Päivän asu 5.5.2012

Tänään vietimme päivän shoppaillen kaikkea tarvittavaa: lahjoja, ruokaa, tunkki, lannoitetta, silkinpesuainetta, tummaa väriainetta (yritämme värjätä pellavaverhot) ja urheiluvaatteita mm. tarttui mukaan.

Löysin kauan kaipaamani tuulipuvun, tai kauniimmin sanottuna ulkoilupuvun, ja vuoden 1998 malli saa siirtyä puutarhavaatteksi. Oli jo aikakin! Teen uudesta puvusta erillisen postauksen, sillä sen verran erilaista on ostaa nykyään ulkoilupuku kuin neljätoista vuotta sitten!

Aamu oli kolea, joten villapaita alla ja nahkapusakka päällä olivat hyvä yhdistelmä. Päivän rasitus tointui päiväunilla (ihanaa), ja nyt ajattelin siivota vaatekaappeja sekä tehdä inventaarion meikkilaatikkoon.

Mutta näissä kamppeissa mentiin, Onlyn farkut, Ajattaren vanha rotsi, Etceteran huivi, Lexingtonin villis ja Zaran buutsit. Vielä en tarkene pikkukengillä ulkoilla.

Gigantin pihalla sai ilmaiset mehut ja makkarat ja sisältä uuden Olivian – jee- ei mennyt hukkaan sekään reissu!

Aurinkoista lauantai-iltaa!

Share:

8 Comments

 1. Helena
  05/05/2012 / 3:06 pm

  Todella kiva ja nuorekas asu! Nuo ruskeat sävyt pukevat sinua niin hyvin. Tykkään noista farkuista, tuollaiset western -tyyliset taskut ja lahkeet. Monipuolisia ostoksia teitte, rupes ihan hymyilyttämään :))

 2. Marjukka
  05/05/2012 / 3:53 pm

  Kiitti, minussa asuu pieni lehmityttö, on buutsit ja nytkin meillä kantri raikaa (Lady Antebellum)… Katselin COSin kesävalikoimia, ja siellä oli ihania keltaisia juttuja. Nyt maistuis tilkka väriä!

 3. Tuuli
  05/05/2012 / 7:30 pm

  Ihana tuo nahkarotsi! Mä sain ilmaista sapuskaa katsastuskonttorilla tänään, siellä oli tarjolla makkaraa ja ranskalaisia. Täysin yllätyksenä tuli moinen, kun kakkosauto oli pakko käydä leimauttamassa ennen kuin menee umpeen, joten valitsin ainoan lauantaisin auki olevan aseman. Ja sain "ilmaisen" ja superterveellisen lounaan samalla 😉

 4. Mapsin muotia
  06/05/2012 / 6:22 am

  Teillhän on ollut oikein perinteinen shoppailukierros – jokaielle jotain =)Kiva tuo ruskea rotsi!! Nahka van paranee vanhetessaan ainakin minun mielestäni. Tuo takkisi näyttää juuri niin mukavalta kuin nahkatakin pitääkin, omalta! Ärsyttävää kun nämä kelit ei ollenkaan lämpene, edelleen vaan pitää kulkea tuhdeissa vaatteissa. Mutta onneksi ainakin nyt täällä paistaa aurinko !!

 5. Anonyymi
  06/05/2012 / 7:17 am

  Kyllä toi konjakin ruskea sävy sopii sinulle todella mallikkaasti. Ihana toi nahkarotsi. Ja olet taas niin pirtsakan näköinen.Voi kun noi ilmat lämpenisivät, niin pääsisi toden teolla pihahommiin käsiksi. Tällä hetkellä pihamme on yhtä soraa. Siis nollasta aloitetaan pihan suunnittelu.-jaana-

 6. Marjukka
  06/05/2012 / 7:27 am

  Hih, hauskaa! Oli kiva seurata, miten ihmiset ilahtuivat ilmaisesta makkarasta ja mehusta. Kaikki olivat niin hyvällä tuulella.

 7. Marjukka
  06/05/2012 / 7:29 am

  Kyllä tosiaan oli! Samaa mieltä, nahka paranee vanhetessan ja tulee sopivan rustiikiksi. Kelit ei juuri ensi viikollakaan lämpene… Meillä ajettiin eka kerran nurmikko viime vuonna 8.5.!!

 8. Marjukka
  06/05/2012 / 7:30 am

  Teillä ei sitten tekemistä tule puuttumaan! Oletko miettinyt yhtään mitä haluaisit? Nyt toivotaan hyviä ilmoja, että pihahommat pääsisivät toden teolla käyntiin. : )

Vastaa