Uusia meikkejä

Huhtikuisessa meikkipostauksessani esittelin toisen puolen uusista meikkihankinnoistani. Minähän olen hivenen laiska kosmetiikkaan ja meikkeihin tutustuja, mutta hyvin tuoteuskollinen silloin kun pidän jostain.

Ihan uusi kokeilu oli Lancomen Rouge in Love-puna, josta tuli näyte jonkin lehden sisällä. Kuva ei ihan anna oikeutta sävylle, se on hivenen korallisempi kuin mitä kuva antaa ymmärtää. Minusta kirkas puna on siitä hankala, että sitä pitää tarkistaa aika ajoin onko se pysynyt siistinä Tämä kuitenkin kesti huulilla hyvin.

Isadoran matta-paletin luomiväreissä on hyvin pigmenttiä, ja ne kestävät aikuisella iholla todella hyvin. Eikä hinta päätä huimaa: tämä paletti maksoi 23€. Isadoran poskipuna on korallinen.

Uutena kokeiluna pääsi mukaan Isadoran kulmakynä. Ajattelin sen kestävän hyvin, koska luomiväritkin kestävät. Oikeassa oli, väri pysyy erinomaisesti. Toisessa päässä on kynä, toisessa harja. Uusi on myös Lancomen Hypnose Doll Eyes. Tätä olen lukenut kovasti blogeissa kehuttavan. Varmasti se sai minun sangen vaatimattomista ripisistäni parhaat mahdolliset. Pääasia, että se pysyy hyvin eikä varise, eikä moitteen sanaa tarvitse kirjoittaa tästä tuotteesta.

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista?

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Share:

15 Comments

 1. Tibs
  02/05/2012 / 10:38 am

  Esittelin kanssa huhtikuun lopulla blogissani uutta todella punaista huulipunaani! Enimmakseen sain kehuja mutta jotenkin olen kovin arka kayttamaan ko varia. Varsinkin kun olen tottunut varittomiin huulikiiltoihin.Oletko itse jo kayttanyt uutta huulipunaasi? Millaisen vastaanoton olet saanut?

 2. Mrs J.
  02/05/2012 / 11:05 am

  Minäkin ostin juuri tuon Lancomen Rouge in Love-punan ja tykkään siitä todella paljon. On mukavan kevyt ja pysyy. Ehkä vähän liiankin hyvin, nimittäin aamulla oli vielä jämät huulilla, kun en ollut pessyt tarpeeksi huolellisesti kasvoja :-).

 3. Riina
  02/05/2012 / 11:28 am

  Kivoja ostoksia olet tehnyt. Ei ole noista tuotteista kokemuksia, mutta tuo kulmakynä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Aiempaan meikkipostaukseesi pitikin jättää kommenttia, mutta kaikessa kiireessä en ole ehtinyt. Minulta löytyy se sama Guerlainin meikkivoide. Hankin sen viime syksynä ennen syntymäpäiviä ja myös synttärimeikkini pohja tehtiin sillä. Todella hyvä tuote, mutta ehkä liian raskan iholleni. Nyt olenkin tykästynyt todella paljon Diorskinin Nude voiteeseen. Se on sopivan kevyt iholleni ja varsin peittävä. Viime postaukseesi liittyen minulta löytyy myös sama YSL valokynä ja sitä olenkin tainut joskus jo hehkuttaa blogissani. :)Mukavaa viikon jatkoa hehkeälle Marjukalle! 🙂

 4. Trina
  02/05/2012 / 11:49 am

  Oi, tästä sain monta hyvää ideaa hankintalistalle! Itselläni tuo ripsari odottaa käyttöönottoa, vanhan loputtua ja kehuja olen minäkin vain siitä kuullut:). Katsotaan kuinka käy!Kivaa viikkoa Marjukka!

 5. Marjukka
  02/05/2012 / 1:24 pm

  Olen käyttänyt pari kertaa. En ole saanut minkäänlaista palautetta, mutta itsekseni tuumin punan näyttävän paremmalta sitten kun kasvot ovat saaneet vähän väriä. Viihdyn kyllä paremmin vähemmän räväköissä sävyissä minäkin.

 6. Marjukka
  02/05/2012 / 1:25 pm

  Heh, huomasin ihan saman, to-del-la pysyvää. Koostumus on juuri sellainen kuin sanot: kevyt ja pysyvä.

 7. Marjukka
  02/05/2012 / 1:27 pm

  Voisin kuvitella, että Parure onkin sinulle liian raskas ja peittävä, vaikka se kevyt onkin. Diorskin-tuotteet ovat ihan loistavia, minullahan on edelleen myös Forever-meikkivoide käytössä.

 8. Marjukka
  02/05/2012 / 1:28 pm

  Muista blogeista minäkin sen ripsari-idean nappasin. Isadoran tuotteita suosittelen ilomielin myös kenelle vain!

 9. Mapsin muotia
  02/05/2012 / 3:55 pm

  Tuota huulipunaa minäkin himoitsen! Onko kovin kuiva laatu?Ripsari on mulla ollut käytössä. Ihan ok arkiripsari, erottelee nätisti muttei kovin tuuheuttava. Niin ja pysyy hyvin!Sitä valokynän käyttöä pitäis harjoitella…huomasin, että YSL:n kynästä on tulossa "juhlaversio". Jos vaikka siihen satsais mikäli tulee kiva kamppis =)Mukavia kokeiluja uusien meikkien parissa!

 10. Marjukka
  02/05/2012 / 5:54 pm

  Ei ollenkaan, en itsekään pidä kuivista punista, olin tähän tosi tyytyväinen. Valokynä tosiaan vaatii vähän harjoittelua, lähinnä että sitä muistaa käyttää.

 11. Mapsin muotia
  02/05/2012 / 8:18 pm

  Kiitos, hyvä tietää! Vähän kun saa väriä kasvoille, näyttää tuo kirkas huulipunakin tosi kauniilta!

 12. Dahlia
  03/05/2012 / 3:46 am

  Isadoran luomiväreistä on täällä kokemusta ja tyytyväinen ole siihen palettiin ollut, jonka ostin aikanaan. Valitettavasti se oli vaan niitä paletteja, joista käytin kolmea väriä kahden muun jäädessä liki käyttämättömiksi. Muutoin ei pahaa sanaa ole noista sanottavana kyllä. Tuo matta paletti näyttää kyllä sellaiselta, että kaikille sävyille olisi käyttöä 🙂

 13. Marjukka
  03/05/2012 / 3:29 pm

  Sama täällä, Isadoran paletteja on jo kolmas menossa ja vain hyvää sanottavaa! Suosittelen kyllä tätä ruskeaa, mainiot perusvärit.

 14. Marjukka
  03/05/2012 / 3:29 pm

  Kipaisen katsomaan, kiitos!

Vastaa