Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

20.6.2012

Andy McCoyn taidenäyttelyssä

Vietin eilen todella hauskan iltapäivän mainostoimisto Huvilassa, jossa oli meneillään Andy McCoyn taidenäyttely. Bloggaaja Business Woman (joka on vielä tauolla) kysyi, haluaisinko lähteä hänen kaverikseen katsomaan näyttelyä, ja tottakai halusin! Mukaan liittyi myös BW:n sisar.

Näyttelyä esitteli meille mainostoimiston osakas ja creative director Heli Ylivaara. Hän kertoi mielenkiintoisia tarinoita taulujen synnystä, mutta tarkoitus oli myös itse löytää yksityiskohtia ( - Andy ei itse ollut kuulemma kovin halukas kertomaan liian yksityiskohtaisesti taulujen taustoista). Meillä neljällä naisella riitti kovasti juttua Andyn tauluista, joissa oli paljon katsottavaa.
 Kuka löytää Mike Monroen oikeanpuoleiseta taulusta?
                                              Minä selvisin kutakuinkin kuivana Huvilaan...
 Angela-vaimo
 Andy on kiinnostunut uskonnosta ja lukenut paljon teologisia kirjoja. Arvasimme heti, ketä tämä hahmo esitti.
Huvila oli tosi kotoisa paikka! 

Business Woman kuvaili myös Andyn tauluja, taustalla Huvilan työntekijöitä Helin kanssa.
 Marilyn...
 ...ja Kiss...
Tämä taulu oli mennyt heti, ja taulun henkilöhän on kitarataituri Jimi Hendrix.
  Tässä kantrilaulaja Willie Nelson ja vaimo Wanda.

Meillä synkkasi välittömästi BW:n kanssa - hän on luonnossa yhtä kaunis kuin kuvissa, ja valtavan hauska, fiksu ja eloisa ihminen. BW lähetti kaikille paljon terveisiä, ja lupasi palata blogimaailmaan -toivottavasti pian!Andy McCoyn näyttely matkaa seuraavaksi Amerikkaan ja Japaniin. Ja suurkiitos vielä BW:lle ja Helille aivan valtavan mukavasta iltapäivästä!

14 kommenttia:

 1. Teuvon kuvat kävi täällä ja toivottaa oikein hyvää juhannusta täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukavaa juhannusta sinne Noormarkkuun.:)

   Poista
 2. Voih! Ihana iltapäivä teillä ollut kaikenkaikkiaan! Kiva kuulla myös BW:stä blogisi kautta. Olen jo niin kaipaillut häntä, joten kiva kuulla, että paluu kuitenkin odotettavissa =)
  Jänniä nuo taulut, ottaisin kyllä itselleni vaikka värimaailma aika räiskyvä onkin.
  Ja ihana bleiska sulla taas!

  VastaaPoista
 3. Oi, teillähän on ollut mukavaa. Jännää varmasti tavata blogikollegoita! Näistä sinun kuvistasi paljastui minusta hieman erinäköinen ja erioloinen BW, kuin hänen omista kuvistaan. Tarkempi, vieläkin kauniimpi ja ilmeikkäämpi. No, näin lähikuvia hänestä en olekaan aiemmin nähnyt. Kasvoista paljastuu myöskin tuo mitä kirjoitit, varmasti hauska, iloinen, ehkäpä herkkäkin persoonallisuus. Todella kiva, kun sait luvan laittaa näitä kuvia tänne. Ja terveisiä BW:lle minultakin :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä kiva tavata, ja kuten totesimme, olimme jo ikään kuin tutut! En tiedä, mitä BW tuumaa näistä kuvista, mutta minusta hänen kuvansa onnistuivat hyvin! : )

  VastaaPoista
 5. Hei vaan kaikki ihanaiset blogituttuni!! Meillä oli tosiaan Marjukan kanssa erittäin mielenkiintoinen iltapäivä! Vaikka tapasimme ensimmäistä kertaa, niin tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme jo hyvinkin pitkään;)
  Harmi, että emme päässeet tutustumaan taiteilija-Andyyn, jonka itseasiassa oli tarkoitus olla Huvilalla. Marjukka; Minä itseasiassa ostin yhden teoksen.. Lupaan esitellä sen myöhemmin kesällä omassa blogissani;)
  Vaikea arvioida omia kuvia.. Näytän niissä ihan.. itseltäni;) Olen yleensä aina se, joka on "suunapäänä" ja nauran paljon.. Näissä kuvissa näkyy ehkä totisempi puoli;)
  Terveiset kaikille ja oikein ihanaa kesää! Minä aloitan loman viikon kuluttua ja katsotaan, jos vaikka loman aikana palaan takaisin linjoille.
  Business Woman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tosiaan oli harmi, ettemme tavanneet taiteilijaa itseään. ; )Jännä nähdä, minkä teoksen hankit!

   Poista
 6. Viihdyttävä juttu teillä on ollut! Jos Andy ei vielä ihan Rembrandt ole, niin väriä ja menoa noissa töissä riittää. Hauska nähdä myös BW, tai siis...BW:n kuva pitkästä aikaa, paljon terveisiä myös hänelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin, että mitähän sanoisit Andyn taiteesta! Katsottavaa ja paljon Andyn elämää kuvaavia yksityiskohtia niissä kyllä riitti.

   Poista
 7. Hei Marjukka! Olen lukenut blogiasi säännöllisesti, mutta nyt rohkenen kommentoida ensimmäistä kertaa. Olipa hienoa nähdä ja kuulla BW:stä pitkästä aikaa! Tiedän hänet työn kautta ja voin sanoa, että kun kerran hänet tapaa, ei häntä voi unohtaa. Hän on varsinainen ideakone, energiapakkaus ja uskomaton persoona. Työelämässäkin hänellä on paljon ihailijota, koska hän on sekä kaunis, tyylikäs että erittäin fiksu. Toivottavasti terveiset menee perille!
  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anu, kiva kun kommentoit tänne! Toivottavasti terveiset menevät perille tätä kautta!

   Poista
 8. Hauska nähdä Andyn taidetta. Joskus kävin itse katsomassa Kata Kärkkäisen näyttelyä ja yllätyin positiivisesti. - Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, mitä hänen taulujaan (Katariinan siis) olen nähnyt, niin sama reaktio oli. Monilahjakas hänkin. : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.