Takaisin kotona!

Terkut taas kotipuolesta kaikille! Kesän reissut on nyt reissattu, viimeisimpänä viikon sukulointikierros perhejuhlineen. Oli oikein kiva viikko, ja se huipentui ystävien kanssa eilen lauantaina Pori Jazzeilla. Näimme Aaron Nevillen ja Paul Ankan, joista jälkimmäinen oli iloinen yllätys. Petyin nimittäin hirvittävästi, kun Paloma Faith perui, ja lähdin matkaan sillä asenteella, että vietän vain hauskan päivän ystävien kanssa Mutta: loistavan itseironian, hyvän lavashown ja yleisön huomioimisen Paul Anka kyllä osasi. Ja se bändi, whoah!! Parasta antia konsertissa olivat Rock Swings-kappaleet, mm. Van Halenin Jump oli tosi hyvä swinginä.

Palailen nyt arkeen ja kotihommiin pikkuhiljaa, samoin bloggailuun. Olen tehnyt blogikirppikseni sivuja, joten toivottavasti saan lähipäivänä muutaman kohteen myyntiin. Mutta vielä on kesää jäljellä – tässä voi keksiä ex tempore vaikka mitä hauskaa!

Alla muutama kuva reissun päältä, viileältä, mutta aurinkoiselta päivältä:

Kiitos hirmuisesti, kun olette käyneet täällä kurkkimassa, ja pari uutta kirjautunutta lukijaakin on tullut! Kiva olla taas koneen äärellä. Ei pään nollaukseen tarvitse viikkoa kauempaa. Ei suorastaan vierotusoireita tullut, mutta tosi kiva on olla takaisin blogistaniassa.

Mitä teidän kesäänne kuuluu?

Share:

15 Comments

 1. Anonyymi
  22/07/2012 / 5:46 pm

  Kiva kun palasit bloggailemaan :). Töihin palailua huomisesta alkaen kuuluu tänne.-Marie-

 2. Rilla
  22/07/2012 / 6:04 pm

  Tervetuloa takaisin :)Täällä rimpuillaan vielä viimeinen viikko lomalla, yritetään ehtiä tekemään kaikkea parin viikon edestä ja toivotaan edes muutamaa aurinkoista päivää.

 3. Marjukka
  22/07/2012 / 7:10 pm

  Lomat on sitten siellä lusittu. Ehkä on helpompi mennä töihin, kun ilmat ovat vähän tällaiset viileät…?

 4. Marjukka
  22/07/2012 / 7:11 pm

  Kiitos, samaa täällä toivotaan!: )

 5. Marika
  22/07/2012 / 7:35 pm

  Täällä onkin jo odoteltu 😀 Jo kolmas työviikko loman jälkeistä elämää alkamassa.

 6. Anonyymi
  23/07/2012 / 6:20 am

  Täälläkin lomaa vielä jäljellä 2 viikkoa, ihanaa! :)Olen lukijasi alusta asti, kommentoinut en ole kovin tiheään.Nytpä ajattelin kirjoittaa mielessä jo kauan pyörineet mietteet. Toisin sanoen, olet ehdottomasti parhaita aikuisten naisten bloggareita. Osaat hienosti pysytellä ns. pinnallisella puolella kuitenkin siten että sydämensivistyksesi paistaa teksteistä vaivatta läpi. Kuvissa taas kasvoistasi suorastaan loistaa hyvä olo ja empaattisuus.Sinun opetuksessasi olevat oppilaat ovat onnekkaita, olen tätä kuullut kautta rantain. :)Nämä nousivat korostetusti mieleen kun on jotain sellaista ollut näkyvissä että vaikkapa asupostauksista liikkeelle lähteneet aikuiset naiset ovatkin siirtyneet yhtäkkiä kaikkien alojen asiantuntijoiksi ja lausuntoautomaateiksi. Sinun blogisi on koko ajan ollut tasaisen laadukas. Henkilökohtainen mutta kuitenkin hienotunteinen.Kiitos. 🙂 "Vakkari" tällä kertaa anonyymisti

 7. Marjukka
  23/07/2012 / 7:38 am

  : D Toivottavasti lomasi sujui mukavasti ja sait ladattua akkuja!

