Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Filippa K:n mekon asustaminen

Eilisen mekkopostauksen kappaleista valitsin suosikkini, Filipan beigen mekon, ja leikittelin vähäsen sen asustamisella.

Tällaisessa haaveilustailauksessa voi leikkiä vähän kalliimmilla asusteilla, vai mitä? Värit ovat silti kopioitavissa vähän edullisemminkin!

Arkiasun huivi, koru ja laukku Mulberryn, saappaat Via Vain, sormus Alexander McQueen, takki Paul & Joe.

Juhlavamman asun bleiseri (eikö ole upea!!) Tiger of Sweden, korvikset Marc by Marc Jacobs, Mary Janet Guess ja clutch YSL.

Täältä löydät ne: .shop.tigerofsweden.com, net-a-porter.com, guess.com, mulberry.com, spartoo.com, ysl.com, paulandjoe.com

Valitettavasti olen edelleen kuumeessa, joten asukuvia tms. en voi tehdä. Mukavaa viikonloppua kaikille!

Share:

8 Comments

 1. Anonyymi
  elokuu 17, 2012 / 2:46 pm

  Hei Marjukka!Kiitos taas inspiraatiokuvista. Mekot olivat ihania.Malene Birgerillä on ¨mulle passeli neulemekko – hinta on vain kovin suolainen: yli 300 euroa. Ehkä alennusmyynnistä. Oletkos kurkkaillut Nanson mekkoja. Mm Katri N. on suunnitellut Nansolle mekkoja. Ajattelin mennä huomenna tutkimaan mitä kaupasta löytyy. Nanson mekko voisi olla hyvä opemekko. Filipat näyttivät olevan kovin lyhyitä, minulle ne tod. näk. olisivat tunikoita. Hyvää viikonloppua! t. Outi

 2. Marjukka
  elokuu 17, 2012 / 3:04 pm

  Vitsi, omin ihan unohtanut Nanson. Sieltä taatusti löytäisi opemekkoja! Filipan mekot ovatkin varmaan suunniteltu lyhyehköiksi, ainakin esittelykuvien perusteella. Menenkin heti kurkkaamaan Nansoa. Kiitti vinkistä!!!

 3. Anitta
  elokuu 17, 2012 / 3:17 pm

  Onpa kiva ja tyylikäs blogi sinulla! Heti jo yhden vinkin löysin vanhemmista kuvista. Sait uuden vakkarilukijan 🙂

  • Marjukka
   elokuu 17, 2012 / 5:23 pm

   Kiitos, kiva, kun luet tätä! ; )

 4. Sara
  elokuu 17, 2012 / 3:52 pm

  Kiitos kivoista inspiraatiokuvista. Niitä on todella mukava katsella ja saada uusia ideoita! Filippa K:n koltut (ainakin minun sovittamani) tuntuvat olevan suht lyhyitä. Muutoinkin tuntuu, että helmat sen kuin lyhenevät.

  • Marjukka
   elokuu 17, 2012 / 5:24 pm

   Huh, toivottavasti eivät. Trikoomekot, joita sovitin pari viikkoa sitten, olivat just polveen. Joo, syksyn uutuuden inspiroivat kovasti, mua hlökohtaisesti enemmän kuin kevät.

  • Sara
   elokuu 17, 2012 / 6:13 pm

   Luin vasta äsken, että olet kuumeessa. Toivottavasti kuumeesi laskisi jo!

  • Marjukka
   elokuu 18, 2012 / 8:24 am

   Kiitos, sitä minäkin toivon…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *