Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

13.9.2012

Päivän asu 13.9.2012

Whoah, ollaan selvitty torstai-iltaan asti, ja huomenna on vihdoin - ja taas- perjantai! Miten viikko taas meni niin äkkiä? Tälle viikonlopulle ei ole mitään suunnitelmia. Jaa, no, sunnuntaina on kyllä aika mittava ensi viikon töiden valmistelu. Mutta sitä ennen - rentoilua, liikuntaa ja sen sellaista.

Päivän asuna oli sinistä, ihan perusjuttua siis, mutta niin mukavaa ja rentoa päällä. On ollut niin haipakkaa ja pitkiä päiviä, että en ole kauheasti jaksanut asuja miettiä... Aamulla siis farkut päälle ja menoksi. Onko tämä teille tuttua? Välillä sitä muka niin pursuaa asuideoita ja kaapista löytyy vaikka mitä kivaa, välillä ei kertakaikkiaan irtoa. Joten nyt tänään tällainen opeunivormu sitten. : )

Luin jostain, että nyt pitäisi napittaa kaulus ylös asti. Mikähän juttu se nyt on? Päätin kokeilla, ja ihan hauskalta tuntui, ja kävi bleiserin ja pienikauluksisen paidan kanssa. Laitoin lempikoruni, eli kultaisen medaljongin paitiksen päälle. Toivon muuten jo pikkuhiljaa saapaskelejä, vaikka olihan tuo viime viikon takakesä ihan mukava! Joko teillä on saappaita jalassa, vai onko vielä liian lämmin?

Farkut siis Filippa K:n, paitis Espritin, bleiseri Zaran, kengät Pura Lopezin ja leopardivyö Abron.

Hei ja vielä, käykäähän vastaamassa lukijakyselyyn, jos ette ole vielä vastanneet. Palkintona arvotaan 50:€ lahjakortteja, jotka käyvät moneen liikkeeseen.

 
Leppoisaa torstaita kaikille! Tänään tulee hömppinen hömppä, Beverly Hillsin täydelliset naiset-reality. Pitäähän se katsoa... Kehtaako joku muu tunnustaa seuraavansa? Kukaan heistä ei kyllä pärjää Ruotsin Maria Montazamille...!

10 kommenttia:

 1. Tunnustan! :)
  Beverlyn Hillsin naiset pyörivät telkkarissa samalla kun surffailen.

  VastaaPoista
 2. Tunnustan! Kaikki "täydelliset" tulee katosttua, jos kanava on kohdallaan. En "ehdi" seurata ns juonellisia sarjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se vähän toista elämää kuin oma, mutta ihan hauskaa hömppää!

   Poista
 3. Mä en pääse mihinkään lukijakyselyyn, tosta sivubanneristako pitäisi päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kanssa on ollut hankaluuksia, se ei siis ehkä toimi...

   Poista
 4. Minä olin aivan koukussa Ruotsin versioon ja Maria oli ihan ehdottomasti suosikkini. Reality täydellisiä naisia katselen jos semmoista sattuu telkkarista tulemaan ja olen kotona sopivasti. En säännöllisesti, mutta säännöllisen epäsäännöllisesti :)

  VastaaPoista
 5. Lukijakyselystä ei näy kuin otsikko eli ei voi vastata. =( Voisiko ongelma liittyä selaimeen, itselläni käytössä Chrome.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan tiedä, tuli vain viestiä, että ongelmia on ollut. Kännykässäni näkyy hyvin (Meego).

   Poista

Viestit hyvässä hengessä ovat aina tervetulleita!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Fab Forty Something. All rights reserved. Designed with Happy days.