Syyskenkiä

Hyvää viikon alkua kaikille! Onpa ihmeen lämmin sää – että kyllä nyt jaksaa paistaa!

Alla kuvasaalista perjantain Nectarinen-reissultani kenkäpuolelta. Ruskeat nilkkurit ovat suosikkini: klassisen kauniit ja ihanan väriset!

Ihania ja klassisia saappaita… Merkki Stafford, vähän hintavampi kenkä, mutta huippulaatuinen.

Kivoja varrellisia nilkkureita…

Klassinen malli, perustyylikäs…

Vasenta mallia löytyy kaapstani vihertävän harmaana. Tossu testattu Pariisin-matkalla, hyvin jaksoi. Merkki on K&S.

Pretty Ballerinas-tossuja.

Makee väritys saappaassa!

Lakeeri on nyt suosittu. Tuo musta kenkä on tosi kiva!

Näistä kenkähaaveista arkitodellisuuteen, eli huomisen tuntien valmisteluun. On taas tulossa haipakka viikko, mutta vitsi, olen niin hyvällä tuulella! Illalla sauvakävelemään, jos ei sada, muussa tapauksessa nousee puntti. Ja arvatkaas mitä, mentiin yhden ystävän kanssa namilakkoon. Olen ollut ilman sokeria nyt kahdeksan päivää. Kyllä on tehnyt vastsalle hyvää. Itsekin ihmettelen, miten olen pysynyt päätöksessäni, mutta kun kaveri on myös lakossa, ei kehtaa livetä! Tosin ensi sunnuntaina sallin itselleni herkkua, kun on taas brunssia luvassa, kivaa!

Mukavaa maanantaita kaikille!

Share:

12 Comments

 1. Anonyymi
  03/09/2012 / 1:20 pm

  Mulla on tuon kuvan yksi mukaiset ratsastuskengät ns. Jodpurs shoes kasarilta.Siihen aikaan tehtiin vielä kunnon kenkiä. Pohjatkin neulottiin eikä liimattu kuin nykyisin. Nythän ne olisivat muodikkaatkin :).Nuo Straffordit ovat übertyylikkäät. Mitähän hintaa pyytävät niistä?Kiitos tästä postauksesta. Tuli kenkäkuume :).-Marie-

 2. Marjukka
  03/09/2012 / 1:42 pm

  Oi, onko sulla sellaiset, kai käytät niitä nyt? Srafford-saappaan olivat muistaakseni 430€. Kokeilin jalkaan, aiaiai…Kenkäkuume on aina!!

 3. Marjukka
  03/09/2012 / 1:43 pm

  Aika ihanat olivat, kävin katsomassa. Joo, ja varsin arvokkaat…

 4. Mapsi
  03/09/2012 / 2:46 pm

  Tosi ihanat nuo liukuvärjätyt ruskeat saappaat!! Kyllä ratsastussaapas on vaan vuodesta toiseen niin älyttömän hyvän näköinen, ei siitä mihinkään pääse. Nyt on muoti taas tälläistä "brittityylistä" tänä syksynä, herrainkenkää, toppaliiviä, saapasta, sammaria – ja sehän mulle sopii ,kun ensi viikolla lähdetään sinne skotlantiin, niiden kuosien mekkaan 🙂 Eipä mies vielä tiedä, mihin shoppailupyöritykseen se siellä joutuu ;D Ei varmaan lähtis ollenkaan jos tietäis…

 5. Hannele
  03/09/2012 / 4:15 pm

  Voi noita saappaita, omaakin kirjastoa pitäisi siltä osin hiukan muokata… 🙂

 6. Maati
  03/09/2012 / 9:53 pm

  Oi nuo ruskeat on kyllä kauniin värisiä. Odotan oikein kirpeämpiä säitä, että vois taas kaivaa saapikkaat esiin. Ja uudet Capricen nahkasaapikkaat tulevat varmaan huomenna, Zalandosta:) Mukavaa viikkoa!

 7. Heculina
  04/09/2012 / 9:09 am

  Löysin vasta blogiisi ja selailin postauksia pitkälle taaksepäin! Pakko todeta, että vau mikä nainen! Olet todella tyylikäs ja kauniin oloinen ihminen, niin sisältä kuin ulkoakin päin!

 8. Marjukka
  04/09/2012 / 1:24 pm

  Skotlanti on paikka, jossa haaveilen käyväni joskus. Kerro sit kaikki… Myös shoppausmahdollisuudet. Haha, tulipa yksi vitsi mieleeni, mitä kiltti (se hame) sanoi: Yritä tässä nyt olla kiltti, kun haukkuvat hameeksi. ( : D )

 9. Marjukka
  04/09/2012 / 1:24 pm

  On kyllä syötävän hyvännäköisiä saappaita! Onnea saappaanetsintään… : )

 10. Marjukka
  04/09/2012 / 1:25 pm

  Oijoi, sulle saappaat tulossa… Toivottavasti ovat mieluisat ja sopivat. Ruskeat värit nappaavat kyllä nyt!

 11. Marjukka
  04/09/2012 / 1:27 pm

  Voi, kun nätisti sanottu. Aika neutraalisti yritän tänne kirjoitella, mutta ehkä persoonaa sitten välittyy kuitenkin. Sitä, millainen höpsöttelijä oikeasti olen, yritän vähän hillitä… Pitää käydä sinunkin blogissasi, kiva, kun kommentoit!

Vastaa