Hetki lehtien kanssa

Aah, kaksi lukematonta lehteä odottaa minua, uusin Gloria ja ihan upouusi Costume. Nappasin parin euron houkutusnumeron kaupasta mukaan ihan innoissani. Ehdin sitä vähän selaamaan, mutten varsinaisesti vielä mitään mielipidettä muodostamaan.

Gloriaa sen sijaan selasin sen verran, että Gantin mainoksesta sain mainion pukeutumisidean. Kaunis liivi valkoisen kauluspaidan kanssa näyttää niin raikkaalta, että päätin kaivaa esiin oman ”puvunliivini”, joka on kuusi vuotta vanha, liituraitainen Mexx-ostos. Siihen kuuluvat myös kivat city-shortsit, mutta olen pitänyt liiviä usein farkkujen kanssa. Missähän se on, en ole sitä pois laittanut…

Toinen Gant-kuva esitti sinistä kipparitakkia, jollaisen joku lukijani kertoi ostaneensa. Jos se on tuo kuvan takki, niin loisto-ostoksen on tehnyt. Takki on i h a n a.

Jossain toisessa lehdessä oli kuva viininpunaisista villakangashousuista, jotka olivat Hobbsin NW3 by Hobbs-malliston uutuuksia. Olen kurkkinut vähän väliä Hobbsin sivuja, josko ne olisivat jo saatavilla, mutta ei vielä. Costumen muotikuvan housut ovat vähän liian modernit makuuni, mutta väri on niin upea, ettei tosikaan.

On se vaan ihanaa inspiroitua syyssesongista vuosi toisensa jälkeen! InStyle sun muut ulkomaiset ovat vielä ostamatta, mutta viikonlopuksi aamukahville ne pitää viimeistään saada!

Joko olette käyneet kiinni syksyn muotinumeroihin? Entä Costumeen?

Share:

19 Comments

 1. Preferita
  22/08/2012 / 4:46 pm

  Hih, tätä varmistusta olen odottanutkin! Kaapissa on seissyt pitkään himmeäkukallinen herrainliivi. En ole sitä uskaltanut käyttää kun olen pelännyt että se on totaalisen "out". Sinun luvallasi voinkin nyt ottaa sen käyttöön!Costumen ostin minäkin tänään. Ja selasin myös nettisivut. Taas saatiin uusi porttaali:( Tutut tekijäthän sieltä takaa löytyivät. Vaikka ei minun kuulu ottaa tähän kantaa, koska lehti on tarkoitettu nuorille 18–29-vuotiaille.

 2. BagMiss
  22/08/2012 / 5:13 pm

  En ole vielä ehtinyt syksyn lehtiä selailemaan, InStylet ostan aina kaikki! 😀 Uusi tumma villakangastakki pitäisi löytää, mahdoton tehtävä… 🙁

 3. Sara
  22/08/2012 / 5:18 pm

  Minäkin näin Costumen mainoksen jossain. Tämä oli jännä sattuma, sillä juuri tänään iltapäivällä sitten katselin ruokakaupan lehtihyllyllä lehtiä. Lupasin itselleni, että perjantaina voin ostaa useamman lehden ja tutkailla niistä inspiraatiota syksyyn ja talveen viikonlopun aikana. Oletko ajatellut tilata Hobbsilta housut?

 4. Marjukka
  22/08/2012 / 5:35 pm

  Jospa Gant antoi meille luvan kaivaa se liivi kaapista. Minusta liivi on aivan ihana vaate! : )

 5. Marjukka
  22/08/2012 / 5:37 pm

  InStyle on minustakin paras, sieltä löytyy kivoja ja pidettäviä kokonaisuuksia! Onnea etsintään, toivotaan, että villakangstakin metsästys tuottaa tulosta!

 6. Marjukka
  22/08/2012 / 5:38 pm

  En tiedä, haluan nähdä ne nettikaupassa ainakin ja miettiä asiaa. Inspiraatiota tässä vähän tarvitsee, kun on vielä tällainen välikausi. : )

 7. Anonyymi
  22/08/2012 / 6:59 pm

  Mulle tuli olivia ja fit, eilen gloria 🙂 taidan olla vähän lehtikoukussa, terv. ingrid

 8. Mapsi
  22/08/2012 / 7:03 pm

  Minä kuuli radiosta uudesta Costume-lehdestä, ja kyllä se viikonlopuksi pitää ostaa. Tuo Gloria minulle tuleekin kotiin kannettuna, joku lyhyt pätkä ja voi vitsit katselin myös noita ihania Gantin juttuja.. samaten yksi aukeama oli aivan ihania Hilfigerin ratsastustyylisiä housuja, saappaita ja jakkuja. aivan upeita! Tänään piipahdin Hesassa Hilfigerin myymälässä ja vaatteet olivat just niin ihania, kuin lehdessäkin, jopa heppa oli ikkunaan laitettu näytille =)Instyle on mulle ihan uusi lehtituttavuus..siis en ole ennen lukenut. Pitääpä hankkia sekin viikonlopuksi.

