Valmiina

Vihdoin… Vihdoin pääsen aloittamaan arjen touhut. Huomisen matskut on jo pakattu, vaatteet mietitty ja kynnet lyhennetty. Vähän haikein mielin viilailin kesäkynnet soittokuntoon. Lakkailin ne Essien sävyllä 81 Mamba, jonka kauniin mattainen. Nude, mattainen sävy sopii lyhyempiinkin kynsiin.

Nyt asukuvien kesäiset jutut jäävät odottamaan, sillä sen verran viileä on, että vedän jo mielelläni pitkähihaista ylleni. Huomisen päivän asu on valkoinen teeppari, Massimo Duttin housut ja Tigerin bleiseri. Kengistä en ole vielä varma, mutta aika ketterästi askel nousisi vaikka noissa tosi paljon käytetyissä Burberryn tennareissa. Ne ovat jalassa aivan mahtavat muotoillun pohjansa ansiosta. Vesipullo, välipalat, lompakko, puhelin ja muu roina pakataan Bayswateriin, joka on saanut uuden suojakerroksen nahkoihinsa.

Pakko kertoa pari koulumuistoa! Arvatkaapa, mitä minulle jäi mieleen yläasteen fysiikasta? ”Energia on kyky tehdä työtä”. Tämäkin jäi mieleen varmasti siksi, että kaverien kanssa lällätimme tätä fysiikan kirjan lausetta toisillemme. Voi ope parkaa, mitään muuta en fysiikasta muista! Lukion matikan aloitin ilmoittamalla opettajalle: ”Minä en sitten aio tehdä matikan eteen yhtään mitään!” Matikanopettajani oli viisas mies, eikä kommentoinut ihmeemmin itsevarmaa ilmoitustani. No teinkö töitä…? No en. Pidin opettajastani kovasti, joten tukiopetuksessa käyminen ennen kokeita ei suuremmin harmittanut. Jälkeenpäin laiskuuteni on vähän harmittanutkin. Asenne oli lievästi sanottuna vinksallaan. ; ) 

Mukavaa tiistaita kaikille!

Share:

16 Comments

 1. Anonyymi
  21/08/2012 / 10:11 am

  bayswater suojakerros ? mitä ainetta käytät? suihketta vai mömmöö? muuttuuko nahan väri ? pisaroiko vesi sitten siinnä pinnalla eikä kastu ?

 2. Marjukka
  21/08/2012 / 10:34 am

  Ihan tavallista nahan suojasuihketta, joltakin reissulta ostamaani Salamanderin ainetta. Ei se muutu. En tiedä pisaroiko, en yleensä anna laukkujeni kastua…

 3. Dahlia
  21/08/2012 / 11:45 am

  Kyllä se arkeen palaaminen oli tääläkin lopulta ihan mukavaa, ainakin näin toisena työpäivänä. Eilen oli kyllä vielä hankaluuksia sopeutua nyt vaikka aamulla ajoissa ylösnousemiseen (tai siihen, ettei ole tuntitolkulla aikaa nauttia aamiaista). Itselleni on fysiikantunneilta jäänyt mieleen joku Newtonin laki "Et voi koskea ilman, että tulet kosketetuksi". Muuta sieltä ei sitten mieleen jäänytkään. Toisaalta enpä sitä fysiikkaa ole tarvinnutkaan. Ruotsin tunneilla olisin voinut kyllä olla reippaampi 😉

 4. Marjukka
  21/08/2012 / 12:01 pm

  Eihhh! Tuo sun fysiikan-muistosi sai mut hihittelemään… Miks just kaikki tuollainen kyllä jää mieleen!! Joo, voin uskoa, että herääminen tulee ottamaan koville, mutta kyllä arki itsessään on tosi mukavaa. Mä ainakin tykkään rutiineista – vapaa-aika tuntuu sitten sitäkin suloisemmalle. : )

 5. Sarin vaatekomeron kätköt
  21/08/2012 / 2:43 pm

  Mitkä fysiikan tunnit? heh… painava fysiikan kirja on jäänyt mieleen, se oli kovakantinen ja painoi 2x saman mitä muut koulukirjat! Nuo on niin hyvän väriset nuo Massimo Duttin housut, miten se väri käykin kaiken kanssa? Täällä on arkea takana jo vähän toista viikkoa. Alkaa sujua jo. Jää kaipaamaan vapaata aikaa ja ulkoilmassa oleilua. Hyvää työn aloitusta!

