Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

15.6.2012

Kesäfiilis

Meillä on nyt vieraita, mutta kipaisin laittamaan kuvan eilisestä asusta. On todellakin kesäfiilis, kun aurinko paistaa ja on lämmin - ja pakastin täynnä jäätelöä, nam! Olen siivonnut kieli vyön alla koko viikon, mutta nyt on puhdasta ja pihakin kunnossa, voi relata viikonlopun hyvillä mielin.

Istumakuvasta hämärästi huomaa, että oikea nilkkani on siteessä. Onnistuin venäyttämään sen viikko sitten, kun juoksin rantavedessä... Luulin jo, että pääsin säikähdyksellä, mutta yöllä nilkka alkoi turvota, ja perjantai sitten onnuttiin. Nyt se on parempi jo, mutta vielä vähän sitä tuen. Toivottavasti ensi viikolla pääsen aloittamaan kunnon treenauksen jo, mieli halajaa liikuntaan!!

Vaatteet Zara, punainen vyö Massimo Duttin, tennarit Conversen, aurinkolasit Fendin ja valkoinen laukku Rizzosta.
Kivaa perjantaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi, toivottavasti tulet nilkkasi kanssa pian terveeksi! Olet taas niin nättinä ja mulle kyllä todellinen inspiraation lähde, kiitos siitä! Olen sinun johdollasi ihan hullaantunut nyt konjakin väriin, ja sitä Helsingistäkin tällä viikolla shoppailin.
  Jep, tuo liikunta on minullakin nyt suunnitelmissa. Pääsykokeet saatiin taputeltua valmiiksi, nyt on aika laittaa itsensä kuntoon ja nauttia ihanista ulkoilukeleistä =)
  Aurinkoista ja jäätelönmakuista viikonloppua Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, nyt odotellaan sitten pääsykokeiden tuloksia! Jäätelöä on tullut taas syötyä urakalla...

   Poista
 2. Toivotaan että nilkka ei vaivaa sinua pitkään. Oikein kiva asu sinulla ja nuo valkoiset Converset näyttää hyvältä. Olen lukenut lomapostauksesi, vaikka kommentoiminen on jäänyt. Ihania kuvia olet meille jakanut matkastasi. Mukavaa sunnuntaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Riina, ei se mitään, kommentoiminen on minullakin ollut vähän tauolla. Teillähän on nyt isot säpinät, joten ei ihme, että ei jouda kommentoimaan!

   Poista
 3. Converset niin kuuluu kesään, vihdoin omistan ne itsekin. :) Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ja kepeitä askelia sinulle uusissa tennareissa! : )

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.