 8. Marjukka
  23/07/2012 / 7:42 am

  Nyt on vielä luvattu vähän parempia säitäkin loppuviikoksi, vihdoin… : )Olin ihan äimistynyt kommentistasi… Kiitos siitä. Taidat tietää "siviiliminäni", tule moikkaamaan, jos pyörit kulmilla ; )Kiva, jos pidät blogistani, se on mulle ollut yllättävän koukuttava harrastus, ja tosiaan olen rajannut sen tiukanpuoleisesti. Mulle se toimii, toivottavasti lukijoillekin. : )

 9. Marjukka
  23/07/2012 / 7:42 am

  Siis positiivisesti äimistynyt, luin sen moneen kertaan. : )

 10. Anonyymi
  23/07/2012 / 8:13 am

  Täälläkin aloitetaan viimeistä lomaviikkoa! Onneksi loppuviikoksi pitäisi poutaantua… Miten olet uuteen käsitellyt nämä kuvat? Hauskannäköisiä!! Terv ingrid

 11. minttu
  23/07/2012 / 8:45 am

  Mukavaa, kun palailet sorvin ääreen. Minulla on vielä lomia jäljellä kolmisen viikkoa. Olen aika paljon ollut kotosalla, meillä päin on ollut syksyinen kesä -ei yhtään rantapäivää. Tein kuitenkin alkukesästä matkan Turkkiin mieheni kanssa, joten olen onnekkaasti saanut kuitenkin valoa ja lämpöä talven varalle. Jossain pitäis vielä päästä käymään ja se jossain tuleekin siinä muodossa, että lähdemme muuttamaan tytärtä pois kotoa. Haikeaa ja vaikeaa minulle, mutta semmoistahan se on.Blogisi on minulle kivaa hengäshdystaukoa. Saan laiskana vaateostosten tekijänä hyviä vinkkejä. Olen pieni ja hoikka minäkin, pidän tyylistäsi. Minusta on erityisen mukavaa, kun lisäilet ruoka- ja matkakuvia muun oheen. Minusta kesän kaunein kuva sinusta on tämän kesän matkalta jossain katukahvilassa ulkomailla. Istut muistaakseni kahvikupin ääressä valkoinen toppi päällä, tilanne vaikuttaa spontaanilta. Se on tosi nuorekas ja vapautunut otos. Harvemman naisen blogia luen, yleensä tietopuolisia tai mielipideblogeja. Tämä omalla hienostuneella kepeydellä virkistää eri tavalla. Kiitokset sinulle ja ihanaa loppulomaa!

 12. Anonyymi
  23/07/2012 / 8:59 am

  En ole "kulmilta" vaan aika paljon kauempaa mutta hyvä kello kauas kuuluu… ;)"Vakkari"p.s. Onnellista loppulomaa meille molemmille! 😉

 13. Marjukka
  23/07/2012 / 9:13 am

  Voi kyllä niitä lämpimiä on odoteltu, jos nyt saisi edes pari päivää! Olen käsitellyt kuvia PhotoScapella, ilmaisohjelma. Sillä saa aika hauskaa jälkeä. Yleensä käytän Picasaa.

 14. Marjukka
  23/07/2012 / 9:15 am

  Voi sinua onnekasta, Turkissa varmasti hellettä riitti ja sai tankattua meille sitä niin tärkeää aurinkoenergiaa! Kiitos kauniista sanoistasi! Mikähän kuva se oli, nyt pitää selata noita vanhoja postauksia… Nautihan lomasta!

 15. Marjukka
  23/07/2012 / 9:16 am

  😀 Nautitaan joka loman hetkestä!

Vastaa