Saappaat jalkaan!

Olen niin kaivannut saappaita! Erityisesti näitä konjakinvärisiä Zindan saappaita, jotka ovat lempparini, ja asustavat vaatteen kuin vaatteen omannäköiseksi. Lämpömittari näytti sen verran vähän tänä aamuna, että päätin laittaa ne jalkaan. Päivällä sitten olikin jo viittätoista astetta. Onneksi nämä popot eivät kovin paksut, ja varsikin on aika väljä. Hyvin siis pystyin jo saapastelemaan!

Muuten päivän asu koostui Massimo Duttin silkkipuserosta, Zaran housuista ja Espritin neuletakista. Vyö myös MD:n, huivi Daks. Tällainen asu on ehdoton lempparini tällä hetkellä: silkkinen paita, pillit saappaiden kanssa, rento ja pitkä neuletakki, sekä huivi kaulaan!

Töiden jälkeen kävin kosmetologilla, ja maanantaina on kampaaja. Pikku hiljaa syyskuntoon siis kaikin puolin. Namilakkokin on viime sunnuntain brunssia lukuunottamatta pitänyt hyvin.

Asukuvat on otettu poikkeuksellisesti aamulla ennen töihin lähtöä. Ihana, kirkas aamu!

Kyllä olen ihan hereillä, vaikken siltä näytäkään… ; )

Rentouttavaa perjantaita kaikille!

Share:

14 Comments

 1. Krisse
  14/09/2012 / 1:33 pm

  Kiva asukokonaisuus sinulla taas kerran:) Tykkään samoista jutuista, mutta välillä onnistun sotkemaan asukokonaisuuteni liian "teinimäiseksi". Blogistasi on aina kiva tsekata, miten tyyli pysyy klassisena ja opellekin sopivana. Kiitos todella hyvistä asukuvista ja vinkeistä. Hyvää viikonloppua!

 2. BagMiss
  14/09/2012 / 3:05 pm

  Tosi hyvännäköinen asu taas! Mee like! Mäkin tässä mietin yks aamu, et pitäiskö laittaa hanskat. Vielä en ole käyttänyt kertaakaan…

 3. Anonyymi
  14/09/2012 / 3:11 pm

  Minäkin olen odottanut saapaskelejä, ja tänään läksin saappaissa liikkeelle. Minulla taitaa jopa olla ihan samat Zindan saappaat kuin sinulla, saman värisetkin!Samalla ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. Löysin blogisi viime viikonloppuna BusinessWomanin blogin linkin kautta, ja löysin paljon kiinnostavaa juttua täältä. Tuo forty iskee meikäläiseen, sattuneesta syystä :). Lisäksi meillä näyttää olevan hyvin samantyylinen maku ja jopa koko (!), joten täällä on paljon kiinnostavia juttuja! Kiitos!Kati

 4. Anonyymi
  14/09/2012 / 3:55 pm

  ihanasti istuva burberry sulla! hihat näyttäis olevan sopivat ja hartialinjakin istuu kauniisti:) noiden takkien mitoitusta pohdiskelleena, mietin miten takki vastaa kokomerkintäänsä. kuinka pitkä olet? itsellä pituutta hieman päälle 160cm ja olen jo henkisesti valmistautunut teetättämään takkiin pieniä korjauksia:)

 5. Marjukka
  14/09/2012 / 6:19 pm

  Kiitos samoin! Kiva, kun luet tätä!

 6. Marjukka
  14/09/2012 / 6:20 pm

  Ratti oli kylmä… Joo hanskat olivat eka kertaa kädessä. Tästä se lähtee, hyrnnnn!

 7. Marjukka
  14/09/2012 / 6:21 pm

  Voi, kiitos itsellesi ihanasta kommentista!: ) Onko sulla samat saappaat, eivätkö ole hyvät jalassa. Rakastan tota platoa. Zindan lesti on tosi hyvä.

 8. Marjukka
  14/09/2012 / 6:22 pm

  Kuva ei ole ihan paras mahdollinen. Minusta koko on aika isoa, oma takkini on UK4, kun yleensä olen 8. Olen 161cm. Se yksi sentti on tärkeä!! ; )

 9. Sara
  15/09/2012 / 6:04 am

  Jälleen kerran kivannäköinen yhdistelmä! Yritin tiirata, onko sinulla tuon silkkipaidan alla jotain alustoppia, mutta en saanut selkoa. Itse kartan useita kerroksia pukeutumiesssa. Silkki- tai muut ohuehkot paidat kyllä kiinnostaisivat neuletakin tai bleiserin alla, mutta näkyvätkö ne kaikki läpi? 🙂 Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

 10. Marjukka
  15/09/2012 / 6:48 am

  On toppi aina alla silkkipaidan kanssa. Mulla on muutama joskus muinoin Benettonista hankittuja alustoppeja, ja ne vain yhä ovat kunnossa. En pystyisi olemaan silkkipaidan kanssa ilman aluspaitaa. Minusta ohut silkki ja rouhea neule ovat ihana yhdistelmä. Oikein rentoa viikkistä sinullekin!

 11. Tiina
  15/09/2012 / 7:40 am

  Olet taas niin tyylikkäänä. Kovasti olen vielä pyristellyt saappaita vastaan. Rehellisesti, en jaksa kaivaa niitä kesävarastosta esille. Hanskat olisivat kyllä olleet tarpeen jo muutamana aamuna. Auton ratti on ollut sen verran viileä. Kuinka korkeat nuo saappaat ovat?Aurinkoista viikonloppua!Tiina

 12. Marjukka
  15/09/2012 / 3:17 pm

  Niiden plato on ehkä pari senttiä, ja korko miinus plato on viitisen senttiä. Ei siis mitkään superkorkeat, vaikka platon ansiosta siltä näyttävätkin.

 13. Jonna
  17/09/2012 / 9:06 pm

  Sitä ollaan oltu taas niin tyylikkäinä että! 🙂 Minä odotan jo innolla saappaiden korkkaamista, vielä en ole kuitenkaan malttanut luopua ballerinoista. Joka syksy muuten haaveilen mustasta trenssistä, jota en ole raaskinut vaalean trenssini rinnalle ostaa. Näyttää tässäkin todella hyvältä!

 14. Marjukka
  18/09/2012 / 8:16 am

  Kiitos! Mä olen sellainen viluvarvas, että aloitan saapaskelit vähän turhankin aikaisin. : ) Musta trenssi on kyllä käytännöllinen.

Vastaa