassa: vaatimaton nainen, jonka mies pettää ja lähtee, sekä kaksi tytärtä, joista esikoinen on vähän vaativampi tapaus. Lisäksi läpi kirjan seurataan muutamaa muuta henkilöä, mutta selvää on, että tarinan pääossassa ovat naiset!

Juoni tempaa mukaansa, ihmiset elävät kirjan sivuilla niin, ettei malttaisi laskea kirjaa kädestään! Tämä on saatavana myös pokkarina: oikein mainio kirja lomalukemiseksi.
Kesä lähestyy - mitä kirjoja suosittelisit meille kaikille lomalukemiseksi, tai muuten vain?

Ps. Äiti, saat tämän heti lainaksi, kun nähdään!

20 kommenttia:

 1. Jee kiitos vinkistä, lähden ihan kohta lämpimään lomailemaan ja rantsukirjoja tarvitaan kasapäin. :D

  Itse ihastuin muutama vuosi sitten Victoria Hislopin Island-kirjaan, oltiin aurinkoa palvomassa samassa paikassa josta kirja kertoo. Nythän se on just käännetty mutta alkuperäisenä tykkään itse lukea jos vain mahdollista (siis tarkoittaa ruotsalaisia ja englantilaisia kirjoja!;)) Tarina on sydäntäsärkevän kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä! Lukeminen rantsulla on ihanaa, voi vaan relata ja antaa ajan kulua! Oi, hyvät tarinat ovat niin tervetulleita arkeen! Hyvää matkaa sinulle!

   Poista
 2. Lomalukemiseksi sopii ehdottomasti irlantilainen CHICK LIT (modernin naisen elämän ongelmia humoristisesti ja kevyesti). Sitä tarjoaa esim. Cathy Kellyn romaanit. Päähenkilöinä aina eri-ikäisiä naisia, joiden elämät kietoutuvat jotenkin toisiinsa. Toinen chick lit -kuningatar on Marian Keyes. Helppoa luettavaa alkuperäiskielellä, mutta molempien tuotanto on käännetty myös suomeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään myös näiden molempien kirjoista, ja päälle vielä Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarja! Keysin kirjat ovat mainiota, älykästä viihdettä. Samaan litaniaan vielä Maeve Binchyn kirjat.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä eli täytyypä tutustua myös Kinsellan ja Binchyn kirjoihin.

   Poista
  3. Kinsellat ja muut "älykkäästi ja terävästi" naisen elämää - mainosten perusteella - kuvaavat amerikkalaiset ovat minun makuuni aivan liian kevyitä. En saa mitään tarttumapintaa niin pinnalliseen. Vaikka tv:stä voin katsella Täydellisten naisten tai Good Wifen kaltaista hömppää, vaadin kirjoilta enemmän. - Annika

   Poista
  4. Annika, ymmärrän pointtisi. Se on vähän niin kuin mä kuuntelisin simppeliä iskelmää, ei vaan nappaa... (Kaikki kunnia iskelmille, niissäkin on hyviä.)

   Poista
 3. Pirjo Rissasen romaanit, päähenkilöinä naisia erilaisia! =)

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kiitti kirjavinkistä! Taitaa olla heinäkuun lomalukemisena! Minun lomalukemistani on jo monta vuotta olleet Reijo Mäen Vares-kirjat, sopivan kevyttä ja hauskaa lukemista ja tuttuja kulmia mutta nyt voisin tehdä "poikkeuksen" ja aloittaa lomani ehdottamallasi kirjalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Varekset ovat minulle tuntemattomia. : )

   Poista
 5. Kiitos vinkistä! Käyn heti tänään katsomassa tuota kaupasta. Ensi viikolla istun sopivasti junassa ja on aikaa lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä on aikaa, ei ole häiriötekijöitä!

   Poista
 6. Itsekin tykkäsin ko. kirjasta. Oletkos huomannut, että samalta kirjailijalta on juuri ilmestynyt suomeksi "Kilpikonnien hidas valssi"?

  VastaaPoista
 7. Hei ja kiitos lukuvinkistä. Laitan heti tuon kirjan tilaukseen. Luin vinkistäsi kirjan Pysy Luonani Aina. Se OLI koskettava, ja erilainen mutta hyvä kirja. Uskon että tämäkin on.
  Sain juuri loppuun Karin Ehrnroothin kirjan Vinoon Kasvanut Tyttö. Suosittelen. En melkein pystynyt lukemaan loppuun asti, todella koskettava kirja. /Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut paljon tuosta Karin Ehrnrootin kirjasta, miten järkky se on. Tämä on varmasti viihteellisempi kuin edellinen. Ole luonani aina oli niin hyvä... Mutta tämäkin on tietty makuasia, kiva kun tykkäsit!

   Poista
 8. Ah, vallan mielenkiintoinen. Pitää varmaan napata mukaan kirjakaupasta, kunhan saan nykyluku-urakkaa vähän pois alta.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.