Päivän asu 4.9.2012

Päivän asu oli ensimmäiset kamppeet, mitkä kaapista osuivatvat käteen. Aina ei jaksa suunnitella pukeutumistaan, joten silloin turvautuu luottojuttuihin, farkkuihin ja paitikseen. Tukka silti pitää olla hyvin, haha! ; ) Farkut Nudien bootcutit, paitis Filippa K:n, vyö Massimo Dutti, aurinkolasit Stockmann / Prestige ja kengät rakkaat luottokengät Marc O´Polon. Oho, huulipuna jäi…

Onko tämä päärynä?

 Omput ovat kypsiä. Voisin syödä niitä loputtomiin!

Kaksi ihanaa syytä rakastaa syksyä:

Karkkilakko jatkuu… Kaupassa katselin himokkaasti Cokis-pulloja ja uusia, laktoosittomia Irish Coffee-jäätelöpaketteja. Sokerinkiilto silmissä kassalla haaveilin Marianne-Kismetin puraisemisesta. Kumma, miten sitä ei niinkään haaveile siitä itse namista, vaan se tunne ennen ensi suupalaa – se on se paras. (Luultavasti ensi sunnuntaina sallin kuitenkin itselleni vähän namia, koska menen brunssille.) Tosi kuitenkin on, että vatsa voi paremmin, kun en syö sokeria. Töissä olen annostellut lautaselle enemmän raasteita ja salaattia. Siis jonkilainen kesänjälkeinen ruokaremontti on menossa, ja hyvää on tehnyt.

Mukavaa tiistaita, miten ikinä sen vietättekin!

Share:

14 Comments

 1. Matkatar
  04/09/2012 / 5:57 pm

  Kiva blogi sinulla, löysin sattumalta! Olen nyt 40-nä tullut sellaiseen pisteeseen, että haluaisin käyttää enemmän aikuismaisia vaatteita eikä "liian nuorekkaita", joten ehkä löydän blogistasi uusia vinkkejä…mukavaa syyskuun alkua!

 2. Maija
  04/09/2012 / 6:24 pm

  Aivan mielettömän kaunis paita! Matsku näyttää ihanan laskeutuvalta, mutta silti tarpeeksi paksulta jotta alusvaatteiden rajat ei näy. Noita Filipan paitiksia on kehuttu monessa paikassa, joten minun pitää ehdottomasti katsastaa merkin valikoimat valkoista paitista silmällä pitäen! 🙂

 3. Mapsi
  04/09/2012 / 6:39 pm

  Vitsit, kun pystyiskin tuohon namilakkoon. Mä olen siinä ihan hopeless.. isännän kanssa aloitettiin jonkin sortin karppausmeininkin tänään, joten namit on kyllä kiellettyjen listalla. Tänään meni töissä kyllä jo pari Marianne-karkkia. Heh, joskus ajatellut, että pitäis ostaa tikkari – pieni, mutta riittää pitkäksi aikaa! Sais sen makeanhimon tyydytettyä. Tosin +40 rva saattais olla HIEMAN hassun näköinen tikkari suussa ;D Ihanan näköisiä omppuja, jes!

 4. Karla ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi
  04/09/2012 / 6:54 pm

  Säpäkkä luottoasu! Minulla taitaa olla tuo sama paita luonnonvalkoisena. Tulikin mieleen, että sen voisi yhdistää beigeihin farkkuihin – että kiitos vaan taas kerran inspiksestä! Brunssia odotellessa 🙂

 5. Marjukka
  04/09/2012 / 7:02 pm

  Hei Matkatar, kiva, kun löysit tänne ja liityit lukijaksikin! Mukavaa syyskuun alkua sinullekin!

 6. Marjukka
  04/09/2012 / 7:02 pm

  Ne ovat ihan parhaita laadultaan. Tykkään!

 7. Marjukka
  04/09/2012 / 7:03 pm

  Hihi, vois olla, mä varmaan olisin kuin 40+ Baby Spice tikkari suussa… En varmaan muuten pystyisikään, mutta kun aloitettiin kaverin kanssa yhdessä. En kehtaa sortua, kun toinenkaan ei sorru!!

 8. Marjukka
  04/09/2012 / 7:04 pm

  Mua vähän harmittaa, kun en ottanut tätä valkoisena. No, ensi kerralla. Hei kiva, odotan kovasti sunnuntaita!!

 9. Anonyymi
  04/09/2012 / 7:45 pm

  Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Pidän tyylistäsi ja saan usein mukavia vinkkejä itseäni varten. Olen kuitenkin hieman huolestuneena pannut merkille, että olet aika usein kipeänä. Niinpä olen nyt ilahtunut, kun olet alkanut namilakkoon. Suosittelen oikein lämpimästi hiilihydraattien karsimista ruokavaliosta, silloin nimittäin muukin kroppa voi hyvin eikä vain vatsa. Kannattaa kokeilla. Makeanhimo loppuu aikanaan.

 10. Mape
  05/09/2012 / 5:55 am

  Taas upea asukokonaisuus <3 Jos kaappi on täynnä hyvännäköisiä vaatteita, asukin onnistuu aina =)Mä en kyllä voisi elää ilman suklaata, tosin olen vaihtanut sen tummaan eli sehän on oikeastaan terveysruokaa?

 11. Dahlia
  05/09/2012 / 6:25 am

  Tuo paitis on todella kaunis ja ihanan värinen, sopii sinulle todella hyvin! Namilakko on kyllä täällä päässä ihan toivoton yritelmä edes, vaikka kuinka olen koettanut. Miehen kanssa ollaan kuitenkin koetettu muuten keventää ruokavaliota, edes jossain määrin. Sinällään arjen alkaminen helpottaa, lomalla sitä tuli mussutettua ihan kaikkea mahdollista. Silti ne irtokarkit houkuttavat liiankin usein 😀 Omenoita <3

 12. Marjukka
  05/09/2012 / 10:23 am

  Voi miten huomaavaista, että olet huolissani sairastelustani. Kieltämättä olen aika usein flunssassa, johtuen osaksi varmaan siitä, että olen hyvin pöpöisessä paikassa töissaä. Musiikinopettajat muutenkin sairastavat aika paljon keskimäärin, mistä lie johtuu. itse asiassa en hirveästi muutenkaan syö sokeria, olen huomannut sen olevan sellainen paha tapa, josta pääsee eroon pienellä viitsimisellä. Ihan hirveitä makeantuskia ei ole ollut näinä lakkopäivinä, onneksi.: )

 13. Marjukka
  05/09/2012 / 10:23 am

  Niin, eiks siinä ole antioksidantteja? ; )

 14. Marjukka
  05/09/2012 / 10:24 am

  Ainahan sitä pitää olla yritystä, eikös se ole tutkittu juttu, että ihminen on silloin onnellisimmillaan, kun se on matkalla johonkin suuntaan,eikä päämäärässä! : )

Vastaa