Mitä tekisi mieli matkalta…

Mallorcan-reissuun ystävättäreni kanssa on reilu viikko aikaa, ja kohta pitää alkaa miettiä pakkaamisia. Minä olen sellainen pakkaaja, joka jo viikkoa ennen raahaa matkalaukun esille, alkaa miettiä asukokonaisuuksia päiville ja yrittää selvitä mahdollisimman vähällä. Ennen joulua en jaksanut miettiä asuja tarkemmin, ja mukaan lipsui aika paljon ylimääräistä.

Olen tällä saarella viettänyt paljon aikaa ja käynyt varmasti kaikki sen nähtävyydet läpi lännestä itään ja etelästä pohjoiseen, just name it. Nyt olisi tarkoitus vain rentoilla, lukea, ottaa aurinkoa ja shoppailla. Niin ja istuskella kahviloissa! Sitä puhuimme ystäväni kanssa, kahviloissa istuminen on ohjelmanumero yksi! Ja syöminen.

Muistan Palman aika hyvin, vaikka edellisestä matkasta on jo kahdeksan vuotta. Espanjalaiskaupunkien tavoin siellä on Plaza Mayor, pyöreä ”tori”, josta kadut lähtevät vähän joka suuntaan. Kahviloita ja ravintoloita on vaikka millä mitalla.

Mutta shoppailuun! Haluaisin löytää parit kengät, ja löytöjen tekeminen edullisesti on ihan mahdollista. Jos viitsimme aurinkolavereiltamme vaivautua, puoli tuntia Palmasta on Festival Park, outlet-alue, josta voi hyvin tehdä tosi edullisia löytöjä. Massimo Dutteja Palmasta löytyy kolme. Ja sitten on tietenkin El Corte Ingles-tavaratalo.

Tämän tapaisia juttuja yritän etsiä:

 • Espadrillot: kesän ehdoton must. Nämä ovat Spartoon valikoimista, mutta espisten löytäminen ei tule olemaan ongelma.
 • Farkkuja: jos vain jaksaisi sovittaa…
 • ”Siistit” sandaalit”, kuvan ovat MD:sta.

 • Kivat kiilakantasandaalit
 • Loafereita, kahdet Gran Canarialta hankitut ovat jo parhaat päivänsä nähneet.
 • Voiko korkkareita olla liikaa? Kuvan kengät kaikki MD:sta, ihastuin kovasti tähän nude-mustaan pariin.
 • Valkoinen bleiseri tai pieni jakku, joka sopisi hyvin farkkujen ja minkä tahansa näiden kenkien kanssa. ; ) Katsotaan, mitä eteen tulee, ja sehän on Murphyn laki, että kun oikein etsii, ei taatusti löydä mitään.

En kyllä missään nimessä pety, vaikka en mitään toivomiani löytäisikään, sillä vain niin ihanaa on aloittaa loma reissulla!

Avasin muuten pyöräilykauden! Oli ihana ajaa tuomentuoksuisessa, lämpimässä kesäillassa. Varsin kova tuuli maantieajossa ei haitannut, kun nojautui ihan matalaksi triathlonsarvien päälle ja rullasi kevyellä menemään. Ihan rapakunnossa en taida olla, kun tunti meni aika kevyesti. Tästä se lähtee!

Lämpöistä tiistai-iltaa!

Share:

12 Comments

 1. Milla
  22/05/2012 / 6:24 pm

  Aika herkkuja kenkiä.Kesäkenkiä tämäkin kaipailee.Ja voi, El Corte Inglés, kumpa pääsisi ostoksille.Siellä on vaikka mitä ja lastenvaatteet ihan toista maata kun täällä.Jos vaikka alkusyksyllä pääsisi pienen loman tekemään..

 2. Marjukka
  22/05/2012 / 7:26 pm

  Niinpä, nyt tuntuu olevan toinen toistaan kivempia kenkiä tarjolla! Toivottavasti pääset reissuun alkusyksyllä, kyllähän se on aina mukavaa.

 3. Tiina
  23/05/2012 / 5:46 am

  Siniset espadrillot, tosi kivat! Nude-musta korkkarit, niin stylish! Ja matkalle haluttaisiin täälläkin. Ainoastaan tällä hetkellä tiedossa matka Oulun nurkille : ) Mut hei, siitäkin voi nauttia. Ihanan aurinkoista keskiviikkoa!

 4. Marjukka
  23/05/2012 / 8:04 am

  Voi, pienetkin reissut irtauttavat arjesta! Aurinkoa sinnekin!

 5. Jaana M.
  23/05/2012 / 9:14 am

  Hei!Löysin blogisi jokin aikaa sitten ja nykyään käyn täällä joka viikko. Blogiasi on kiva käydä lukemasssa. Kirjoitat kivasti. Aika hauskaa, meidän perhe on myös lähdössä Mallorcalle ensi viikon loppupuolella 🙂

 6. Anonyymi
  23/05/2012 / 11:24 am

  Kivoja kenkiä 🙂 Meidänkin perhe on lähdössä Mallorcalle kevätjuhlan jälkeen. Loma taitaa mennä ihan lasten ehdoilla, mutta pieni haave on Palmasta ja/tai Festival Parkista kytemässä takaraivossa… Ollaan muuten käyty kaksi kertaa FP:ssa. Eka kerran -07 ja tokan kerran -09, ja paikka oli tyhjentynyt kovasti laman vuoksi. Toivottavasti siellä on taas enemmän kivoja liikkeitä auki. Ihanaa ja rentouttavaa matkaa sinulle! Ystävän kanssa kahviloissa istuskelu ja shoppailu kuulostaa niiiiin mukavalta… 🙂 -Sanna

 7. Anonyymi
  23/05/2012 / 3:29 pm

  Ihanaa matkaa! meidänkin perhe matkustaa ensi viikon lopulla mallorcalle 🙂 Ei millään malttaisi odottaa…pitäisi täälläkin aloitella pakkailut vähitellen. mitä muuta ostoskeskusta voisit suositella kuin tuota outlet-paikkaa?-Kiki-

 8. Marjukka
  23/05/2012 / 3:45 pm

  Hei Jaana, kiva, kun luet tätä! : )Hih, sittenhän sitä ollaan samaa matkaa menossa. Lämpötilat ovat olleet nyt aivan ihanteelliset, tänään näyttäisi olevan +25c.

 9. Marjukka
  23/05/2012 / 3:46 pm

  Mä kävin 2005, silloin se oli suht koht uusi paikka. Palmakin kelpaa mainiosti! Mukavaa reissua teillekin!

 10. Marjukka
  23/05/2012 / 3:47 pm

  Palma on kyllä monipuolinen, siellä on kivoja pikkuliikkeitä ja isompiakin ketjuja. Hei kiva, siellä sitten ollaan Välimeren auringon alla kohta puoliin!

 11. Madeleine
  25/05/2012 / 5:25 pm

  Nuo MD:n valkoiset matalat sandaalit on ihanat! Juuri tuollaiset haluaisin kesäksi! Ja oikein ihanaa matkaa!! 🙂

 12. Marjukka
  25/05/2012 / 7:22 pm

  Kiitti, kyllä odotan! Ja shoppailuakin odotan innolla!

Vastaa