Pikku ranskatar

Mitä- Johny Depp ja Vanessa Paradis ovat eronneet! Luulin heidän todella olevan kestävässä suhteessa, mutta nyt Johnylla on jo uusi, 26-vuotias heila. Taidan olla vähän jäljessä asioista, sillä heillä on mennyt kuulemma tosi huonosti jo vuoden päivät.

Pikkuruinen Vanessa on Ranskatar isolla ärrällä. Kaikki, mitä tämä laulava, näyttelevä, mallintöitä tekevä nelikymppinen laittaa päälleen, on niin chíc! Google-haulla tarjottiin tulosta ”Vanessa Paradis teeth”, iso väli etuhampaissa on hänen tavaramerkkinsä. Minusta Vanessa on hurmaava, olisi Johny miettinyt toisen kerran… Minusta ranskattaret ovat persoonallisia. Ajatellaanpa vaikka Ines de la Fressangea, Charlotte Gainsbourgia, Juliette Binochea tai Béatrice Dallea… Upeita naisia kaikki tyynni.

 

 

Muistatteko tämän mainoksen vuodelta 1991? (kuva Jean-Paul Goude)

Hyvää juhannuspäivää kaikille!

Share:

9 Comments

 1. Marita
  23/06/2012 / 1:22 pm

  Kumpa joku mies kertoisi vastauksen siihen, miksi niin monet 40-50 vuotiaat miehet vaihtavat nuorempaan. Ennen luulin, että kyse on naisen vanhenemisesta, mutta nyt on useita esimerkkejä siitä, että tältä ei välty kauneinkaan nainen maailmassa. Ns jokaisen miehen unelmanainen kohtaa tämän saman niin kuin tavallinenkin nainen. Surullista:(.

 2. Marjukka
  23/06/2012 / 3:05 pm

  Niin, miksiköhän näin käy? Tai vaikka nainen olisi kuinka upea (Halle Berry, prinsessa Madeleine), mies voi pettää.

 3. Lennu
  23/06/2012 / 3:17 pm

  Minusta se liittyy enemmän miehen vanhenimiseen:) Hoksataan, että kohtahan täsä on vanaha ukko ja se tekkee "kipeää".Nuorempi nainen ikäänkuin nuorentaa miehen julkisivua.Ja mitä tuohon pettämiseen tulee senkin syitä ovat juuri se minuuden pönkittäminen"kelpaanko,tms."Nämä on korvien välissä olevia juttuja, niillä ole mitään tekemistä ulkonäön kanssa.Harvemmin on kyse esim. puhtaasti seksistä.

 4. Marjukka
  23/06/2012 / 6:21 pm

  Niin, ajatellaas vaikka Hugh Hefneriä, jolla misuja piisaa… ; )

 5. Lennu
  23/06/2012 / 6:26 pm

  Niinpä,kokonainen kartano täynnä:DDMukavaa lauantai-iltaa!

 6. Rilla
  24/06/2012 / 4:16 pm

  Mihin maailmassa enää voi uskoa, kun nämäkin eroaa 🙂 ?? Eivaan, oikeasti. Aina jaksaa ihmetellä…Vanessa on upea. Muistan jo teininä ihailleeni häntä suunnattomasti. (Joe le Taxi…) Ja mun esikoisella on ihan identtinen rako hampaiden välissä ja hän vaalii tuota! Hammaslääkäri oli ehdottanut sen laittamista umpeen ja tyttö oli suorastaan järkyttynyt ajatuksesta 😉

 7. Marjukka
  24/06/2012 / 5:37 pm

  Mahtavaa, että tyttösi pitää persoonallisen vaon hampaissaan! Niinkuin Vanessa tai Madonna… Voi, Vanessa on minustakin niiiin persoonallinen, mäkin muistan Joe le Taxin. : )

 8. Dahlia
  25/06/2012 / 5:47 am

  Luin itse tuosta samasta ja olin kovin hämmentynyt, toisaalta olin kovin pettynyt kun all time suosikkinäyttelijälläni olikin joku toinen nainen. Siinä murskattiin taas lapsuuden ja teineyden haaveet 😀

 9. Marjukka
  25/06/2012 / 10:43 am

  Niinpä, itsekin olin pettynyt… Tuollaisilla supertähdillä taitaa olla vaikeaa pitää liittonsa kasassa.

Vastaa