Jennifer Zeunerin korut

Nyt sitten paljastan lempikorumerkkini – jonka koruja en omista ainuttakaan. Vielä. Ehkä jonain päivänä!

Kyseessä on amerikkalainen Jennifer Zeuner -korumerkki. Bongasin sen ensi kertaa muistaakseni InStyle-lehdestä muutama vuosi sitten, kun nuorella kantritähdellä Taylor Swiftillä oli kaulassaan nimikirjainkoru. Korut ovat tosi kivoja, vähän hipahtavia jopa. Koruissa esiintyy sydäntä, ristiä, elefanttia, Hamsa-kättä. Erityisen kivoja ovat nimikirjainkorut, joita saa laattoina tai koukeroisina versioina sekä kaulaan että ranteeseen.

Näitä koruja voi mieluusti pukea parikin kerralla kaulaan, lyhyen ja pitkän kaulakorun. Ranteessakin pari kappaletta voisi näyttää hauskalta.

Koruja on saatavana kullattuna hopeana, hopeisena, ruusukullattuna ja kultaisena. Kannattaa tsekata kotisivut, niistä näkee mallistot ja hinnat. Mikä parasta – koruja toimitetaan myös Suomeen. Aika hyvät valikoimat löytyvät myös Shopbopilta. Kokosin kollaaseihin muutamia suosikkejani.

Ensimmäisessä kollaasissa kuva, jonka näin lehdessä. Näköjään myös Lauren Conrad on löytänyt saman korun:

Shopbopin valikoimista ranteeseen…

 …ja kaulaan.

Pictures borrowed: jenniferzeuner.com, shopbop.com

Share:

6 Comments

 1. Mapsi
  12/08/2012 / 7:00 am

  Ihan uusia tuttavuuksia nämä korut, mutta voisin kyllä kotiuttaa yhden.. Tulee itse asiassa vähän mieleen Sinkkuelämän Carrien "carrie-kaulakoru" erityisesti tuosta love-korusta!

 2. Satu
  12/08/2012 / 10:33 am

  Minullekin tämä korumerkki oli ihan uusi tuttavuus. Tosi kivoja koruja, en pahastuisi vaikka omastakin korulaatikosta löytyisi tuollainen 🙂 Nettikaupoissa on se ihana puoli, että sieltä löytyy vaikka mitä kivoja merkkejä joita ei täällä kävele heti vastaan.

 3. Marjukka
  12/08/2012 / 2:27 pm

  Zeunerilla on kauniita koruja, myös nimikoruja. Mä voisin kotiuttaa useita… : )

 4. Marjukka
  12/08/2012 / 2:27 pm

  Näin on. Amerikassa tämä merkki on tosi suosittu.

 5. Anonyymi
  14/08/2012 / 6:06 pm

  Hei!Nyt täytyy tulla kiittämään kun viimeviikolla suosittelit minua ottamaan Burberryn trenssistä koon UK6. Trenssini saapui eilen ja koko 6 on tedellakin juuri sopiva. 🙂 Olisin ilman mielipidettäsi tilannut 8 kokoisen joka olisi varmastikkin jäänyt pussille selästä eikä olisi istunut olkapäistä. Se jos hiukan pussille olisi jäänyt ei nyt niin paljoa olisi haitannut mutta itse pidän tärkeänä että olkapäistä istuu hyvin.Tämä koko 6 on todellakin täydellinen, suuret kiitokset sinulle avusta!11.päivän asusi oli jälleen niin kiva, rento mutta tyylikäs, tykkään! Daksin huivi tuli hankintalistalle. :)Katariina

 6. Marjukka
  14/08/2012 / 6:13 pm

  Kiitti, kun tulit kertomaan, miten trenssin osto sujui. Mahtavaa, että se sopi täydelleen! Nyt sitten vain nauttimaan uudesta trenssistä!

Vastaa