Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

27.8.2012

Sunnuntaibrunssilla

Tarkoitus oli näppäillä enemmänkin kuvia, mutta niin kuvaaminen vain jäi herkuttelun lomaan. Eilen oli mitä ihanin ilma, ja kaupungilla tosi paljon väkeä. Meidän pöytävarauksemme Kämpiin oli vasta puoli kolmeksi, joten olin ihan supernälkäinen siinä vaiheessa päivää. Saimme pöydän terassilta, ja mikäs siinä oli nautiskellessa ja seuratessa ihmisvilinää. (Kukahan julkkis oli hotellin vieraana? Ulkopuolella oli nimittäin melkoinen tyttölauma kameroineen odottelemassa. Aina välillä laulu raikui, mutta en saanut selvää, mitä he lauloivat.) Ihanan ruokailun kruunasi ystävällinen palvelu.

Ruoka oli herkullista, ja lempparikseni nousivat amerikkalaiset pannukakut vaahterasiirapin ja kermavaahdon kera - niin hyvää!! Jälkiruokapöydästä olisi ollut ihana syödä enemmänkin, mutta kun vatsa oli jo täynnä siinä vaiheessa... Lammasmakkara nimittäin maistui tälle rouvalle. Valkosuklaavaahto, macaron-leivokset ja juustot jäivät maistamatta, mutta ensi kerralla sitten.
 
Iloista viikon alkua!

10 kommenttia:

 1. Tuo brunssi on kyllä tosi hyvä ja mahtavaa, että saitte pöydän terassilta!
  Lady Gagaa odotettiin tosiaan innolla saapuvaksi, satuin kulkemaan tuosta myös ohi sanoihin aikoihin. Tänään keikalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas oltiin samoilla kulmilla samoihin aikoihin! Eipä nähty itse staraa, antoi odottaa itseään.

   Poista
 2. Oi nam, näyttipä herkulliselta :) Ja rouva kauniilta!

  VastaaPoista
 3. Oi, mitä herkkuja. Toivottavasti tytöt ymmärsivät ikuistaan myös tunnetun bloggarin :)

  Katselin tässä jokin aika sitten Kämpin hightea -vaihtoehtoa. Näytti oikein mielenkiintoiselta ja oli hinnoiteltukin ihan viisaasti. Olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut ilmeisest uutispimennossa, kun en tiennyt Lady Gagan olevan Suomessa. Voi joo, high tea olisi hauska kokeilla!!

   Poista
 4. Ihania herkkuja, ihan nousee vesi kielelle! Ja sun tunika on aivan upea!

  VastaaPoista
 5. Tytöt taisivat odottaa Lady Gagaa.

  VastaaPoista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.