Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

29.7.2012

Sand Tropez by Essie

En ole kynsien himolakkaaja. Pidän talvisin kynnet lyhyinä, mutta kesäisin on kiva vähän leikkiä väreillä. Löysin Cittarin Essie-hyllystä tämä kitinvätisen lakan. Minua viehätti sen ei mikään-väri. Väri on tosiaankin kuin kittiä tai jo makunsa menettänyt salmiakkipurkkaa. Mattalakoilla lakkaaminen on mielestäni taitolaji sinänsä, ja aika kieli keskellä suuta sain lakatakin.

Periaatteessa pidän vaaleista lakoista enemmän kuin tummista. Tummaa laitan vain talvella juhlalakaksi.

Miten sitä ikinä voi lakkahyllyllä tyytyä vain yhteen! Ongelma on sama kuin karkkikaupassa! Niinkuin varmasti tiedättekin, Essie on kyllä niin helppo levitettävä - varsinkin tällaiselle harjaantumattomallekin, että varmasti ostan ko.lakkaa jatkossakin. Varsinkin hennot pinkit ja nudet jäivät kutkuttamaan...


Monet palailevat huomenna lomilta töihin - tsemppiä!

14 kommenttia:

 1. Muakin miellyttaa just nyt tollanen 'ei oikein minkaan' varinen lakka! Yleensa tykkaan tulipunaisesta ja oranssiin vivahtavasta, mutta perjantaina lakkautin Opin aavistuksen beigeen vivahtavalla mattalakalla ja tykkaan kovin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opi on toinen hyvä lakkamerkki! Mäkin pidän oranssisista, no lämpimistä sävyistä yleensä, mut tää on kylmäsävyinen. : )

   Poista
 2. Olen jäänyt ihan koukkuun essiehin... :D Multa löytyy sitä tosi monen värisinä - lähinnä kuitenkin vain räikeinä väreinä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hinta-laatusuhde tosiaan! Kiva nyt jatkossa kun menee ruokaostoksille, siellä se essie-hylly nököttää arkipäivän kiusana... ; )

   Poista
 3. Ihana lakka :)
  Mulla löytyy tässsmälleen samainen itseltänikin :D Jaan myös filosofiasi kynsien suhteen muutenkin. Melko töppösillä mennään, viihdyn niissä parhaiten. Huh, toista oli 10 vuotta sitten!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauskaa, sama väri! Hih, onko sulla ollut pitkät kynnet? Mulla ovat tätäkin lyhyemmät, ja pakko taas lyhentää parin viikon päästä, kun työt alkavat.

   Poista
 4. Hauska sattuma, sillä itse kuolasin juuri tänään noita lakkoja. On kiva kuulla, että lakkaus onnistui niillä hyvin. Kiitos myös tsempistä meille töihin palaaville!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Varsinainen houkutus kyllä... Perässä tullaan, työmoodi hiipii mieleen täälläkin pikkuhiljaa.

   Poista
 5. Kannattaa kokeilla samasta hyllystä myös Essien Rapid Dry-päällyslakkaa. SeKIN on hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa menin hakemaan just päällyslakkaa, ja ostin sekä värillisen lakan että sen päällys-. Hyvä tuote totta tosiaan!

   Poista
 6. Itsellä on kyseiseltä merkiltä muutama lakka ja hyviä ovat! :)
  Tällä hetkellä etsin perusruskeaa tummaa kynsilakkaa, mutta en ole mistään vielä haluamaani löytänyt. Aika kiiruulla olen aina ollut liikenteessä, mutta ainakin Essien ruskeat sävyt olivat joko liian punertavia tai liian harmahtavia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, ruskea näyttää varmasti ihanalta. Tiedän tunteen, kun joskus etsii täydellistä sävyä (missä tahansa) eikä löydä... Sitten se tupsahtaa eteen kun vähiten odottaa.

   Poista
 7. Sulla on tosi ihana blogi ja täällä on kiva käydä kylässä. Olen itsekin jo yli nelikymppinen ja vastaavia blogeja on tosi vaikea löytää. Onneksi eksyin tänne :)

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.