 9. Tibs
  22/08/2012 / 7:14 pm

  Oi, pitaakin pyytaa etta joku Suomesta lahettaisi mulle ton Costumen! Mulle tuli eilen Fit-lehti!

 10. Satu
  23/08/2012 / 3:48 am

  Syysnumerot ovat täälläkin olleet tarkasta syynissä 🙂 Näin ensi silmäyksellä vilkaistuna odotin Costumelta vähän enemmän. Kovasti oli kuvia vaatteista ja tuli inspiraatiota, mutta sisällöllisesti jutut olivat minusta aika köyhiä. Mutta täytyy lukea vielä tarkemmin, aika nopea tuo ensi vilkaisu oli. Kotimaisista vannon Glorin nimeen, se on ollut jo vuosia suosikkini.

 11. Preferita
  23/08/2012 / 7:12 am

  Hei Marjukka (ja BagMiss myöskin)! Mikä InStylen edition on teidän mielestänne kaikkein paras? Britannian, Yhdysvaltojen, Ranskan, Espanjan vai Saksan? Ainakin Akateemisesta saa näitä kaikkia (ja varmaan vielä ainakin Venäjän), ja niissä on jokseenkin eri jutut. Kun ei millään kukkaro taivu kaikkiin, eikä kehtaa tarkkaan jokaista selatakaan ennen ostamista, olisi kiva kuulla, mikä sinun mielestäsi kannattaa mukaan napata. (Minä olen kallistumassa saksalaisen version kannalle, mutta saatan helposti vaihtaa mielipidettäni).

 12. Dahlia
  23/08/2012 / 10:34 am

  Costumea olen suunnitellut perjantaiksi ostavani, rentoutua työviikon jäljiltä. Syysnumerot ovat ahkerassa luennassa jo täällä, niin reseptien kuin vaatteidenkin osalta kaipaan inspiraatiota 🙂

 13. Marjukka
  23/08/2012 / 12:34 pm

  Haha, tutulta kuulostaa…: )

 14. Marjukka
  23/08/2012 / 12:36 pm

  Mitäh, nyt äkkiä InStylen hankintaan! Se ei ole ihan niin high fashion kuin esim Vogue, vaan ihan tosi kivoja vinkkejä! Ääks, mä en ole vielä ehtinyt katsastaa Hilfigerin syysuutuuksia, voipi olla, että kukkaro kiittää siitä… : )

 15. Marjukka
  23/08/2012 / 12:37 pm

  Fit on loistava lehti, minusta parempi kuin Kunto Plus.

 16. Marjukka
  23/08/2012 / 12:38 pm

  Tyylijutut olivat kivoja, mutta tosiaan muuten aika vähän luettavaa. Olen myös Gloria-uskollinen, ja nykyään tosi tyytyväinen, ettei lehdessä ole enää sitä jokakesäistä golf-numeroa… ; )

 17. Marjukka
  23/08/2012 / 12:40 pm

  Mä kävin just kaupassa ja pakkohan se oli ottaa britti-Harpers ja InStyle kärryyn… Voi, syysnumerot ovat ihan parhaita!!

 18. Marjukka
  23/08/2012 / 12:54 pm

  Mä olen lukenut vain britti ja USAn versoita, ihan satunnaisesti Espanjan. Brittilehtiä luen siksi, että monet kaupat toimittavat Suomeen. Saksan numeroa ei myydä meidän Cittarissa…. ; )Joten brittien Bazaarin, Voguen, InStylen lehdet päätyvät mun kärryyni! Saksaa ymmärrän, mutten niin sujuvasti kuin engelskaa, joten kielitaidon ylläpitäminen on varmaan myös yksi syy. Luen kyllä lehdet kannesta kanteen, haastatteluineen.

 19. Anonyymi
  23/08/2012 / 4:59 pm

  Hassua, ihan samaan Gantin liiviin törmäsivät minunkin silmäni. Tykkään. Onneksi kaapista löytyy muutama vuosi sitten ostamani herrainliivi. Costume pitää varmaan ostaa kokeeksi. In-stylen jenkkiversiosta tykkään enemmän, on jotenkin monimuolisempi minusta. Muiden maiden versioita en ole kokeillut.Gloriakin tuli. Taidan säästää sen viikonlopuksi. Mihinköhän se Samu Sykkö sieltä lähti? Tykkäsin kun se oli päätoimittajana.-Marie-

Vastaa