Nectarinen varastomyynti

Mukavaa perjantaita kaikille! Tänään oli tarkoitus napata päivän asu-kuva, mutta olen niin allergioiden väsyttämä ja turvottama, että parempi jättää kuvaamatta tällainen naama. Kävin työterveydessä hakemassa vähän vahvempaa rohtoa, ja kiihkeästi odottelen koivun kukinnan loppua. Muutenkin tuntuu, että kevätväsymys vaivaa nyt oikein olan takaa. Neljän viikon päästä kuitenkin olen kohta lomalainen, mutta sitä ennen on vielä loppurutistus töissä. Yritän kuitenkin ottaa tänään kahvakuulaa esiin, jos se vaikka piristäisi! Tuon liikunnan kanssa on ollut vähän viime aikoina hiljaisempaa.

Huomenna olisi taas tarkoitus mennä metsästämään ulkoilupukua. Saapa nähdä, joudunko palaamaan tuloksetta reissultani.

Sähköpostiini oli kuitenkin tullut odottamani ilouutinen: Nectarinen varastomyynti! Kannattaa käydä katsomassa, itse yritän ehtiä heti maanantaina.

Sohvanpohja vai liikunta…? No yritetään ainakin jälkimmäistä!

Maanantaista lauantaihin!

Maanantaina alkaa taas hurjat hulinat! Mikäli et heti ehdi mukaan, ei hätää, varastomyynti on tällä kertaa monen toivomuksesta auki koko viikon, vielä lauantainakin. Valikoimissa laatutuotteita edellisistä sesongeista. Täydennämme valikoimaa lisää viikon aikana, joten kannattaa poiketa vaikka useampanakin päivänä.

VAATEHUONEESTA voit löytää herkullisia paitoja, ihania silkkitunikoita, kevyitä trikoita, mekkoja arkeen ja juhlaan. Runsas valikoima housuja, farkkuja ja chinoja. Hellevaatteita kesää kaipaaville!
Kevätkaduille linjakkaita trenssejä, jakkuja ja bikertakkeja.
Asusteitakin on monenlaisia: upeita nahkalaukkuja, vöitä ja koruja.
KENKÄHUONEEN valikoimissa laadukkaita kävelykenkiä, tyylikkäitä avokkaita ja kevätsaappaita. Rennonpaan menoon paljon loafereita, tennareita ja iloisen raidallisia purjehduskenkiä. Paljaisiin jalkoihin ihania sandaaleja sekä punospohjaisia espadrillostyyppisiä sandaaleja!
Tervetuloa penkomaan ja yllättymään iloisesti!
Terveisin,
Nectarinen tytöt

Share:

8 Comments

 1. Marita
  04/05/2012 / 4:13 pm

  Blogissani on sinulle jotain:)

 2. Marjukka
  04/05/2012 / 4:53 pm

  Käynpä kurkkaamassa!

 3. Anonyymi
  04/05/2012 / 5:12 pm

  Jääkiekkoa ja allergian siedätyshoito. Harkinnan arvoista:)

 4. Anonyymi
  04/05/2012 / 6:05 pm

  Houkuttelevaa, mutta vaaterahat säästettävä kesään. Kuukausi alennusmyyntiaikaan Italiassa saattaa aiheuttaa paineita. :)- Travellover / Annika

 5. Marjukka
  04/05/2012 / 7:15 pm

  Juu jääkiekko ei nappaa yhtään…

 6. Marjukka
  04/05/2012 / 7:15 pm

  Positiivisia sellaisia!

 7. Maati
  05/05/2012 / 1:39 pm

  Voi harmi,täällä ainakin on sateista (ja koleaa) mikä puhdistaa ilmaa. Koita kestää ja toivotaan, että pian on siitepölykausi mennyt!

 8. Marjukka
  05/05/2012 / 2:55 pm

  Sain tänään uudet ja vähän tujummat lääkkeet, jospa auttaisivat.: )

Vastaa