Villahuivit esille

Otin villaiset huivini tänään esille. Kohta niitä voi käyttääkin. Minulla on viisi rakasta huivia, joita käytän takkieni kanssa, ja ihan muutenkin talvella sisällä. Lenkkihuivit ovat erikseen.

 Mulberryn huivit, klassikkovihreä ja uutukainen, jossa kaunis toffeen sävy.

 Daksin kaksipuoleinen, tosi kätevä ja hauska huivi. Ruutua vai raitaa – riippuu mielialasta!

 Musta, shaalimainen huivi InWearilta joskus ehkä vuodelta 2005…? Ja Zaran konjakinvärinen.

 Laitoin ne kuistille koriin, mutta yleensä ne seilaavat takin hihassa tai naulakossa. 

Vielä on onneksi tarennut ohuemmilla huiveilla, kuten lemppari-leollani! Kiva on laittaa syksyjuttuja jo esille. Seuraavaksi kenkähuolto… Tänään kuitenkin relaan täysin, olen ihan poikki viime viikosta. Olen aloittanut tosi kiinnostavaa romaania, joka sijoittuu Espanjan sisällissodan ajoille ja tapahtumiin. Siitä juttua ensi viikolla. Hei muuten, jos teillä on postaustoiveita, niin laittakaapa tulemaan!

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Share:

6 Comments

 1. Business Woman
  15/09/2012 / 3:37 pm

  Hei, mullahan taitaa olla samanlainen Mulberry eli vihreävoittoinen:) En ole vielä raaskinut sitä käyttää, mutta tosiaan, kunhan kelit kylmenee, niin sitten viimeistään.Mukavaa lauantai-illan rentoilua! Teen lähtöä lenkille, mutta miten se onkaan niin vaikeaa..

 2. Marjukka
  15/09/2012 / 4:45 pm

  Onko ihan uusi hankinta? Ensi viikolla kylmenee taas vähän, jokohan villahuivin voisi laittaa… Ihana ilma lenkille lähtöön!

 3. Anonyymi
  15/09/2012 / 6:35 pm

  Hei Marjukka, postaustoiveeni on sukkahousut 🙂 tarvitsen peittävä sukkahousuja, eikä oikein ole tiedossa, miten valitsisin oikean värin. Kiitos hyvästä blogistasi ja rentouttavaa viikonloppua! T. Patsy

 4. Marjukka
  15/09/2012 / 8:00 pm

  Oioi, paha, en tiedä, osaanko tehdä tätä, kun käytän itse vain mustia, paksuja sukkiksia. : )

 5. Apsi
  17/09/2012 / 6:48 pm

  Hei, oletko pessyt omaa Mulberry-huiviasi? Niissähän lukee kemiallinen pesu. Yleensä pesen kaikki siitä huolimatta pesukoneessa 'varovaisella' ohjelmalla, ja hyvin on onnistunut, mutta ko. huivia en ole vielä. Uskaltaiskohan? 🙂

 6. Marjukka
  18/09/2012 / 8:15 am

  Olen tainnut kerran pestä, nolla-asteessa villaohjelmalla. : )

Vastaa