 6. Karla ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi
  21/08/2012 / 4:17 pm

  Heh, itsekin fysiikan tunneilla viisastelin, että tätä tarvitsen vain pääsykokeissa, en missään muualla. Ihan väärin meni 😀

 7. Marjukka
  21/08/2012 / 4:38 pm

  Haha, siellä kolmas fyysikko… Sullakin jäänyt olennainen mieleen!; ) Kiitos, olen tosi innoissani.

 8. Marjukka
  21/08/2012 / 4:40 pm

  Ok, mutta sä ilmeisesti opiskelit ne fysiikkasi, toisin kuin eräät. Kyllähän sitä tosi nuorena rajasi monta ammattia pois, kun hylkäsi matikan ja fysiikan niin totaalisesti.

 9. Alma
  21/08/2012 / 4:52 pm

  Historian tunnilta: "suomalainen talonpoika ei ole koskaan ollut orja". Olisi voinut jäädä muutakin mieleen…;)Hauskaa, tai no hauskaa ja hauskaa, mut siis et säkin joudut poistamaan kivat kesäkynnet, kun työt alkaa.Tsemppiä "ekaan" työpäivään ja iloista kuluvaa viikkoa!

 10. Marjukka
  21/08/2012 / 7:18 pm

  Lisää tärkeitä ja olennaisia asioita jäänyt koulusta mieleen!!! ; ) Kynnet sai kyytiä, tuli kyllä jotenkin omempi olo. Mukavaa viikkoa sullekin!

 11. Maati
  21/08/2012 / 7:27 pm

  Kivoja muistoja, itse en muista fysiikan tunnilta muuta kuin opettajan, iso mustatukkainen mies ja matikan naisope tuoksui aina rankasti valkosipulilta:) Työniloa:)

 12. Marjukka
  22/08/2012 / 10:51 am

  Monet opettajat ovat jääneet mullakin mieleen. Itse asiassa muistan kaikkien nimet, sijaistenkin!

 13. Sara
  22/08/2012 / 3:41 pm

  Minä en muista fysiikan tunneilta mitään, en edes opettajaa. 😮 Matematiikan tunneilta muistan, kun minua pyydettiin siirtymään (lukiossa) pitkän matematiikan puolelle. Enpä halunnut, koska halusin opiskella mahdollisimman paljon kieliä. Onpa kiva kuulla, Marjukka, että olet taas iskussa. Olisiko mahdollista saada kuva kynsistäsi? Minullakin on hakusessa nuden värinen lakka.

 14. Marjukka
  22/08/2012 / 3:59 pm

  Kiitti, iskussa ollaan ja iloisena töissä! Ehkäpä muistat sitten kieltenopettajat? Sara, nyt iskit hankalaan paikkaan. Katsotaan, jos uskaltaisin laittaa kynsistä kuvaa… En tiedä, uskallanko!

 15. Aarre
  23/08/2012 / 5:40 pm

  Vuosien jälkeen opetan pienille taas musiikkia useita tunteja viikossa ja säestäminen on vielä hieman hakusessa. Täytyy jaksaa taas harjoitella, että kehtaa julkisesti soitella luokan ulkopuolellakin.

 16. Marjukka
  23/08/2012 / 6:37 pm

  Hei mahtavaa! Kyl se siitä lähtee. Jossain muistissa ne soinnut sun muut systeemit ovat. Tsemppiä! Jos haluat vinkkejä tai apua, laita s-postia. : )

Vastaa