Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

3.8.2012

Kirsin morsiustyyli

Vuosi sitten tein postauksen ystäväni Kirsin naisellisesta kierrätystyylistä, ja nyt sain kuvata hänen kaunista häämekkoaan.

Kirsi on omasta tyylistään varma, ja kertoi, ettei aikuisena morsiamena halunnut perinteistä hääpukua. Toiveissa oli ensin juhlava, mutta ei-valkoinen mekko. Pistäytyminen Eurokankaaseen sai ajatukset kuitenkin muuttumaan. Sieltä nimittäin löytyi hurmaava, kirjailtu silkkikangas. Asiantuntevan myyjän avulla mietittiin millaisen puvun siitä saisi.

Itse mekon valmisti Kirsin taitava äiti, joka teki napitkin itse,sekä virkkasi mekon vyön lenkit. Sulhasellakin oli puvun suhteen toive: halterneck-tyyppinen pääntie. Tuloksena oli ihastuttava, kesämorsiamelle täydellisesti sopiva luomus, jonka kaveriksi Kirsi vielä löysi pisteenä iin päälle Rizzosta leikkisät fuksianpunaiset sandaletit. Vanhat, pitkät helmet saivat rannekorun muodon taitavissa käsissä.

Kirsi ja hänen miehensä halusivat häistä iloiset kesäjuhlat, joten pinkki väri oli teemana kautta linjan morsiuskimpusta kynttilöihin. Vihkimisen jälkeen häävieraat vietiin piknikille ja sen jälkeen juhlat jatkuivat sisätiloissa.

Morsiusparin alakouluikäinen poika sai niinikään Kirsin äidin mittatilauksena valmistetun puvun. Varsin komea nuorimies olikin. : )

Kuvia kauniista mekosta:


Kauniita yksityiskohtia...


Mekko Kirsin päällä eilen...


...ja hääpäivänä kesäkuussa.
                          Kuva: Kimmo Verkka

Kiitos Kirsille kivasta iltapäivästä ja vielä kerran onnea!

12 kommenttia:

 1. Upea ja erilainen häämekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantajansa näköinen ja taitavan ompelijan käsistä!

   Poista
 2. Onpa upea morsiuslook, ihanaa kun on persoonallisuutta mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, sopi hänelle erinomaisesti. : )

   Poista
 3. Ihanaa kun ihmiset uskaltavat vähän repäistä ja rikkoa rajoja! Todella kaunis, persoonallinen ja mikä parasta - käsityötä jota arvostan todella paljon! Kirsillä on muuten aivan upea kampaus hääkuvassaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vain arvailla tuntien määrää, jotka äiti on tyttärensä pukuun laittanut. Rakkaudella joka hetki. : )

   Poista
 4. On kyllä silmiähivelevän kauniita yksityiskohtia täynnä tämä mekko! Ja kengät on myös varsinaiset katseenvangitsijat. Täydellinen aikuisen naisen persoonaa korostava häälook!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana puku ja tyyli ylipäänsä. Olen ihan sanaton. Itsekin aikanaan lähes 40-vuotiaana morsiamena teetin murretun vihreän puvun kun en halunnut valkoista. Mutta ei se puku ihan näin kaunis ollut :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä Kirsi onnistui luomaan ihan itsensä näköisen morsiuslookin. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis morsian, upea hääpuku! Ja ehdottomasti kehut myös kauniista kuvista, asettelusta, sommittelusta.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.