I love your blog, too

Sain Korundilta tämän tunnustuksen, kiitos kovasti! Olin kovasti otettu! Tunnustusta pitänee jakaa eteenpäin, ja ellei Private Blend ole vielä saanut tätä, niin ole hyvä, M! Miesnäkökulma on tosi kivaa vaihtelua täällä blogistaniassa.

Takana on nyt ensimmäinen kokonainen työviikko. Huh, olipa varsinainen cold turkey, mutta selvisin! Syksyni ja alkutalveni tulevat olemaan todella kiireisiä. Vähän mietityttää, miten blogi tässä mukana pysyy, mutta enpä nyt siitä stressaamaan ala.

Huomenna alkaa syyskuu, ja minusta se on kieltämättä mukavaa! Omissa puissa kypsyvät omput ja luumut, ja ensi kertaa myös päärynät!! En edes tiennyt, että meillä on päärynäpuu, mutta kyllä vain, päärynöitä ne ”omituisen muotoiset omenat” ovat. Odotan myös kirpeitä ja kuulaita syysaamuja ja lenkkejä pimenevissä illoissa. Ihailen viljapeltoja, ja innostun, kun näen puimurin pellolla. Moni hömppäsarja on jo alkanut telkkarista, joten viihdettä myöhäisiltoihin on luvassa. Luen parhaillaan myös hyvää romaania, jonka esittelen jossain välissä teillekin. Olen myös aloittanut taas kuntoilun, jotta pää pysyy kasassa arjen kiireissä. Tuntuuko teistäkin siltä, että jos ei saa raitista ilmaa mielellään lähes joka päivä, alkaa pipo kiristää aika äkkiä?

Kävin tänään lemppariputiikissani Nectarinessakin haistelemassa syysuutuuksia, ja voi, mitä kaikkea kaunista syysuutta siellä oli. Villaneulefriikki se siellä juoksi rekiltä toiselle silittelemässä neuleita ja muita ihanuuksia. Huomenna kuvia sieltä.

Nyt kuitenkin, mehevien päikkäreiden jälkeen, vetäydyn sohvalle ojolleen. Eiköhän totaalinen päännollaus ole sallittu näin perjantai-illan kunniaksi! Nautitaan!

Share:

7 Comments

 1. minttu
  31/08/2012 / 6:41 pm

  Hei, kivalta kuulostaa. Soppeli kiire pitää kiinni elämässä. Olet musiikki-ihmisiä, kysnynkin mielipidettäsi.. Olen saanut tutulta tarjouksen pianosta Fazer Karelia vm 72 + penkki päälle.. taitaa olla pyökkiä.. hintapyyntö 550 euroa, miltä kuulostaa. Jos seissy pitkään, pysyneekö vireessä virityksen jälkeen. Puhkun syysintoa ja aloitan harrastuksen, josta olen pitkään haaveillut. Olen ihan vähän soittanut aikaisemmin, joten tiedän vähän mihin ryhdyn ja mitä oppiminen vaatii. Se on hyvää dementian ehkäisyä, eikös ja "vanhanakin" kuulemma oppii soittamista, vaikka muut kyvyt alkavatkin hapristua?!Kauniita kuvia ja mukavia tunnelmia blogissasi, toivottavasti kiire ei vie sinulta kaikkia voimia.

 2. M
  31/08/2012 / 7:17 pm

  Kiitos muistamisesta 🙂 Se ilahdutti! Vaikka en nyt tiedä poikkeavatko postaukset niin kovasti naisbloggareiden vastaavista… ;)Ja oi miten kivasti kuvailet syksyn tunnelmaa!

 3. Helena
  01/09/2012 / 3:44 am

  Täällä toinen, joka ihastelee viereistä kaurapeltoa, joka on nyt täysin kellastunut ja valmis puitavaksi. Kohta saamme seurata puimuria tuossa koivikon toisella puolella. Olen mielenkiinnolla seurannut tuota prosessia, kuinka kaura kasvaa maasta, vihertää ja muuttuu asteittain keltaiseksi.Mies on saanut luvan harventaa koivikkoa ja nyt sen läpi alkaa jotain näkyäkin pellolle. Tuo kivasti valoa pihaamme. Olen napsinut kuvia metsän harvennuksesta, ja täytyykin laittaa kuvia blogiin, miten se muuttaa maisemaamme.Heh, hassut ovat minunkin viihdykkeeni :DNyt on mitä parhaimmat lenkkikelit. Pakko tosiaan päästä ulos!

 4. Marjukka
  01/09/2012 / 8:33 am

  Onpa kiva, kun aloitat harrastuksen uudelleen! Valitettavasti mä en oikein osaa sanoa piano-asiaan mitään muuta kuin että voisit kysyä jostain musiikkiliikkeestä. Parasta tietysti olisi, jos joku paremmin pianoita tunteva voisi katsoa sitä. Jokainen soitin on yksilö.

 5. Marjukka
  01/09/2012 / 8:33 am

  Syksy on ihanaa aikaa!

 6. Marjukka
  01/09/2012 / 8:35 am

  Luonnon muuttumista on kiva seurata! Pellot ovat kauniita kaikkina vuodenaikoina. : )

 7. minttu
  01/09/2012 / 4:29 pm

  Kiitos vastauksestasi. Olen syksyihminen, iltojen pimetessä tämä tyttö alkaa elää 🙂

Vastaa