Paksu puuvillaneuletakki

Kipaisin töiden jälkeen kaupungilla, tai no, Nectarinessa. Olin etsiskellyt paksua, puuvillaista neuletta, joka sopisi hyvin vaikkapa saappaiden kaveriksi, mutta olisi reilu ja rento. Vielä ei ihan villaa viitsi laittaa, mutta lämmintä pitää päällä silti olla.

No Repeatinhan neule se siellä minua odotti. Samoin myös iloinen yllätys: Repeat valmistaa nyt osa mallistostaan myös koossa 34, kuten esimerkiksi tämä neule oli! Tähän asti pienin koko on ollut 36, ja monet mallit ovat olleet aika väljiä. (Poolot sen sijaan hyvänkokoisia meikäläiselle myös koossa 36.)

Tämä neuletakki on harkittu poikkeama syksyn värikartastani. Sopii mukavasti viininpunaisiin housuihini sekä tietenkin farkkuihin. Samoin tummanruskeat housut, saappaat ja laukku sopivat kaveriksi tosi mainiosti. Repeatin laadun tietäen sain neuleesta pitkäikäisen kaverin.

Ja nyt, ah, perjantain viettoon!! Paistoin valurautapannulla kunnon naudan ulkofileet (nam), tein ihanan salaatin ja sitten zzzzz…. Nyt olo on ihanan utuinen, niinkuin aina kunnon päikkäreiden jälkeen! Aion olla sohvaperuna ja töllöttää viikon nauhoituksia telkkarista.

Ihanaa perjantai-iltaa kaikki!

Share:

4 Comments

 1. Alma
  07/09/2012 / 4:42 pm

  Sinun innoittamanasi kävin itsekin tällä vkolla Nectarinessa. Voi mitä kaikkea ihanaa siellä olikin. Taidan odotella alemyyntejä tosin.:)Teidän illallinen kuullostaa niiiiin herkulta. Ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

 2. Mapsi
  07/09/2012 / 5:53 pm

  Kyllä vaan on kaunis tuo Repeatin neule! Niitä ei oikein saa (tietääkseni) täältä Turusta juurikaan. Stokkalla on jotain mutta hyvin, hyvin suppea valikoima. Mutta ehkäpä tässä lähiaikoina pääsee hiplaamaan noitakin neuleita ..;DSun perjantai-ilta kuulostaa tosi namilta! Oletko tykännyt tuosta valurautapannusta? Voiko sitä käyttää keraamisella liedellä kyselee tietämätön…? Sellainen olis hyvä nimenomaan pihvinpaistoon!OIkein kivaa viikonloppua! Meillä on täällä osalla lapsista koulua huomenna, joten joudun itsekin vähän niihin puuhiin mukaan 🙂

 3. Marjukka
  07/09/2012 / 6:02 pm

  Hauskaa! Neulevalikoima oli mitä ihanin. Oikein voimaannuttavaa viikonloppua sullekin!: )

 4. Marjukka
  07/09/2012 / 6:03 pm

  Voi käyttää, olen tykännyt ja ihmettelen, miten ylipäätään olen pärjännyt ilman sitä! Go for it. : )

Vastaa